Astiaston täydennys – Löytöjä kirppikseltä

Serax Base by PietBoon -astiaston täydennys on edennyt madellen, koska toivomiani osia ei enää löydy kaupoista sarjan valmistuksen jo loputtua. Nettikirpparilta aivan yllättäen bongasin kahden ison Base-kulhon setin ja onnekseni naputtelin myyjälle viestiä ensimmäisenä ja nappasin ne itselleni. ♥︎

Serax Base astiasto PietBoon kulhot Omakotivalkoinen
Serax Base astiasto PietBoon kulhot Omakotivalkoinen

Kuvan kulhoista pienin oli minulla jo ennestään ja niitä löytyy yhteensä 4kpl. Tämän kulhon halkaisija on 16cm, korkeus 6cm ja ne toimittavat meillä syvän lautasen sekä kulhon virkaa. Kulhoista keskimmäinen on kooltaan 20cm ja suurin 24cm, korkeutta niilläkin samat 6cm. Kaksi isompaa kirppiskulhoani toimivat sekä ruoanvalmistuksessa että tarjoilusta ja korvasivat ASA Collectionin jättikokoisen A´Table -sarjan kulhon – kaksi sisään ja yksi ulos. 🙂

Serax Base astiasto PietBoon kulhot Omakotivalkoinen

Leppoista lauantaina kaikille!

Lue myös: ➤ Minimalistinen astiasto


2 kommenttia “Astiaston täydennys – Löytöjä kirppikseltä

  1. Hetkonen – mistä tietosi on että sarja on jo lopetettu? Ainakin Seraxin sivuilla vielä aktiivisena.

    1. Serax: Stockmannilta on tieto, osia ei enää voi tilata ja poistuu mallistosta. Myöskään muualta ei niitä enää saa ja esim. RoyalDesign myi viimeiset osat alessa pois. Olen yrittänyt tilata mukeja ja isoja kulhoja myös ulkomailta, mutta varastosaldo nolla eivätkä saa niitä lisää (Saksasta, Tanskasta ja englannista, kolme eri verkkokauppaa). Kyseessä siis PietBoon-mallisto ja on todella harmi että havahduin sen olemassa oloon liian myöhään. Korvattomat posliinimukit haluaisin vielä ja muutaman muun osan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *