Kierrätyslöytöjä netistä – Kontti-verkkokauppa

Kaupallinen yhteistyö: SPR Kontti

Kaunis ja viihtyisä sisustus syntyy edullisesti kierrätyslöytöjen avulla uutta ja vanhaa yhdistellen. Suomen Punaisen Ristin Kontti-verkkokaupan alati vaihtuvasta secondhand-sisustusvalikoimasta olen tehnyt jo useita löytöjä ja niiden bongailu tuntuu mahtavalta – koskaan ei etukäteen tiedä mitä kaikkea kivaa vastaan tulee ja se on osa viehätystä. 🙂

Kontti-verkkokauppa kokemuksia Oma koti valkoinen

Kontti-verkkokauppa on aina avoinna!

Kontti-verkkokaupan valikoima on jaettu selkeisiin kategorioihin ja sivustolla liikkuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Helppokäyttöisyys ja sivuston selkeys ovat verkkokaupassa todella tärkeitä ominaisuuksia ja jos tarvitsen esimerkiksi jotakin tiettyä tuotetta, kuten viimeksi käsipyyhkeitä, on hakukentän avulla helppo löytää etsimänsä.

Verkkokaupan valikoimaa voi selailla myös tuotemerkeittäin ja useamman kerran viikossa käyn kurkistamassa esimerkiksi Iittalan ja Marimekon tarjonnan. Kodin tekstiileistä Gant ja Anno ovat myös aina kiikarissa ja lisäksi tiirailen säännöllisesti asustepuolen aarteita laukkujen ja lompakoiden osalta.

Katso Kontin uusimmat sisustusaarteet täältä: ➤ sprkontti.fi

Kontti-verkkokauppa ostoksia Oma Koti Valkoinen

Kaikkea kodin sisustukseen

Lahjoitan meille turhaksi jääneitä tavaroita ja vaatteita usein Konttiin ja sitä kautta annan tukeni tärkeälle toiminnalle. Ekologisuus on myös sydäntäni lähellä ja uusi Kontti-verkkokauppa tarjoaa loistavan väylän kodin hankintojen tekemiseen suoraan kotisohvalta käsin.

Tuotteiden mitat ja muutkin tiedot on kerrottu tarkasti ja kuvat ovat selkeitä. Monet tuotteet on myös kuvattu useasta eri suunnasta, mikä netistä ostoksia tehdessä on minusta aina loistava juttu.

Kodin sisustus- ja käyttötarvikkeiden rinnalle on verkkokauppaan myöhemmin tulossa myös huonekalut. Kontti-myymälästä olen monta kertaa bongaillut mm. Artekin jakkaroita, Muuramen lipastoja ja suloisia lastenhuoneen kalusteita, kuten katoksellisia pinnasänkyjä ja vaatekaappeja, ja jään innolla odottamaan kaluste-kategorian julkaisua. ❤︎

Tilaamalla Kontin uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietää tulevista lisäyksistä, uutuuksista, tapahtumista ja muista mahtavista pöhinöistä! Tilaa uutiskirje ➤ TÄSTÄ!

Kontti-verkkokauppa on kierrätystavaratalo netissä - Tuotevalikoimaa

Konttikaupalla hyvää!

Ostosten tekeminen nettikaupasta on etenkin näinä aikoina suositeltavaa ja olen todella iloinen, että SPR:n kierrätystavaratalo Kontti on laajentanut nyt myös verkkokaupan puolelle. Valikoimasta löydät konttikaupalla upeita secondhand-aarteita edulliseen hintaan ja joukossa on myös harvinaisempia designtuotteita ja sisustuksen kestoklassikoita. Mitä tahansa tarvitsetkin, löydät sen taatusti Kontista!

Tee huippulöytöjä edullisesti ja ekologisesti Kontti-verkkokaupasta:

SPRKONTTI.FI

Mukavaa päivää kaikille!

Lue myös: ➤ SPR Kontti verkkokauppa on avattu


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *