Helmikuu on toivoa täynnä!

Ihanaa alkanutta helmikuuta! Valon määrä on jo merkittävästi lisääntynyt ja tammikuun kaamosväsy on alkanut väistyä. Energiaa on pitkästä aikaa riittänyt myös kaikenlaiseen pieneen puuhasteluun ja työn alla onkin useampi kiva projekti, josta kertoilen teille tarkemmin niiden edetessä. 🙂

Vihersisustus olohuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Myös synttärini lähestyvät ja ajattelin hemmotella itseäni jollakin kivalla kauneushoidolla. Haaveissa oli järjestää isot bileet kaikille ystävilleni, mutta sattuneesta syystä kekkerit jäävät odottamaan vuoroaan hamaan tulevaisuuteen. Helmikuu vaikuttaa kuitenkin monilta osin oikein lupaavalta ja fiilis on toiveikas… kyllä tästä vielä selvitään! ❤️

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Minulla alkoi viime vuoden lopulla kolottaa ja särkeä ranteita ja sormien niveliä. Aikani kärsittyäni kipaisin lääkärin luona ja vaiva paljastui rasituksen aiheuttamaksi niveltulehdukseksi. Olen kaksi viikkoa ottanut vähän kevyemmin ja hyödyntänyt blogipostauksien teossa mm. sanelinta, joka ihmeen hyvin on toiminut suomenkielellä. Nyt kipu on kadonnut ja pääsen palailemaan takaisin normaaliin arkeen käpälineen kaikkineen. 🙂

Olohuoneen sisustus valkoinen minimalistinen Muurame Mup tv-taso omakotivalkoinen

Sellaiset kuulumiset täällä puolen ruutua ja haluaisin tietää mitä teille kuuluu? Odotteletko jo innolla kevättä vai nautitko vielä täysin sieluin talvisäästä? ❤️6 kommenttia “Helmikuu on toivoa täynnä!

 1. Kuten sulle jo aikaisemmin pöytäpostauksen aikaan kirjoittelinkin, mulle siis tuli uusi ruokapöytä, viides laatuaan. Artekin 81b, jos nyt sen mallin muistan oikein. Koivua ja pienillä käytönjäljillä, mutta aivan löytöhintaan, 220e kuljetuksineen. Entinen pienempi pöytä meni takaisin rintamamiesmökille, mutta sen tuolit jäivät uuden pöydän kavereiksi. Muuten kuuluu sellaista, että työt loppuivat ja uuden yritän saada jossain vaiheessa. Lisäksi jännitetään tuleeko laumaan lisäystä keväänkuluessa.
  Mua voi muuten nyt seurata instassa ihan mun omalla nimelläni varustetulla tilillä. 🙂

  1. Laura: wow, upea pöytä ja mieletön hinta! Tuollaista aarretta ei voi jättää ostamatta. ❤️ Haastavia aikoja eletään kyllä työrintamalla, paljon tsemppiä ja toivon että löydät mielenkiintoisen ja hyvän työn! ❤️

 2. Kyllä täällä pk seudulla nautitaan vihdoin kunnon talvesta ja lapsikin nauttii talven jutuista.
  Viime vuonna talvea ei ollutkaan ,joten nyt sitten:)
  Mukavia hetkiä sinullekin Miia.

  1. Pulkkamäkeen: Lunta ja pakkasta on todella mukavasti ja kerrankin on kunnon pulkkamäet. Meilläkin tyttö on käynyt pulkkailemassa luokkakaverinsa kanssa melkein päivittäin. 🙂

   Iloisia pakkaspäiviä koko perheelle! ❤️

 3. Nautin tästä kunnon talvesta, vaikkakin lumitöitä sai tehdä pahimpaan aikaan kolmesti päivässä. Siis mies teki, en minä, on rehellisyyden nimissä kerrottava.
  Kasvihuoneessa kukkii tällä hetkellä vain kuurankukat. Vähän on kuitenkin jo uskaltanut haaveilla, mitä sinne tulevana kesänä istuttaisi.
  Eli kevättä ja kesää hieman jo odottaen, mutta silti tästäkin vuodenajasta nauttien. Onhan tämä valkoinen kuorrutus niin ihanaa!

  1. Ulla: lumi on kyllä kaunista ja pulkkamäki talven parhautta. Myös lumen mukanaan tuoma valoisuus on ehdottomasti plussaa. Tänään on kyllä aivan liian kylmä ilma omaan makuuni. 😁 Helsingissä vain -15 astetta mutta meren läheisyys ja tuuli saa ilman tuntumaan jäätävältä. Hyvä puoli on se että peitot ja tyynyt voi laittaa päiväksi pakkaseen raikastumaan.

   Kevättä odottelen ja sitä että puihin alkaa kasvaa silmuja. Myös valoisat aamut ovat odotuslistalla ja päivä onneksi piteneekin vauhdilla koko ajan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *