Sängynpääty pöytälevystä

Julkaisin Instagram-tarinoissa viikko takaperin kuvan uudesta sängynpäädystäni, jonka tulin täysin vahingossa luoneeksi. Olin aivan häkellyksissä siitä miten täydellisesti ruokapöydän kansilevy sänkyyni sopii ja nyt paljastan koko tarinan myös täällä blogissa.. 🙂

Sängynpääty pöytälevystä minimalistinen makuuhuoneen sisustusidea Omakotivalkoinen
Sängynpääty pöytälevystä minimalistinen makuuhuoneen sisustusidea Omakotivalkoinen
Sängynpääty pöytälevystä minimalistinen makuuhuoneen sisustusidea Omakotivalkoinen

Kyseessä ei siis ole virallinen sängynpääty vaan ison ruokapöytäni ohut kansilevy, jonka yritin saada pysymään seinää vasten pystyssä. Voimat hiipuneena pöytälevyä jo tovin kanniskelleena keksin tuupata sen sängyn taakse hetkeksi, jottei levy pääse liukumaan lattiaa pitkin nurin… ja siitäkös sängynpääty sitten syntyi täysin tarkoituksettomasti ja vahingossa. 🙂

Hauskinta tässä on se että pöytälevy on mittojensa puolesta kuin tilauksesta tehty sänkyyni. ♥︎ Pöytälevyn takana kiinni olevat (pöydänjalkoihin kuuluvat) pitkittäiset puiset tukirimat jättävät pöytälevyn ja seinän väliin juuri sopivasti tilaa pistorasialle ja harkinnassa on sujauttaa 3,5 metrin mittainen HUE-valolista kulkemaan puurimaa pitkin päädyn alanurkasta pöytäkannen reunan takaa toiseen alanurkkaan.

Sängynpääty pöytälevystä minimalistinen makuuhuoneen sisustusidea Omakotivalkoinen
Sängynpääty pöytälevystä minimalistinen makuuhuoneen sisustusidea Omakotivalkoinen
Sängynpääty pöytälevystä minimalistinen makuuhuoneen sisustusidea Omakotivalkoinen
Sängynpääty pöytälevystä minimalistinen makuuhuoneen sisustusidea Omakotivalkoinen

Joskus parhaat ratkaisut syntyvät näköjään puhtaan vahingon kautta. 🙂 Eipä olisi koskaan tullut mieleeni tehdä ruokapöydästä sängynpäätyä, vaikka näin jälkikäteen ajateltuna miksipäs ei – omanlaisensa levyhän se sängynpäätykin lopulta on. 🙂

Sängynpääty on vilistänyt ajatuksissani jo pari vuotta, mutta en ole osannut tehdä päätöstä haluanko sellaisen vai en. Nyt asia ratkesi kuin itsestään ja pääsen kokeilemaan konkreettisesti miltä pääty näyttää ja tuntuu arjessa. En lupaa että pöytälevy tulisi toimimaan sängynpäätynä kovinkaan pitkään, mutta toistaiseksi olen tykkännyt ja otan vahingostani kaiken ilon irti. 🙂

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!


Lue myös: ➤ Unelmasänky mittatilaustyönä

10 kommenttia “Sängynpääty pöytälevystä

    1. Elsa: Sanos muuta, ei olisi koskaan tullut mieleenkään mittailla tai edes harkita tätä ratkaisua. 🙂

    1. Marine: Amppeli on ostettu Oulunkylän kukkakaupasta ja samaa mallia olen nähnyt muuallakin. Merkkiä sille en tiedä ja luultavasti on kukkakaupan tukusta tilattu. Hinta oli muistaakseni 10 euroa, eli ei todellakaan mikään kallis vaikka näyttää ihan joltain design-amppelilta. 🙂

    1. Ulla: Mitat on kyllä kuin luodut toisilleen. 🙂 Tunnelmallista joulun odostusta sinulle myös! <3

  1. No wau, tuohan sopii erinomaisesti ja pöytälevykin saanut hyvän väliaikaisen säilytyspaikan – mikäli palaa alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa joku päivä.

  2. Mistä pöydästä tamä levy on peräisin? Teillä on pieni Artekin pöytä mutta onko tämä siitä minkä sanoit vieväsi toimistolle?

    1. Hilima: juuri se pöytä jonka vein tilapäisesti toimistolle ja nyt kun sain sinne kalusteet niin pöytä tuli takaisin kotiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *