Koonti 2020 tapahtumista – Tervetuloa uusi vuosi 2021!

Kulunut vuosi tulee satavarmasti jäämään muistiin loppuiäksi, vaikka yksittäisiä juttuja en muistanut montaakaan tätä postausta teille koostaessani. Tässä lyhyt läpileikkaus vuodesta 2020 iloineen ja suruineen…

Lasiseinä tilanjakajana valkoinen

Tammikuu 2020

Tammikuussa kotona fiilisteltiin upeaa lasiseinää ja lupaavasti alkanutta uutta vuosikymmentä. En ehtinyt kunnolla edes vauhtiin, kun äitini joutui sairaalaan. Huoli äidistä oli valtava ja hetkittäin tilanne näytti todella huonolta. Sitä surun ja ahdistuksen määrää en osaa edes pukea sanoiksi ja 9 viikkoa meni enempi vähempi sumuisissa merkeissä päivä kerrallaan.

The Ordinary Buffet kjasviseerumi kokemuksia

Helmikuu 2020

Helmikuusta en muista oikeastaan mitään, en edes synttäreitäni. Blogiarkistosta kävin lunttaamassa helmikuun tapahtumia ja Ordinaryn Buffet-kasvoseerumi on ilmeisestikin parasta mitä helmikuusta jäi haaviin… veikkaan.

Japanilaistyylinen sisustus DIY penkki

Maaliskuu 2020

Maaliskuussa alettiin kohista pandemiasta ja sen myötä äitini 9 viikon sairaalareissu tuli päätökseensä. Olen kiitollinen Meilahden sairaalan henkilökunnalle maailman parhaasta hoidosta ja siitä että rakas äitini löysi sisäisen supervoimansa toipuakseen erittäin vakavista vaurioista. Pandemian myötä äitini sai siirtyä kotiin jatkamaan toipumista vapauttaakseen sairaalapaikan sitä akuutimmin tarvitsevalle ja välttyäkseen itse mahdollisilta pandemian aiheuttamilta lisäongelmilta.

Maaliskuusta ei juuri muuta jäänyt mieleeni kuin äitini tervehtyminen ja sisustuksen saralla elettiin aikalailla hiljaisesti. Yhden penkin tuunasin ja se on yksi parhaimmista DIY-projekteista kautta aikojen. 🙂

Pääsiäiskattaus keltavihreät koristeet

Huhtikuu 2020

Huhtikuussa oltiin jo vähän iloisemmissa tunnelmissa, vaikka Uudenmaan rajasulku ärsyttikin. Pääsiäiseen oli suunniteltu isot lastenbileet, jotka piti tietysti perua kokoontumisrajoitusten vuoksi ja lopulta istuimme tytön kanssa kaksin herkuttelemassa suloisten pääsiäiskoristeiden keskellä.

Myös etäkoulu raastoi välillä tunteita, sekä minun ja tytön, että opettajien. Opeille nostan todellakin hattua, että jaksoivat taistella urheasti takkuilevien sovellusten ja yhteyksien varassa erittäin vauhdikkaalla aikataululla. Toivottavasti etäkouluun ei enää koskaan tarvitse palata, tätä toivon hyvin hyvin hartaasti. 😀

Esiteinin huoneen sisustus

Toukokuu 2020

Toukokuussa vietettiin tytön synttäreitä ja sen kunniaksi tein hänen sisustusunelmansa todeksi. Söpöjä juttuja, keijuvaloja, mintunvihreää, teinimäisiä juttuja, jenkkisänky ja Ariana Grande – sillä reseptillä lähdin liikenteeseen ja lopputulos onnistui täydellisesti! ❤︎ Tyttö rakastui ja minä liikutuin… eikä haitannut vaikkei kaveribileitä kakkuineen voitukaan tänä vuonna järkätä.

Sirovuoripalmu jalallisessa ruukussa

Kesäkuu 2020

Kesäkuussa nautittiin ihanista ilmoista, auringosta ja vapaudesta. Kävin jopa terassilla pari kertaa ja juhannuksena piipahdin tapaamassa myös rakasta ystävääni, jota en ollut kuukausiin nähnyt.

Kirppislöytöjä

Heinäkuu 2020

Heinäkuussa tein kirppislöytöjä Dallapenpuiston kesäkirppikseltä ja Tori.fi:stä. Ostin monta kivaa mekkoa ja pisteenä iin päälle Artekin vitivalkoisen ruokapöydän. ❤︎

Papu-Kvinoa bowl resepti

Elokuu 2020

Elokuussa piipahdin Asuntomessuilla ja sisustin city-yksiötä, kasvattelin hiuksia, tanssin tytön kanssa TikTokissa ja kokkailin superhyvää papu-kvinoa bowlia. Mukavaa perusarkea näin jälkikäteen muisteltuna.

Nahkalegginsit mustat Wolford asupostaus

Syyskuu 2020

Wiihaa, syyskuussa testailin luonnonkosmetiikkaa, kiskaisin jalkaani nahkalegginsit ja fiilistelin toiveikkaana syksyn tuloa. 🙂 Habitaren peruuntuminen kirpaisi, sillä minulla oli sovittuna siihen liittyvä kumppanuusprojekti, joka sekin luonnollisesti siirtyi hamaan tulevaisuuteen.

Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia

Lokakuu 2020

Lokakuussa meidän perhettä kohtasi suuri suru ja kuukauden ilonpilkahdus oli romanttinen viikonloppuloma cityhotellissa miehen kanssa. ❤︎ Elämä on joskus todella epäreilu ja yllättävän surun murtamia palasia keräilemme vielä pitkään.

Philips HUE älyvalot

Marraskuu 2020

Marraskuussa valo tuli taloon Philips HUE älyvalojen lisääntymisen muodossa. Myös joulukuusi tuli kasattua ja koristeltua jo marraskuun puolella, sillä why not – elämässä ei todellakaan voi olla liikaa pieniä iloisia juttuja. ❤︎

Sängynpääty ruokapöydän levystä DIY

Joulukuu 2020

Joulukuun parhaimpiin juttuihin kuuluu ehdottomasti vahingosta syntynyt sängynpääty ja erikoislaatuinen joulu, jonka vietimme tytön kanssa kiireettömästi kotona laiskotellen ja jättikokoisessa perhepedissä olohuoneessa makoillen. 😀

* * *

Malja uudelle vuodelle

Kulunut vuosi on koetellut niin henkistä kuin fyysistäkin jaksamista ja erittäin iloisin mielin hyvästelen reilun 6 tunnin kuluttua vuoden 2020. Erittäin optimistisena ja toiveikkaana toivotan uuden vuoden 2021 tervetulleeksi ja nostan vuoden vaihtuessa maljan sekä menneille muistoille että tuleville unelmille!

Näillä sanoilla toivottelen teille kaikille onnellista uutta vuotta 2021!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Koonti 2020 tapahtumista – Tervetuloa uusi vuosi 2021!

    1. J: kiitos! ❤️ Ihanaa ja onnekasta uutta vuotta koko perheellesi! ❤️❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *