Tukkauutisia ja muita kuulumisia

Heipsan ja ihanaa lauantaita! Kulunut viikko oli poikkeuksellisen kiireinen ja siitä johtuen blogissakin on ollut hiljaisempaa kuin normaalisti. Olen kynäillyt teille puolivalmiiksi parikin blogipostausta, mutta nettitarjoajan päivällä alkanut yllättävä verkko-ongelma heitti kapuloita rattaisiin. Pelkän puhelimen varassa en pysty ihan kaikkea tekemään… tai ehkä pystyisin mutta vaikeimman kautta. 😁

Omakotivalkoinen Miia

Kiireisen työviikon ohella meille kuuluu samaa kuin viimeksi eli ihan hyvää. Arki on aika tylsää ja koostuu työn lisäksi samanlaisista tavallisista askareista, joita muutkin tekevät. On pyykinpesua, ruoanlaittoa, imurointia, läksyjen tarkastamista, Netflix-sarjoja ja kävelylenkkejä, muttei juurikaan mitään muuta.

Päivät tuntuvat välillä todella pitkiltä, mutta aurinko ja kasvanut valoisuus piristävät mukavasti. Tänään havahduin lenkillä siihen että kello on 18:15 ja silti oli vielä valoisaa – ihanaa! 🙂

Selfie Omakotivalkoinen Miia

Tänään julkaistavaksi tarkoittamani postaus putkahtaa ulos siis huomenna ja aiheena on Grown Alchemistin shampoo ja hoitoaine. Ostin ne pari viikkoa sitten muhkeuttaakseni hiuksia ja varmistaakseni niille hyvät kasvuolosuhteet. Iloisena voinkin nimittäin kertoa, että reilun vuoden kestänyt hiuskatoni näyttäisi olevan viimein historiaa ja uutta vauvatukkaa pukkaa eteen, sivulle, taakse ja päälle. Keskijakauksen kohdalla on jo kunnon pari senttinen pystäri ja hiukset tuntuvat silittäessä paksummalta kuin aikoihin! 🙂 Tästäkin aiheesta lisää siis huomenna!

Mukavaa lauantaita kaikille ja huomiseen!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *