Vitra O-Tidy säilytin

Vitran O-Tidy säilytin on näppärä sekoitus purkkia ja tarjotinta, ja auttaa pitämään työ- ja koulupöydän siistinä. Kaikki tärkeimmät työvälineet ovat tässä muotoilija Michel Charlotin nerokkaasti suunnitellussa tuotteessa käden ulottuvilla ja totesin tämän olevan erinomainen etenkin tytön pöydällä, jossa kynien lisäksi seikkailee paljon pikkuruista päivittäin tarvittavaa tavaraa.

Vitra O-tidy säilytin valkoinen design Omakotivalkoinen
Vitra O-tidy säilytin valkoinen design Omakotivalkoinen
Vitra O-tidy säilytin valkoinen design Omakotivalkoinen

Tarjottimella tavarat pysyvät järjestyksessä eikä niitä tarvitse kaivella erikseen laatikon tai purkkien pohjalta. Visuaalisestikin pöytä näyttää siistimmältä kun pikkutavarat ovat tarjottimella eikä suoraan pöydällä. Minulla oli samanlainen O-Tidy omalla työpöydälläni, mutta sen kirppistelin eteenpäin koska haluan pöytäni olevan päivän päätteeksi totaalisen tyhjä, vaikka se hyvin asiassaan palvelikin.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Lue myös: Koulupöydän tarvikkeet järjestykseen


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *