Hansgrohe – Arjen luksusta jokaiseen päivään

Kaupallinen yhteistyö: Hansgrohe

Sadevesisuihku ja tyylikkäät designhanat tuovat luksusta jokaiseen päivään! Hansgrohen sadevesisuihkun lempeä kosketus, Metropol-hanamalliston upea ulkomuoto ja PowderRain-toiminnon uskomaton pehmeys ovat ilo kaikille aisteille. Sadevesisuihkuun siirtymisen jälkeen ei todellakaan ole paluuta entiseen ja kun olette lukeneet kokemuksistani, ymmärrätte täysin miksi… ❤︎

Hansgrohe Raindance Select S PowderRain sadevesisuihku kokemuksia Omakotivalkoinen
Hansgrohe Raindance Select S PowderRain sadevesisuihku kokemuksia Omakotivalkoinen

Sadevesisuihku – Kuin kesäsateen kosketus

Hansgrohe PowderRain Select S sadevesisuihkun pehmeys tuntuu iholla kesäsateen kosketukselta. PowderRain-suihku on jännällä tavalla hellä sekä tehokas samanaikaisesti, huuhtoen lempeydestään huolimatta shampoon pois hiuksista nopeasti ja huolellisesti.

Erillinen käsisuihku on loistava ja tarpeellinenkin lisä, mahdollistaen perinteisen suihkun lisäksi myös hierovaa hemmottelua. Näyttöpäätteen ääressä työskentelevälle hierova Select-suihkupää on enemmän kuin tarpeen ja itse olen huomannut sen laukaisevan niskajumit monesti jopa kerta heitolla.

Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan sitä miten mahtavalta tuntuu peseytyä sadevesisuihkun alla. ❤︎ Jonkinlaisen mielikuvan luodakseni, sanoisin että Hansgrohen PowderRainin pehmeys on kuin kuuman kesäpäivän jälkeinen lämmin kesäsade. Tällaisen kevyesti ihoa takovan sadekuuron alla on uskomattoman upeaa olla ja kun antaa veden solista korvien päältä, tuntuu kuin seisoisi oikeasti sateessa.

Lue lisää PowderRain -sadevesisuihkun teknisistä ominaisuuksista täältä: hansgrohe.fi/powderrain

Hansgrohe Raindance Select S PowderRain sadevesisuihku kokemuksia Omakotivalkoinen
Hansgrohe Raindance Select S PowderRain sadevesisuihku kokemuksia Omakotivalkoinen
Hansgrohe Raindance Select S PowderRain sadevesisuihku kokemuksia Omakotivalkoinen

Innovatiiviset ominaisuudet

Hansgrohen laajasta valikoimasta löydät täydelliset ratkaisut kaikkiin tarpeisiin, niin pieniin uudistuksiin kuin suuriin remontteihin ja uudiskohteisiin.

Hansgrohe-tuotteiden erinomaiset ja innovatiiviset tekniset ominaisuudet nostavat käyttömukavuuden uudelle tasolle. Elämyksellisyyttä suihkuhetkiin saat esimerkiksi AirPower-suihkumuodolla, joka lisää ilmaa veden joukkoon ja lopputuloksena on erityisen täyteläiset ja pehmeät pisarat. Kätevillä Select-painikkeilla käsisuihkun suihkumuotoa ja napakkuutta voidaan vaihdella napin painalluksilla.

Ekologinen EcoSmart-toiminto vuorostaan pienentää vedenkulutusta suihkuissa niin, että mallista riippuen vettä virtaa vain 9-6 litraa minuutissa. Hansgrohe on alansa edelläkävijä ja tarjoaa modernit ja ajankohtaiset suihkutuotteet vaativimpaankin makuun!

Tutustu Hansgrohen upeaan kylpyhuonevalikoimaan täällä: ➤ hansgrohe.fi/kylpyhuone

Hansgrohe Raindance Select S PowderRain sadevesisuihku kokemuksia Omakotivalkoinen
AXOR puikkomallinen käsisuihku bidette kokemuksia Omakotivalkoinen
AXOR puikkomallinen käsisuihku bidette kokemuksia Omakotivalkoinen

Tyylikäs designkäsisuihku

Koska wc-istuin sijaitsee lähes kohtisuoraan kylpyhuoneen oviaukkoa vastapäätä, halusin ehdottomasti panostaa pidee-suihkun osalta designiin ja tyylikkyyteen. Tavallisen bidee-hanan (pesuallashana, josta lähtee käsisuihku) sijaan päädyin erilliseen hanaan ja käsisuihkuun wc-istuimen vieressä. Näin pystyin säilyttämään mahdollisimman tyylikkään ilmeen kylpyhuoneessa.

Upean Metropol-suihkuhanan ja uskomattoman ihanan AXORin puikkomallisen käsisuihkun keskinäinen symbioosi on visuaalisesti kaunista katseltavaa. AXOR puikkokäsisuihku on käyttötuntumaltaan erityisen pehmeä ja silti sopiva myös esimerkiksi siivoamisen apuna. AXOR on Hansgrohen toinen brändi, jonka tuotteet suunnitellaan maailman kuuluisimpien designereiden kanssa.

Instagramin puolella julkaisemaltani videolta näet konkreettisesti miten ihanasti Hansgrohen sadevesisuihku ja puikkomallinen käsisuihku toimivat: ➤ instagram.com/oma_koti_valkoinen

AXOR puikkomallinen käsisuihku bidette kokemuksia Omakotivalkoinen
Designpalkittu Metropol 110 allashana on tyylikäs valinta

Palkittu Metropol 110 designhana

Designpalkittu vipukahvalla varustettu yksiotteellinen Metropol 110 -pesuallashana säväyttää altaan ääressä ja kokonaisuuden viimeistelee kätevä Push-Open-pohjaventtiili. Allashanalta halusin erityisesti tyylikkyyttä ja sen ohella myös veden syötteen tuli kohdistua altaassa optimaaliselle etäisyydelle, jottei se roiskisi kuten meidän edellinen hana teki.

Pohjaventtiilin ohi kaareutuva vesisuihku on täydelläkin tehokkuudellaan roiskimaton. Hanan korkeus ja etäisyys ovat myös kainaloita ja kasvoja pestessä erinomaiset, eikä enää ole ollut pesun jälkeen tarpeen kuivailla pyyhkeellä altaan ympäristöä – ihana arki syntyy helppouden ja kauneuden yhdistelmästä! ❤︎

Metropol-hana on saatavana kiiltävän kromin lisäksi myös neljässä muussa viimeistelyssä, jotka ovat harjattu pronssi, harjattu musta kromi, kiillotettu kulta, mattavalkoinen sekä mattamusta.

Designpalkittu Metropol 110 allashana on tyylikäs valinta
Designpalkittu Metropol 110 allashana on tyylikäs valinta
Designpalkittu Metropol 110 allashana on tyylikäs valinta
Designpalkittu Metropol 110 allashana on tyylikäs valinta

Hansgrohe – Arjen luksusta jokaiseen päivään

Hansgrohen laadukkaat tuotteet sopivat kylpyhuoneen yleisilmeeseen täydellisesti ja tuovat upealla designillaan ja toiminnoillaan aitoa ja kestävää arjen luksusta meidän perheen jokaiseen päivään. Sauna- ja suihkuhetket ovat miellyttävyydeltään nousseet potenssiin sata ja odotan innolla että pääsen jälleen järjestämään perinteikkäitä saunailtoja, joita ystävien kesken oli aikoinaan tapana toteuttaa…

Tutustu, ihastu ja vaikutu sinäkin Hansgrohen tyylikkäästä mallistosta! Koko Suomen kattavan jälleenmyyjäverkoston löydät TÄÄLTÄ ja halutessasi voit piipahtaa myös heidän showroomillaan Helsingissä Arabiassa.

HANSGROHE.FI

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


14 kommenttia “Hansgrohe – Arjen luksusta jokaiseen päivään

  1. Kaunista ja tyylikästä! Sitä vaan mietin kuinka paljon suihkussakäynti ”kastelee” esim. WC-istuinta ja pesukonetta? Meillä aikoinaan ah niin upea avoin ratkaisu päätyi hyvin pian suihkuseinämällä rajaukseen kun hermostuttiin veden leviämiseen joka paikkaan.

    1. Katriina: etäisyyttä suihkun ja pesunkokeen sekä pytyn välillä on sen verran etteivät kastu. Etenkään nyt kun on sadevesisuihku joka ohjaa veden alaspäin eikä viistoon. Jonkinlaisen seinämän varmasti asennan myöhemmin, mutta haluan pitää tilan mahdollisimman avoimena enkä ole vielä tehnyt päätöstä millaiseen ratkaisuun päädyn. 🙂

  2. Kauniita uusia kalusteita! Minulla on täällä Kaarinassa ollut jo pidempään haaveissa kylpyhuoneremontti. Tuollainen sadevesisuihku olisi ihana. Hienoa kuulla että niihin saa tuollaisen ekologisen toiminnon, sillä vedenkulutus on sellainen asia mihin meidän tulisi mielestäni kiinnittää huomiota enemmän.

    1. Satu: Kiitokset kauniista sanoistasi! <3 Sadevesisuihku on sulaa rakkautta, en olisi uskonut miten paljon ihanampaa on sen alla peseytyä jos en itse olisi sitä kokenut. Sadevesisuihkusta en luovu koskaan, se on satavarmaa! 🙂

      Ekologinen vedenkulutuksen säädin on erinomainen lisä, eikä se tee suihkusta "laihaa". Sadevesisuihkun alla shampoo huuhtoutuu nopeasti ja suihkusta selviytyy nopeimmillaan parissa minuutissa hiustenpesuineen jos tahtoo. 🙂

  3. Kivalta näyttää siellä kylppärissä. Postaussarja arkivinkit taisi ilmestyä yhden kerran 5.maaliskuuta. Aiotko sitä vielä jatkaa?

    1. Hilima: Postaussarja saa jatkoa huomenna. 🙂 Viime viikko jäi välistä työkiireiden takia ja blogissakin oli pieni julkaisutauko sen vuoksi.

  4. Hei Miia.
    Sama asia tuli mieleeni,kuin yllä kommentoinut(suihku ja pesukone tosi lähekkäin) . Et ole miettinyt tyylikkään simppeleitä lasisia suihkuovia? Meillä on ja ei roisku vesi muualle ja samalla tuo tyylikkyyttä kylppäriin. Muuten tulee hieman inva kph fiilis jos on iso tila ja ei rajausta toiminnoille. Meillä on Sanka merkin suorat kääntyvät ovet ja ovat tyylikkäät. Asennettiin niin että 2 mahtuu suihkuttelemaan,ei ole liian ahdasta 🙂

    1. mm: Olen miettinyt pariakin erilaista ratkaisua ja luulen että lähden toteuttamaan sisustuksellista vaihtoehtoa perinteisten suihkuseinien sijaan. Suihkunurkan koko on 90x90cm ja yksi mielessä pyörivä idea on ns. timantin muotoinen ratkaisu taittuvilla ruutuovilla. En ole kuitenkaan vielä tehnyt päätöksiä ja mietinnöissä on myös erillisen seinän rakentaminen pesukoneen ja suihkun väliin johon saisi upotetut hyllyt. Kaikki on vielä siis täysin auki suihkuseinän osalta. 🙂

  5. Eikö ole hirveää veden tuhlausta käyttää suihkua niskahierontaan? Voisiko sen tehdä joku toinen ihminen, tai vaikka ihan venyttely?

    1. 1: Ei mielestäni ole, enkä hiero hartioita kuin aivan maksimissaan 10 minuuttia enkä yleensä sitäkään. Käyn hierojalla ja harrastan taukojumppaa, mutta päätetyöskentelyssä niskajumeilta en ole siltikään välttynyt. Minulla on ns. stressiniska ja hartiat nousevat helposti korviin kun keskityn. 😀

  6. Kaunis kylpyhuone! Yksi pieni vinkki: uusi piiloviemärillä oleva wc-pytty, tulee siistimpi ja on tätä päivää, eikä ole kovin kallis investointi. Sopii edellisen paikalle, joten ei tarvitse kuin asentajan ja uuden pytyn. Meillä tehtiin pytyn vaihto (piiloviemärilliseen), kun kalusteita, suihtu- ja hanat uusittiin. Tuli tosi siistiä – suosittelen.

    1. Mipa: Kiitokset vinkistäsi! 🙂 Erilaisia ratkaisuja olen harkinnut mutta loppukädessä viimeisen sanan sanoo taloyhtiö. Seinäkiinnitteinen olisi ollut upea, mutta en halua wc-istuinta yhtään eteenpäin joten sellaista ei voi toteuttaa. Haaveenani oli siirtää wc-pytty allaskaapin viereen kulmaan, mutta viemäröinnin siirtäminen ei onnistu ja pytyn on pysyttävä tuossa vanhalla paikallaan. Menenkin heti katsomaan lisäinfoa tuosta vinkkaamastasi piiloviemäröinnistä, iso kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *