Joulun suursiivous osa 3 ja muita jouluvalmisteluja

Työpäivän jälkeen pistettiin tytön kanssa hihat heilumaan ja siivottiin koti yhteistuumin joulukuntoon. Tyttö siivosi oman huoneensa, täytti astianpesukoneen ja pyyhki pölyt pölyhuiskalla, minä imuroin, moppasin ja putsasin keittiön, kylpyhuoneen sekä muut pinnat, jotka vaativat nihkeäpyyhintää. Tunnissa saatiin koti siivottua ja nyt saa joulu tulla! 🙂

Imurointivinkit Omakotivalkoinen joulusiivous
Joulusiivous lasipintojen pyyhintä lasiseinä Omakotivalkoinen
Joulusiivous pölyjen imurointi
Joulusiivous sohvan imurointi tekstiilisuulakkeella omakotivalkoinen
Joululahjat kuusen alla valkoinen ja hopea lahjapaperi Omakotivalkoinen

Meillä ei ole joulupukkiin uskottu enää aikoihin ja tyttö tietää että joulupukille ilman postimerkkiä kirjoitettu kirje menee oikeasti äitin taskuun. 😀 Pikkulapsiajoista on kuitenkin jäänyt meille tuo hauska perinne, että lahjatoiveet kirjoitetaan paperille ja kirje osoitetaan joulupukille, ja näin varmasti jatketaan vielä silloinkin kun tyttö on viittä vaille aikuinen.

Joululahjat kuusen alla valkoinen ja hopea lahjapaperi Omakotivalkoinen

Tytöllä oli vain muutama lahjatoivomus tänä jouluna ja minusta on ollut upea nähdä miten fiksusti neiti ajattelee joulusta, lahjoista, rahasta ja tavarasta. ♥︎ Raskaan ja surullisenkin vuoden jälkeen rakkaimpien kanssa vietetty aika on meille molemmille tärkeintä ja kokoonnumme aattona lähimpien perheenjäseniemme kesken yhteiseen joulupöytään, koska ikinä ei tiedä miten elämä kulkee eteenpäin… ♥︎

Tänä jouluna herkutellaan, rakastetaan, iloitaan, nauretaan, muistellaan, ikävöidään ja vähän itketäänkin. Pidetään kinkunvalvojaisia tukka takussa ja silmät sikkurassa Yksin Kotona -leffasarjan pyöriessä taustalla, paistellaan torttuja aamusella kinkun jälkilämmössä ja katetaan pöytä maailman rakkaimmille ihmisille!

Ihanaa iltaa kaikille!

4 kommenttia “Joulun suursiivous osa 3 ja muita jouluvalmisteluja

  1. Teidän koti näyttää niin kauniilta ja siistiltä. Meilläkin on kaikki valmiina ja oikein odotan, että saa nautiskella hyvästä ruoasta sekä herkuista ja löhötä luvan kanssa. Huomenna vielä viis tuntia töitä ja sitten joulun viettoon. Oikein ihanaa joulunaikaa teille kaikille ja toivotaan parempaa uutta vuotta 2021! 💖🎄🕯️

    1. Marja K. Todella poikkeuksellinen joulu on luvassa mutta toisaalta en kyllä jaksaisikaan reissata kyläilemässä. Luvan kanssa saa kerrankin makoilla kotosalla pyjamassa pyhien ajan aaton ruokakokoontumista lukuunottamatta. 🙂

      Rauhallista ja rentouttavaa joulua! ❤️🎄❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *