Malja inhimillisyydelle, ihmisyydelle ja yhteisöllisyydelle!

Amerikkalainen Valentine’s Day kulminoituu vahvasti kahden ihmisen väliseen ihastumiseen ja rakastamiseen, mutta meillä Suomessa ystävänpäivänä juhlistetaan enemmänkin kumppanuutta, välittämistä ja ystävyyttä. Itse toivotan hyvää ystävänpäivää perheenjäsenilleni, lapselleni, miehelleni, työkavereilleni, naapureilleni ja tietysti myös ystävilleni, joita ilman olisin ihmisenä vain puolikas…

Ystävänpäivä kukkakimppu ajatuksia ystävyydestä Omakotivalkoinen

Kumppanuus on minusta ihmissuhteissa tärkeintä, on kyseessä sitten parisuhde tai ystävyys. Elämä saattaa viedä eri suuntiin, mutta ystävyys säilyy jos molemmat osapuolet sopeutuvat tilanteeseen vuorovaikutteisesti.

Itse koen että jokaisessa ihmissuhteessa on omanlaisensa symbioosi, eikä se aina noudata normeja. Parhaat ystävät voivat asua jopa vastakkaisilla puolilla maapalloa ja ystävyys voi välimatkasta huolimatta säilyä syvänä, vaikka yhteydenpito olisi hiljaista pitkiäkin kausia putkeen.

Ystävänpäivä kukkakimppu ajatuksia ystävyydestä Omakotivalkoinen

Olen viimeisen vuoden aikana löytänyt uudelleen yhteyden pariin vanhaan ystävääni, joiden kanssa en ole vuosikausiin vaihtanut edes lyhyesti kuulumisia. Työn, opiskelujen, perheen, paikkakunnan ja jopa maan vaihtamisen myötä yhteydenpito oli hiljalleen hiipunut, mutta Facebookin harrasteryhmien yhdistämänä sattumalta löysimme toisemme viime vuonna uudelleen ja on kuin emme olisi koskaan toisiamme kadottaneetkaan… ja kunhan matkustamisrajoitukset aikanaan raukeavat, pääsemme näkemään toisemme vuosien jälkeen!

Ystävänpäivä kukkakimppu ajatuksia ystävyydestä Omakotivalkoinen

Ihme kyllä, rajoitustoimien muovaamasta koti- ja etätyöpainotteisesta vuodesta huolimatta, olen luonut myös uusia ystävyyksiä ja tällaisena aikana ihmissuhteiden arvokkuus on totisesti selkiytynyt. Olen persoonaltani semi-introvertti ja kaipaan päivittäisen annoksen omaa rauhaa, mutta ilman sosiaalista kanssakäymistä en varmastikaan voisi hyvin etenkään nyt kun arkiympäristö ja vapaa-ajan aktiviteetit ovat supistuneet olemattomiin. Introverttiyden piirteistäni huolimatta olen näemmä melkoinen seuraeläin ja yhteydenpito elämäni ihmisiin on tärkeää.

Ystävänpäivä kukkakimppu ajatuksia ystävyydestä Omakotivalkoinen

Tänä ystävänpäivänä juhlistan inhimillisyyttä, ihmisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Meissä jokaisessa on valtavasti tiedostamatonta voimaa ja ystävällisyydellä sekä lempeydellä toisiamme kohtaan me selviämme elämän haasteista!

Haluan toivottaa erityisen hyvää ystävänpäivää myös sinulle sinne ruudun toiselle puolelle! En ehkä tiedä sinusta mitään, mutta arvostan suuresti että saavuit blogiini ja luit postaukseni! Kiitos että olet! ♥︎

Ihanaa ystävänpäivää Sinulle!


Lue myös: ➤ 30 kysymystä ja vastausta sydämen syövereistä

10 kommenttia “Malja inhimillisyydelle, ihmisyydelle ja yhteisöllisyydelle!

  1. Hyvää ystävänpäivää 🤍
    Tutulta sinä tunnut, vaikka emme ole koskaan tavanneetkaan. Olen lukenut blogiasi vuodesta 2011 asti, reilu 10 vuotta olen seurannut elämääsi blogin välityksellä. Aika hurjaa, eikö? Poikani on saman ikäinen kuin tyttösi. Olin äitiyslomalla, kun löysin blogisi ja elelimme vauva-arkea, nyt se pieni poika on lähes mittaiseni nuori miehenalku. Lapsista huomaa ajankulun. Kiitos kaikista inspiraatioista, joita olet antanut näinä vuosina. Meitä yhdistää ainakin rakkaus valkoiseen väriin 🤍

    1. SatuS: ihana sinä! ❤️ Muistan sinut vuosien takaa ja pitkän matkan olemme yhdessä kulkeneet. Kiitos että olet edelleen mukana menossa, aina välillä mietinkin mitä teille mahtaa kuulua. 😊

      Lapsista ajankulun huomaa, ovat jo niin isoja vaikka ihan vasta olivat vauvoja. ❤️ Tyttö on jo melkein minun mittainen ja sen kyllä huomaakin – käy säännöllisesti kähveltämässä minun vaatteita lainaan kun omansa on ”unohtunut” myttyyn huoneeseensa eikä ole kulkeutunut pesuun asti. Meillä on kova koulu nyt menossa ja teimme sopimuksen että neiti hoitaa itse omat pyykkinsä pyykkikoriin jos haluaa ne pestävän… eikä ole mennyt ihan niin kuin Strömsössä ei. 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *