Unelma kesästä

Olisipa jo kesä, kuuma ja kärpäset! ☀️ Tytön kanssa laskettiin että hänellä olisi 9 kouluviikkoa vielä jäljellä ja sen jälkeen onkin jännittävät hetket, kun luokka-asteen vaihtumisen myötä vaihtuu koulukin. Haaveissa olisi päästä ensi kesänä ainakin Linnanmäelle ja saaristoristeilylle, ehkä myös mökkeilemäänkin ystäväperheen kanssa… Monenlaisia toiveita on kertynyt taskujen täydeltä ja optimistisena haluan uskoa että niitä päästään toteuttamaan kun kesäkuu koittaa!

Kesämaisemat ja toiveita tulevasta
Kesämaisemat ja toiveita tulevasta
Juhannus 2019 luontokuvat kasvit omakotivalkoinen
Kesämaisemat ja toiveita tulevasta
Maisemakuvia Suomen luonto Omakotivalkoinen
Kesämaisemat ja toiveita tulevasta
Kesämaisemat ja toiveita tulevasta
Kesämaisemat ja toiveita tulevasta

Vain 9 viikkoa kesään… ja ken tietää vaikka saataisi upeat kesäsäät jo ensi kuussa, kuten vuonna 2017. ☀️ Unelmallista iltaa kaikille!

4 kommenttia “Unelma kesästä

    1. Jasmin: Kova kaipuu on kesään ja kaiholla muistelin miten ihanaa oli istua auringossa ulkona ja kuunnella tuulessa suhisevia koivunlehtiä ja lintujen laulua. Myös kaikenlaista tekemistä on ikävä, Linnanmäelle olisi mahtava päästä kun viime vuosi jäi kokonaan välistä. Muutenkin kaipaan ihmisvilinää, puheensorinaa, naurua, musiikkia ja meininkiä. ❤️ Toivottavasti kesä tuo mukanaan vapauksia ja iloa. ❤️

  1. Ettekö tykkää matkustaa (jos nyt koronaa ei siis ajatella)? muistelen, että oleilette aika paljon vaan kotona tai lähiseudulla? Ei siinä mitään. Itse tuntuu, että vaikka asuu Hgissä ja meri vieressä, kaipaa silti lomilla ihan muualle. Osaksi varmaan, että asumme myös kerrostalossa ja kotona olo ei ole lomaa. Stressaa vaan siivouksista ja ruuanlaitosta ja kaikki päivät on samaa huttua.

    1. Inka: en koe matkustamista erityisen kiinnostavana varsinaisen matkustamisen takia, vaan enemmän kiinnostaa jokin tietty asia määränpäässä. En ole oikeastaan koskaan kokenut paloa esim etelän aurinkolomiin, mutta useita kulttuurikohteita olisi ihana päästä livenä joskus tutustumaan. Minulle matkailursjoitukset eivät ole olleet pandemian aikana menetys, sillä uskon että en olisi muutoinkaan juuri matkustellut, ainakaan Tanskaa kauemmas. Tuleviin Euroviisuihin tahtoisin mennä paikanpäälle ja sinne varmasti olisin mennytkin jos se olisi ollut mahdollista. Kotimaan matkailusta pidän ja erilaista nähtävää on Suomessakin mitä en vielä ole päässyt kokemaan. Hiekkasärkille ensi kesänä tahtoisin ja samalla reissulla voisi koluta läpi muitakin kesäpaikkoja, mutta aika näyttää miten tilanteet tästä kehittyvät ja millaisia vapauksia meillä silloin on ja ei ole. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *