Grown Alchemist kokemuksia

Grown Alchemist -sarjan tuotteita on ylistetty somessa ympäri maailman ja halusin omakohtaisesti kokeilla ovatko ne maineensa veroisia. Pari viikkoa olen nyt pessyt hiukseni volyymia ja rakennetta piikkisuoraan lasimaiseen hiuspehkooni tuovilla tuotteilla ja ainakin näiden perusteella uskallan sanoa että hype on aidosti ansaittua.

Grown Alchemist kokemuksia volumising shampoo ja hoitoaine Omakotivalkoinen

Kasvipohjaista Niche-kosmetiikkaa

Australialainen Grown Alchemist* on kehitetty erityisesti ihon ja hiusten ikääntymisen ehkäisyyn. Kasviperäisistä ainesosista valmistetut tuotteet sisältävät mm. luonnollisia peptidejä, jotka buustaavat solujen uudistumista ja edistävät ihon hyvinvointia. Valmistusfilosofia on selkeä – raaka-aineiksi kelpuutetaan vain laadukkaita ja aidosti hyvää tekeviä luonnollisia ainesosia, jotka hoitavat ihoa ulkoisesti parhaalla mahdollisella tavalla.

Oma kokemukseksi on tässä vaiheessa vielä hyvin suppea ja perustuu pelkästään shampoon ja hoitoaineen käyttöön. Niistä saamani käyttökokemuksen perusteella olen kuitenkin vaikuttunut ja haluan ehdottomasti laajentaa myös ihonhoidon puolelle.

Grown Alchemist kokemuksia volumising shampoo ja hoitoaine Omakotivalkoinen

Grown Alchemist Volumising shampoo ja hoitoaine

Grown Alchemist Volumising shampoo ja -hoitoaine ovat kasvipohjaisia ja sopivat kaikille hiuslaaduille. Parhaimmat hyödyt tulevat esille ohuessa ja liukkaassa hiuslaadussa ja Volumising-sarjan shampoo sekä hoitoaine tuovat hiuksiin kuohkeutta, työstettävyyttä ja ihanaa kiiltoa.

Grown Alchemist Volumising shampoon ainesosalista:

 • aqua (purified water)
 • sodium lauroyl sarcosinate (plant)
 • decyl glucoside (plant)
 • cocamidopropyl hydroxysultaine (plant)
 • hydrolyzed adansonia digitata (baobab) seed protein (plant)
 • althea officinalis (marshmallow) extract
 • coco glucoside (plant)
 • calendula officinalis (marigold) extract
 • glyceryl oleate (plant)
 • hydrolyzed vegetable protein (plant)
 • guar hydroxypropyltrimonium chloride (plant)
 • panthenol (pro-vitamin b5) (plant)
 • biotin (vitamin b7) (plant)
 • benzyl alcohol
 • dehydroacetic acid
 • sodium phytate (plant)
 • coriandrum sativum (coriander) seed oil
 • piper nigrum (black pepper) seed oil
 • cananga odorata (ylang ylang) flower oil
 • geraniol (plant)
 • linalool (plant)
 • limonene (plant)

Kasviproteiinia, biotiinia B7, panthenolia B5 ja useampaa erilaista siemenöljyä sisältävä shampoo puhdistaa ja hoitaa erityisesti hiuspohjaa ja tekee hiuksiin ihanaa kuohkeutta ilman kuivattavaa lievevaikutusta. Hiukset tuntuvat pehmeältä ja tuuhealta ja nousevat irti päänahasta, mikä omassa tapauksessani pidentää myös hiustenpesutarvetta.

Tuotteiden tuoksu ei ole miellyttävä, mutta se ei itseäni haittaa, sillä kosmetiikkatuotteissa yleisesti käytettävät hajusteet ovat usein synteettisiä. Shampoo on tuoksultaan ihan ok, mutta ummehtuneelta kellarilta tuoksuva hoitoaine on aika karmea jos nyt suoraan sanon. 😀 Huuhtelun jälkeen tuoksu onneksi katoaa, eikä kuivat hiukset tuoksu enää miltään. Tämän olen testauttanut ja varmistanut tarkkanenäisen mieheni sekä ystäväni edessä hiuksia hulmuttelemalla.

Grown Alchemist kokemuksia volumising shampoo ja hoitoaine Omakotivalkoinen

Grown Alchemistin valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia ihonhoitotuotteita puhdistusaineista voiteisiin, seerumeihin ja täsmätuotteisiin. Grown Alchemist -hoitotuotteet on valmistettu tukemaan kehon terveyttä ja ulkoista hehkua ja jälleenmyyjiä ovat mm. Stockmann*.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Eroon selluliitista


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *