Laskevan auringon taikaa

Minun piti tänään julkaista blogissa massiivinen siivouspostaus, mutta pitkäksi venähtänyt työpäivä verotti voimia sen verran tehokkaasti, ettei millään synny valmista. Sen sijaan rojahdin parvekkeen tuolille nauttimaan laskevan auringon taiasta ja päätin äkkiä napata muutaman kuvan talteen tästä hetkestä…

Auringonlasku ja keltaiset tulppaanit parvekkeella Omakotivalkoinen
Auringonlasku ja keltaiset tulppaanit parvekkeella Omakotivalkoinen
Auringonlasku ja keltaiset tulppaanit parvekkeella Omakotivalkoinen
Auringonlasku ja keltaiset tulppaanit parvekkeella Omakotivalkoinen

Pääsiäisenä ostamani keltainen tulppaanikimppu on edelleen hengissä, johtuen luultavasti viileästä ulkoilmasta. Vihreät lehdet ovat jo alkaneet menettää väriä ja ovat vaalean limenvihreät. Pöydällä oleva Bolsiuksen kynttilä tarttui heräteostoksena mukaani S-Marketista ja se tuoksuu sitruunalta.

Tässä toppatakkiin kääriytyneenä postausta puhelimella kirjoittaessani aurinko on alkanut vajota horisonttiin ja loimuttaa oranssina suoraan silmiin. Laitan Instagram Stories -osioon puhelimella napsaisemani kuvan kohta kun olen painanut julkaisunappulaa…

Ihanaa iltaa kaikille!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *