Kevätsiivous – Makuuhuone

Kevätsiivous on jälleen ajankohtainen asia ja siivosin makuuhuoneen lattiasta kattoon. Ikkunoiden pesu, lasiseinän, valaisimien ja sänkykehikon pyyhintä, sekä seinien, katon, lattian, patjan ja sängynalusen imurointi vei aikaa vajaat pari tuntia ja huomenna vuoronsa saa keittiö, eteinen ja olohuone ikkunoineen…

kevätsiivous - makuuhuoneen siivous ja ikkunoiden pesu
kevätsiivous - makuuhuoneen siivous ja ikkunoiden pesu
kevätsiivous - makuuhuoneen siivous ja ikkunoiden pesu

Alkuviikon aurinkoiset päivät ja etenkin iltojen auringonlaskut toivat esille aivan jokaisen pölyhaituvan ja rasvaisen sormenjäljen. Huvikseni piirsin sormella hymiön olohuoneen seinälle ja viistosta kun valoa vasten seinää katseli, näkyi hymiö aivan selkeästi pölykerroksen lomasta. Silmämääräisesti en pölyä nähnyt lainkaan, mutta niin vaan sitä seinillekin on kertynyt. Imurin karvapäisellä pehmeällä suuttimella saa seinäpinnat onneksi nopeaan puhdistettua.

Huomenna jatketaan siivousta, joten jos kaipailet kevätsiivousmotivaatiota niin stay tuned! 🙂

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille!


Lue myös: ➤ Kevätsiivous – Parhaat vinkit

2 kommenttia “Kevätsiivous – Makuuhuone

  1. Puhtaus on puoli ruokaa 😉.
    Minä vielä täydentäisin tätä vitivalkoisella pitkällä verhoilla, joka peittäisi makkarissa nuo ikkunan vieressä olevat putket. Sitten ois ihan täykky 😊.

    1. Päivikki: Jonkinlaisia verhoja olen kaavaillut mutta ongelmaksi muodostuu keittiön ja makuuhuoneen yhtenäisyys. Verhot tarvittaisi molemmin puolin peittämään putket (eli MH ja Keittiö) mutta tuohon keskelle ei verhoja tulisi lasiseinän kattolistasta johtuen. Harkinnassa oli myös ikkunasyvennykseen teetetyt sileät ja simppelit rullaverhot, mutta ikkunan yläkarmien ilmastointiventtiilit estävät sen sillä niitä ei voi peittää rullan taakse ilmanvaihdollisista syistä. Otin aikanaan aikalisän ja toivon että jossakin vaiheessa löytyisi sellainen ratkaisu joka miellyttäisi visuaalisesti silmää ja olisi teknisesti mahdollinen. Vesiputkista en tykkää minäkään ja mieluusti ne jemmaisin. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *