KORIA – Kierrätys on kaunista!

Kaupallinen yhteistyö: Moobeli Oy / KORIA

Kotitalousjätteiden kierrätykseen on olemassa selkeät ohjeet ja eri materiaalien kierrätyksen haasteena ei niinkään ole tiedon puute, vaan säilytystilan puute. Roskien kierrätyksen olisi hyvä olla järjestetty mahdollisimman helpoksi kodin viihtyvyyden ja sisustuksen kärsimättä. Kotimainen Moobeli Oy on tuonut markkinoille innovaatiivisen KORIA-tuotesarjan, jossa käsityönä laadukkaista materiaaleista tehdyt kalusteet on sovitettu lajittelun tarpeisiin niin kotona kuin toimistoissa! Jatka lukemista ja hämmästy miten nerokasta! ♥︎

KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen

Uusi kotimainen innovaatio!

Lasille, metallille, muovijakeelle, kartongille, paperille, biojätteelle, pattereille ja palautuspulloille pitäisi sekajätteen ohella löytää kunnolliset paikat, jotka mielellään sijaitsevat käden ulottuvilla keittiön tai eteisen yhteydessä. Mitä kauemmas pitää roskan kanssa kotona kulkea, sen vähemmän motivaatiota lajitteluun löytyy… ja tämän olen myös itse huomannut omakohtaisesti.

Kotimaisilla KORIA-säilytyskalusteilla kodin jätteiden kierrätys helpottuu merkittävästi tyylistä tinkimättä. Pieneenkin kotiin soveltuvat modulaariset säilytyskalusteet valmistetaan Hanna Siraman ja Timo Kauran, sekä huonekalutehdas P.Rotola-Pukkilan yhteisvoimin. Yrittäjille pohjalaiset juuret ovat tärkeät ja siksi korkealaatuiset KORIA-tuotteet valmistetaankin ensiluokkaisia kotimaisia raaka-aineita ja ammattitaitoa hyödyntäen Kauhajoella. Pintakäsittelyn ansiosta kalusteissa on suojaava ja likaa hylkivä viimeistely, joka kestää kovaa kulutusta ja pyyhintää.

Tutustu nerokkaaseen KORIA-tuoteperheeseen lisää täällä: ➤ koriadesign.fi

KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
Koriadesign.fi tarjoaa kotimaiset säilytyskalusteet jätteiden kierrätykseen ja järjestelyyn. Luo ekologinen ja toimiva arki helposti! Omakotivalkoinen

Mukava, Komia, Korkia & Keviä

Paikka kaikelle ja kaikki paikalleen! Tämä sanonta on täyttä totta ja arjen hulabaloosta tulee paljon mukavampaa, kun kodin käytetyimmät tilat, eteinen ja keittiö, vastaavat säilytysratkaisujen osalta käyttötarpeita. KORIA-säilytyskalusteet ovat syntyneet arjen tarpeista ja niiden suunnittelussa on huomioitu etenkin pienen tilan asettamat haasteet ja avokeittiöiden visuaaliset vaatimukset.

Suomesta on puuttunut kierrätysmateriaalien säilytystarpeet huomioiva kalustemallisto ja perinteisin pohjalaisin murresanoin nimetyt säädettävillä lokeroilla varustetut säilytyskalusteet Mukava, Komia, Korkia ja Keviä sopivat käytettäväksi yhdessä ja erikseen. Omat henkilökohtaiset suosikkini ovat pyörillä kulkeva keittiön lisälaskutasona toimiva Komia mustassa värissä ja asiakkaiden toiveesta valikoimaan lisätty valkoinen Korkia. ♥︎

Katso miten upea valkoinen Korkia on: ➤ koriadesign.fi/korkia-valkoinen

KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen

Kyl on Komiaa!

Habitare-messuilla 2019 esitelty Komia on KORIA-tuoteperheen lippulaivamalli ja sen suunnittelussa on valmiiksi huomioitu monipuoliset käyttömahdollisuudet. Keittiötason allekin mahtuva tilaihme säilöö sisäänsä niin paperit, kartongit, lasit kuin muovitkin, ja ulosvedettävään hyllyyn saa näppärästi kaikki pienemmät kierrätysmateriaalit, kuten patterit ja lamput.

KORIA-kalusteet ovat saatavana kolmessa ajattoman kauniissa perusvärissä, joita ovat tyylikäs musta tammi, valkolakattu tammi ja moderni tekninen koivuviilu. Valmiiden yksiväristen vaihtoehtojen lisäksi voit luoda omanlaisesi kokonaisuuden vaihtamalla jalkojen, kannen tai laatikon etupaneelien väriä. Kaikki KORIA-tuotteet sopivat toisiinsa ja ne voidaan asetella kauniisti rinnakkain.

Katso millaisia kokonaisuuksia KORIA-säilytyskalusteilla voi yhdistellä: ➤ koriadesign.fi/yhdistelmät

Koriadesign.fi tarjoaa kotimaiset säilytyskalusteet jätteiden kierrätykseen ja järjestelyyn. Luo ekologinen ja toimiva arki helposti! Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen

Kierrätys lähtee käsistä!

KORIA-tuotteet ovat mukana HSY:n uudenlaisia kierrätysratkaisuja etsivässä Kierrätys lähtee käsistä -kilpailussa, jonka ideana on löytää uusia innovaatioita kotien kierrätyksellisiin haasteisiin. HSY:n helmikuussa 2020 toteuttaman kyselytutkimuksen mukaan pääkaupunkiseudun asukkaiden yleisin este lajittelulle on se, ettei kotona ole tarpeeksi tilaa eri jäteastioille. Peräti 73% vastaajista ilmoitti haluavansa lajitella jätteensä nykyistä aktiivisemmin ja HSY lähti etsimään yhteistyökumppaneita ja tuoreita ideoita ongelman ratkaisuun.

Tilanpuute ja keittiökaappien rajallisuus ovat todellinen haaste suomalaisissa kodeissa ja parhaillaan käynnissä olevassa HSY:n ideakilpailussa tavoitteena on löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja kodin jätteiden kierrätykseen. Siraman ja Kauran nerokkaasti suunnittelemat KORIA-lajittelulokerikot voidaan säätää irroitettavien paneelien ansiosta sopimaan täydellisesti eri kokoisten roskien ja kierrätysmateriaalien säilytykseen.

KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen

Kierrätyksen iloa koko perheen voimin!

Lajittelu on helppoa perheen pienimmillekin KORIA-järjestelmän ansiosta. Lapset ovat luontaisesti kiinnostuneita kaikesta ja pienenä opittu kierrätystaito on valttia aikuisena. KORIA-tuotteilla kodin roskien lajittelu ja kierrättäminen on hauskaa!

Penkkinäkin toimivaan Mukavaan mahtuu 110L verran tavaraa ja sen sisälaatikon siirreltävien väliseinien ansiosta lokeroiden kokoa on helppo säätää tarpeiden mukaan. Paperin ja pahvin rinnalle voit halutessasi asetella vaikkapa perheen kengät, sateenvarjot, pipot ja lapaset. Myös lasten ulkolelut saa Mukavaan mahtumaan mukavasti. 🙂

KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
Koriadesign.fi tarjoaa kotimaiset säilytyskalusteet jätteiden kierrätykseen ja järjestelyyn. Luo ekologinen ja toimiva arki helposti! Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen
KORIA säilytyskaluste nyt myös valkoisena jätteiden kierrätys ja järjestely ekologinen ja toimiva arki Omakotivalkoinen

KORIA – Tyylikäs, laadukas & nerokas

Olen äärimmäisen otettu saadessani olla mukana Koriadesign.fi-verkkokaupan lanseerauksessa ja KORIA-tuoteperheen esiinmarssissa. Me suomalaiset olemme käytännöllistä kansaa ja arvostamme korkeaa laatua ja arjen helpoutta. KORIA-säilytyskalusteet vaalivat kotimaisia kalustevalmistuksen perinteitä ja vastaavat nykypäivän kierrätystarpeisiin tyylikkäästi, laadukkaasti ja nerokkaasti vaativimpaakin sisustussilmää miellyttäen.

Iloisia uutisia – KORIA saatavana nyt myös valkoisena! Lisäksi saat 10% alennusta normaalihintaisista tuotteista koodilla OKV10. Etukoodi on voimassa 15.1.2021 saakka! Verkkokaupasta tilattavissa valkoinen Korkia ja Komia, muiden valkoisten tuotteiden osalta voit olla yhteydessä suoraan Timoon laittamalla viestiä osoitteeseen [email protected]. ♥︎

Tutustu monipuoliseen tuoteperheeseen ja laita kodin kierrätys kerralla kuntoon!

KORIADESIGN.FI

Kivaa keskiviikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “KORIA – Kierrätys on kaunista!

  1. Kätevät ovat, mutta hyvin massiivisen näköiset. Aiotko itsee pitää, kauniissa vaaleassa kodissasi kyllä korostuvat ehkä vähän liikaa ? Jos saisi ihan valkoisena voisin harkita ?

    1. Pirjo: Kuvaushetkellä valkoiset olivat vielä tuotannossa mutta valkoisena löytyy melkein koko mallisto. 🙂 Myös jalustan saa valkoisena. ❤️

  2. Harmi kun valikoimassa ei ollut vitivalkoista tuotetta. Näemmekö näitä mööbeleitä enää toiste kuvissasi?

    Itseäni hieman häiritsee sana säilytys roskien yhteydessä. Tapaan viedä kerran päivässä kaiken kierrätettävän jätteen ulos. Muoviroskien päällä pussissa säilyvät ulos kulkeutuvat ihan näppärästi pahvit ja paperit. Sekajätepussin sisällä kostean nihkeä biopussi. Ihan normikokoiseen lavuaarin alakaappiin mahtuvat KAIKKI päivän aikana tulevat jätteen aktiivisessa lapsiperheessäkin?

    1. Nipsu: KORIA tuotteet saa myös valkoisena ja Korkiasta löytyy linkkikin postauksesta. ❤️ Valkoiset olivat kuvaushetkellä vielä tuotannossa ja kuvatut tuotteet olivat meillä ikävä kyllä vain lainassa lanseerauksen kuvamateriaalia varten. Kuvien kaltaisia KORIA-kokonaisuuksia ei kotoa enää löydy, ne ovat siirtyneet seuraavaan lokaatioon, mutta ken tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *