Kohti kiireetöntä joulua

Huomenna on vielä työpäivä, mutta sen jälkeen on aika vaihtaa vapaalle ja nauttia kiireettömyydestä. Tytön kanssa saimme hauskan idean nostaa aattoiltana meidän molempien sängyistä joustinpatjat olohuoneen lattialle yhdeksi superisoksi pediksi. Aikomuksena on ahmia elokuvia ja herkkuja niin pitkälle yöhön kun silmä auki pysyy joulumaratonin hengessä – ja ensimmäistä kertaa saa luvan kanssa syöpötellä sängyssä. 🙂

Valkoinen joulukoristelu tarratulostimella Brother P-touch Cube joulukuusi paketointi
Valkoinen joulu sisustus joulukuusi omakotivalkoinen
Valkoinen joulukoristelu tarratulostimella Brother P-touch Cube joulukuusi paketointi
Valkoinen joulukoristelu tarratulostimella Brother P-touch Cube joulukuusi paketointi

Huomisen työpäivän jälkeen pistän nopeasti luutun heilumaan ja laitan kodin joulukuntoon perussiivouksen muodossa, joka sisältää imuroinnin, moppauksen ja pintojen pyyhinnän…

Ihanaa iltaa kaikille!

2 kommenttia “Kohti kiireetöntä joulua

  1. Onpa hauska idea tuoda patjat olohuoneeseen leffamaratonia varten! Kiva kun olet postaillut usein, on piristävää lukea blogikirjoituksiasi, varsinkin näin harmaana koronasyksynä ne tuovat paljon iloa! Rentouttavaa ja hauskaa joulun aikaa teille!

    Ilona

    1. Ilona: me ollaan joulu kotosalla ja aiotaan ihan vaan olla möllötellä sen ihmeempiä tekemättä. 🙂 Tuo jättipeti oli tytön idea ja aivan ihana sellainen olikin, meillä on vielä tismalleen samat joustinpatjat molempien sängyssä niin saadaan kunnon pötköttelypesä leffamaratonia varten. 🙂

      Ihanaa joulua ja kiitos kivasta kommentistasi! ❤️❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *