Batman Remppa – Kodin kaikki remontit ammattitaidolla!

Kaupallinen yhteistyö: Batman Remppa

Kodin remonteissa asiansa osaava remonttimies on kultaakin kalliimpi ja erittäin suurella tyytyväisyydellä jaan teille kokemukseni Batman Rempasta, joka hoitaa remontin suoraselkäisesti ja sovitusti, nopeasti, huolellisesti ja hymyilyttävän hyvään hintaan! 🙂

Batman Remppa kokemuksia Omakotivalkoinen - Kaikki kodin remontit ammattitaidolla sovitusti, nopeasti ja hyvään hintaan
Batman Remppa kokemuksia Omakotivalkoinen - Kaikki kodin remontit ammattitaidolla sovitusti, nopeasti ja hyvään hintaan

Viidakkorummun voima!

Perheeni miehet ovat remontti- ja talonrakennusalalla ja itsekin vietin lapsuuteni työmaalla. Milloin ojentelin isälleni vasaraa ja milloin raahasin 6-vuotiasta itseäni painavampaa pressua pihan poikki. Oman kotini pienet remppaprojektit olen opetellut tekemään itse ja etsinyt informaatiota netistä. Isommissa ja teknistä osaamista vaativissa remonteissa olen kuitenkin tahtonut turvautua alan ammattilaisten osaamiseen ja kokemusta on karttunut kuudesta eri remonttiyrityksestä remonttimiehineen, joista Batman Remppa on ehdottomasti paras!

Batman Remppaa suositteli minulle aikoinaan harrastuskaveri, joka oli useampia pieniä ja suuriakin remontteja teettänyt Batman Rempan voimin. Hän oli alunperin saanut kuulla Batman Rempasta omalta ystävältään, joka vuorostaan oli kuullut tästä yrityksestä omalta kaveriltaan, ja nyt on minun vuoroni laittaa viidakkorumpu laulamaan, sillä tiedän että siellä ruudun toisella puolella on tälläkin hetkellä lukuisia ammattitaitoista ja luotettavaa remonttimiestä etsiviä. 🙂

Viidakkorumpujen pärinää ei todellakaan pidä aliarvioida ja osaavan sekä luotettavan remonttimiehen löytäminen ei ole helppoa, sen voin kokemuksesta kertoa. Monesti me suomalaiset olemme sellaisia hiljaisia hyräilijöitä, jotka emme positiivista palautetta ja kiitoksia kailota. Positiivinen palaute kuitenkin on aina paras kiitos, etenkin remonttialalla, ja jos olet tyytyväinen remontin sisältöön, lopputulokseen sekä laskutukseen, kerro se avoimesti yrityksen palauteboksissa ja somekanavissa. Laadukasta työnjälkeä ja rehtiä toimintaa tukemalla ammattitasoinen yritys pystyy toimimaan jatkossakin hyvin!

Tutustu Batman Rempan kuvagalleriaan ja katso millaisia projekteja he ovat toteuttaneet: ➤ batmanremppa.fi/galleria

Batman Remppa kokemuksia Omakotivalkoinen - Kaikki kodin remontit ammattitaidolla sovitusti, nopeasti ja hyvään hintaan

Batman Remppa toteuttaa isot ja pienet kodin remontit

Pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla operoiva Batman Remppa on erikoistunut erityisesti kodin remontteihin. He toteuttavat niin pienet kuin suuremmatkin remontit ammattitaidolla ja mahtavalla asenteella äärimmäisen kilpailukykyiseen hintaan ilman piilokuluja tai ylilaskutusta!

Batman Rempan palveluihin kuuluvat mm. keittiö- ja kylpyhuoneremontit, lattioiden asennus, maalaus-, tasoitus- ja tapetointityöt sisällä ja ulkona, julkisivuremontit, terassien rakentaminen sekä kunnostaminen, portaikkojen, parvien ja väliseinien purku- sekä rakennustyöt, palokatkoasennukset kuvallisen raportin kera, sekä lukuisat muut työt listoituksesta erilaisten valaistuslippojen ja valolistojen rakentamiseen ja asentamiseen.

Lisää Batman Rempan taidonnäytteitä löydät täältä: ➤ batmanremppa.fi

Varaa maksuton kartoituskäynti!

Batman Rempan hinta-laatusuhde on erinomainen ja ensimmäistä kertaa koskaan remontti pysyi sekä aikataulussa että budjetissa, eikä minun tarvinnut varmistella, selvitellä, stressata tai reklamoida yhtään mistään! 🙂 Batman Remppa tekee mitä lupaa ja omatoimisesti ja nopeasti ratkoo myös mahdolliset yllätykset ja ongelmatilanteet, kuten meidän kylpyhuoneen väärin kiinnitetyn vanhan seinäpeilin kanssa saatiin kokea. Työnjälki on huolellista ja priimaa, ja asenne työntekoon on aivan napakymppi!

Batman Remppaa hyödynnän myös seuraavassa remppaprojektissani, joka liittyy olohuoneen valaistukseen. Tästä luvassa juttua myöhemmin lisää!

Jos suunnittelet remonttia, suurta tai pientä, tarjoaa Batman Remppa sinulle maksuttoman kartoituskäynnin! Täytä tarjouspyyntölomake tästä ja tee unelmasi todeksi: ➤ tarjouspyyntölomake

Inspiroivaa keskiviikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *