SPR Kontti – Verkkokauppa on avattu!

Kaupallinen yhteistyö: SPR Kontti

SPR Kontti täytti viime perjantaina 20 vuotta ja juhlisti merkkipäivänsä ohella myös uuden Kontti-verkkokaupan lanseerausta. Kontin ja sen mahtavat second hand -aarteet löydät nyt myös verkosta ja minulle on suuri kunnia toimia yhteistyökumppanina ja olla mukana edistämässä kestävän kehityksen kulttuuria sekä Kontti-verkkokaupan esiinmarssia.

SPR Kontti verkkokauppa on avattu! Tee ekologisia ja edullisia löytöjä nyt myös netistä!

Kierrätyshuumaa jo kolmannessa sukupolvessa!

Olen lapsuudesta asti rakastanut kierrellä erilaisia kirppiksiä ja second hand -kierrätysmyymälöitä ja etenkin teini-ikäisenä niiden merkitys pukeutumistyylini muovautumisessa oli suuri. Lempivaatteeni olivat useimmiten kierrätyslöytöjä ja yksi parhaista oli 14-vuotiaana vuonna 1997 parilla markalla ostamani suklaanruskea pooloneule, joka oli minulla aktiivisessa käytössä vielä vuonna 2004.

Äidiltäni peritty rakkaus kirpputoreihin ja second hand –myymälöihin on vain vahvistunut viime vuosina ja innostus on siirtynyt myös kohta 11-vuotiaalle muodista ja muotisuunnittelusta kiinnostuneelle tytölleni. Hänestä on kuoriutunut varsin taitava pukeutuja ja hänellä on silmää ja rohkeutta tyylikkäille ja mielenkiintoisille yhdistelemille. Helsingin Itäkeskuksessa sijaitseva kierrätysmyymälä Kontti on hänen suosikkikauppansa ja suurin osa tytön tämän hetkisistä lempivaatteista on sieltä – tuoreimpana viime viikolla ostettu musta A-linjainen hame verkkomaisella pintakankaalla.

Lue myös: ➤ Löytöjä Itäkeskuksen Kontti-myymälästä

Kontti myymälän valikoimaa

SPR Kontti – Edelläkävijä jo 20 vuotta

Punaisen Ristin Kontti-myymälät ovat 20-vuotisen taipaleensa aikana muovanneet tapaamme ajatella kierrätystä. Edelläkävijänä he ovat luoneet tyylikkään toimintamallin second hand –myymälöiden saralla ja rakentaneet helposti lähestyttävän väylän, joka yhdistää ekologisen kierrättämisen sekä auttamisen.

Kontti-kierrätystavarataloja löytyy Suomesta jo 12 paikkakunnalta, joita ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Tampere, Turku, Pori, Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Oulu ja Rovaniemi.

SPR Kontti verkkokauppa on avattu! Tee ekologisia ja edullisia löytöjä nyt myös netistä!

Kontti-verkkokauppa on avattu!

Uusi Kontti-verkkokauppa kasvattaa second hand -palveluvalikoimaa ja tuo uniikkien löytöjen tekemisen mahdolliseksi entistäkin laajemmin. Kontti-verkkokaupan valikoimasta löydät laajan kattauksen sisustustuotteita, astioita kodintekstiilejä, kirjoja, tallenteita ja asusteita, kuten koruja sekä laukkuja. Verkkokaupan alati vaihtuva tuotevalikoima tuo tarjolle jatkuvasti jotain uutta.

Kaikki Konttiin lahjoitetut tavarat tarkastetaan ja tekstiilit höyrysilitetään huolellisesti. Lahjoitetut tavarat pyritään myymään siinä Kontti-myymälässä, johon ne on lahjoitettu, sillä se on logistisesti järkevintä ympäristönkin kannalta.

Lue lisää lahjoitettujen tavaroiden käsittelyprosessistä täältä: ➤ Mitä lahjoitukselleni tapahtuu Kontissa?

SPR Kontti verkkokauppa on avattu! Tee ekologisia ja edullisia löytöjä nyt myös netistä!
Kontti myymälän valikoimassa on runsaasti lastenvaatteita ja -tarvikkeita

Apua Suomeen ja maailmalle!

Kontin tulos kohdistetaan pääosin kotimaan auttamistoimintaan: tuloksesta 2/3 ohjataan alueelliseen auttamistyöhön Suomen Punaisen Ristin piireille ja osastoille mm. henkisen tuen päivystyspalveluihin, terveyttä edistäviin toimintoihin, ystävätoimintaan, nallesairaaloihin ja läksyhelppeihin.

Globaalisti toimivaan katastrofirahastoon tuloksesta ohjataan 1/3 ja näiden varojen turvin voidaan tarjota kiireellistä apua erilaisissa katastrofeissa sekä Suomessa että muualla maailmassa.

Vuonna 2019 Kontti-ketju toimitti 172 000 kg vaatetta kansainväliseen vaateapuun. Vaateapuun lähetetyt vaatteet valikoidaan tarkoin, sillä niiden on oltava puhtaita, ehjiä ja tarkoituksenmukaisia kriisialueiden olosuhteisiin.

Katastrofirahastosta löydät runsaasti lisätietoa SPR:n sivuilta: ➤ spr/nälkäpäivä

Kontista löydät monipuolisen valikoiman luettavaa lapsille ja aikuisille
SPR Kontti verkkokauppa on avattu! Tee ekologisia ja edullisia löytöjä nyt myös netistä!

Huippulöytöjä edullisesti ja ekologisesti

Uusi Kontti-verkkokauppa täydentää Kontti-myymäläkonseptia ja tarjoaa ekologisen vaihtoehdon sisustus- ja muotilöytöjen tekemiseen. Laita Instagramissa seurantaan myös inspiroiva Look by Kontti –tili ja käy inspiroitumassa ajankohtaisista muotitrendeistä täysin uudenlaisella ja uniikilla tavalla!

Tutustu Kontti-verkkokauppaan ja tee huippulöytöjä edullisesti ja ekologisesti:

SPRKONTTI.FI

Inspiroivaa alkanutta viikkoa kaikille!

Lue myös: ➤ Kierrätyslöytöjä netistä


SPR Kontti – Verkkokauppa on avattu!” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *