Weber Pulse 2000 sähkögrilli kruunaa kesän

Kaupallinen yhteistyö: WEBER

Weber Pulse 2000 -sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin. Parvekkeelle ja pienelle patiollekin sopiva sähkögrilli kruunaa grillikauden ja sen monipuoliset ja älykkäät ominaisuudet nostavat grillaamisen täysin uudelle tasolle. Weberiltä yhteistyön merkeissä testiin saamani sähkögrillin myötä meidän perheessä on siirrytty parvekkeelle ”ulkoruokintaan” 🙂 Lue millaisia sähkögrillin erinomaiset ominaisuudet ovat ja nappaa mukaasi myös makoisa resepti kuusenkerkkä-basilikapestoon.

Weber Pulse 2000 sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.
Weber Pulse 2000 sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.

Weber Pulse 2000 – Urbaanin grillaajan paras ystävä

Sähkögrillit mahdollistavat grilliruoasta nauttimisen myös kaupunkikotien parvekkeilla. Pulse 2000 -sähkögrillin älytoimintojen avulla ruoan kypsymistä voi seurata mobiililaitteelta, eikä kannen alle tarvitse turhaan kurkistella. Toimintojensa ansiosta herkulliset tuoksut ja lämpö pysyvät tallessa – tuoksut eivät karkaa naapuriin eikä lämpö harakoille.

Sisustajana erilaisten laitteiden ulkomuoto on minulle on luonnollisesti tärkeää. Digitaalisella näyttöpaneelilla varustetun Pulse 2000 -sähkögrillin tyylikäs design täydentää sisustusta ja on ehdottomasti parvekkeen kohokohta – voiko tämän tyylikkäämpää sähkögrilliä ollakaan! ❤︎

Weber Pulse 2000 sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.
Weber Pulse 2000 sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.

Kepeästi liikuteltava avovaunu

Weber Pulse 2000 grillin renkailla varustettu avovaunu oli erittäin helppo koota kuvallisten ohjeiden avulla. Jalusta liikkuu kepeästi ja sen siirtäminen sujuu sukkelasti pienessäkin tilassa. Vaunun etupuolella on kolme ripustuskoukkua ja lisävarusteiden, kuten pizzakivien, paistolevyjen ja savustustarvikkeiden säilöminen onnistuu vaunun alaritilällä.

Weber Pulse 2000 sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.
Weberin sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.

Näppärä sivutaso parantaa työskentelyergonomiaa

Jalustan sivussa oleva lisätaso parantaa työskentelyergonomiaa. Helposti puhdistettava terästaso kestää myös kuumuutta, eikä erillisiä pannualustoja tarvita. Sivutaso kiinnittyy paikalleen tukevasti ja sen saa nopeasti irroitettua pesua varten. Tämä on itseäni ilostuttava ominaisuus, sillä rapatessa ja kokatessa aina roiskuu ja nyt voin viedä sivutason keittiöön pestäväksi muiden välineiden ja astioiden joukossa. 🙂

Lue lisää Weber Pulse 2000 -sähkögrillistä ja sen ominaisuuksista: ➤ weber.com/pulse-2000

Weber Pulse 2000 sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.

Posliiniemaloitu valurautaritilä

WEBER Pulse 2000 -grillin posliiniemaloidut valurautaritilät yhdistävät valuraudan erinomaisuuden emalipinnoitteen helppohoitoisuuteen. Posliini- ja emalipäällysteiset ritilät estävät ruokia tarttumasta ritilöiden pintaan eikä lisärasvaa voiteluun tarvita.

Teräsritilöitä ja valurautaisia paistolevyjä aiemmissa grilleissäni käyttäneenä olin suorastaan häkeltynyt siitä miten helposti posliiniemali puhdistuu. Grillaamisessa vaivalloisinta kun on aina ennen ollut jälkihuolto eli puhdistus, joka nyt sujuu käden käänteessä ilman hankaamista, jynssäämistä ja hikoilua, sillä ritilät sekä muut irroitettavat osat paistomittareita lukuunottamatta voidaan pestä astianpesukoneessa!

Kuumenna uutta grilliäsi käyttöönoton yhteydessä maksimilämpötilassa kannen ollessa kiinni vähintään 20 minuuttia ennen ensimmäistä grillauskertaa!

Weber Pulse 2000 sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.

Herkullista grilliruokaa Weber iGrill älyteknologian avulla

Weber Pulse 2000 -sähkögrillin älytoiminnot tekevät ruoanlaitosta helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan aiemmin! Kannen alla kypsyvän ruoan valmistusta voi seurata reaaliaikaisesti maksuttoman Weber iGrill -sovelluksen avulla puhelimesta ja samanaikaisesti voit puuhastella muiden askareiden parissa. iGrill-sovelluksen ja paistomittarien avulla ruoka valmistuu aina täydellisesti.

Sovelluksesta löytyvien valmiiden reseptien lisäksi lihan sisälämpötilan voi säätää myös itse halutun mukaiseksi ja naudan paahtopaistin osalta valitsin kypsyysasteeksi täysin kypsän eli 70°C. Alla olevasta grillailuvideosta näet miten näppärästi iGrill-sovelluksen ja paistomittarien käyttö sujuu!

Naudan paahtopaisti kypsyy takuumureaksi Weber iGrill sovelluksen ja paistomittarin avulla
Naudan paahtopaisti kypsyy takuumureaksi Weber iGrill sovelluksen ja paistomittarin avulla

Kaksi grillausvyöhykettä takaa täydellisen kypsyyden

Erityislaatuisen Weber Pulse 2000 -sähkögrillistä tekee myös kaksi erikseen säädettävää grillausaluetta, joilla voidaan valmistaa useita ruokia yhtäaikaa. Grillausvyöhykkeiden ansiosta pihvit ja paistit valmistuvat korkealla lämmöllä grillialueen toisella puolella, samalla kun lisukkeet paahtuvat ja kypsyvät alhaisemmalla lämmöllä grillin toisella reunalla – ei enää karrelle palaneita kasvisvartaita tai raakileiksi jääneitä paksuja pihvejä!

Grillausvyöhykkeet jakaantuvat 49x39cm kokoisessa grillausalueessa puoliksi ja lämpötilojen säätäminen sujuu kätevästi etupaneelin säätönupeista. Digitaalisesta näytöstä näkee tarkan lämpötilan ilman arvuuttelua. Ensi sunnuntaina järjestän minibrunssin ja aion valmistaa aamupalaksi grilliriisipuuroa, munakasta ja pekonia grillialueiden lämpötilasäätöjä hyödyntäen.

Tutustu Weber Pulse -mallistoon täällä: ➤ weber.com/pulse-mallisto

Naudan paahtopaisti kypsyy takuumureaksi Weber iGrill sovelluksen ja paistomittarin avulla

Helppoa ja vaivatonta!

Erilaisten ruokien samanaikainen valmistus käy sujuvasti ja lisäsin grillikasvikset sekä savunmakuisella marinadilla maustetut pihvit paahtopaistin rinnalle, kun paistin sisälämpötila oli 50°C.

Pihvit käänsin ympäri paistin sisälämpötilan ollessa 60°C ja iGrill-sovelluksen ilmoittaessa paahtopaistin saavuttaneen halutun 70°C kypsyysasteen, olivat pihvit ja grillikasviksetkin valmiita! Näin helppoa ja vaivatonta ei ole grillaaminen koskaan ollut ja kannen alta tulviva tuoksu oli uskomattoman herkullinen! ❤︎

Naudan paahtopaisti kypsyy takuumureaksi Weber iGrill sovelluksen ja paistomittarin avulla
Naudan paahtopaisti kypsyy takuumureaksi Weber iGrill sovelluksen ja paistomittarin avulla

Täydellinen grillaustulos!

Naudan paahtopaistista tuli todella mureaa ja ensimmäistä kertaa sain grillatessa kypsyysasteen täydellisesti kohdilleen. Myös marinoidut Smoke BBQ -pihvit ja alustan päällä paahdetut grillikasvikset olivat koostumukseltaan ja suutuntumaltaan erittäin onnistuneet ja kasviksissa oli mukavaa rapsakkuutta ilman kovuutta. Kannen alla kypsyessään kasvikset eivät päässeet kuivahtamaan, kuten aikaisemmin on monesti käynyt.

Täydellisen mureuden saavuttamiseksi on tärkeää antaa grillin kuumeta hetken aikaa maksimilämmöllä ennen ruoan lisäämistä. Tämä estää ruoan tarttumista ritilöiden pintaan ja luo pihveille, paisteille, makkaroille ja kasviksille kauniin raidoituksen.

Kesäinen grillimenu yhdistelee suomalaisia ja välimerellisiä makuja
Naudan paahtopaisti kypsyy takuumureaksi Weber iGrill sovelluksen ja paistomittarin avulla
Kesäinen grillimenu yhdistelee suomalaisia ja välimerellisiä makuja
Kesäinen grillimenu yhdistelee suomalaisia ja välimerellisiä makuja

Maukas grillimenu

Rakastan grilliruokaa ja ilman lisärasvaa posliiniemaloidulla ritilällä valmistettu grilliruokakin voi olla kevyttä ja terveellistä. Viikonlopun grillimenulta löytyi naudan paahtopaistia, savunmakuisella marinadilla maustettuja naudanlihapihvejä, rapsakoita grillikasviksia, mozzarella-tomaattisalaattia, maalaispatonkia ja kuusenkerkkä-basilikapestoa. Suomalaisittain simppeli makumaailma yhdistyi kivasti välimerellisiin vivahteisiin täydentäen toisiaan.

Kipakka kuusenkerkkä-basilikapesto ja naudan paahtopaisti olivat lautasella yllättävän makoisa makupari ja seuraavaksi haluan kokeilla pestoa grillatun kanan kaverina.

Kuusenkerkkä-basilikapesto

Ainekset:

  • 2 dl kuusenkerkkiä
  • 1 ruukkubasilika
  • 1 dl pinjansiemeniä
  • 1 dl raastettua parmesan-juustoa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje:

1. Huuhdo kuusenkerkät ja laita tehosekoittimeen. Lisää joukkoon basilikan lehdet ja hienonnettu valkosipulinkynsi.

2. Paahda pinjansiemenet nopeasti pannulla ja lisää tehosekoittimeen.

3. Lisää parmesan, oliiviöljy ja sitruunamehu tehosekottimeen hienonnetun seoksen joukkoon kolmessa osassa, sekoita välillä.

4. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla ja sekoita.

5. Tarjoile tuoreen leivän kera.

Tilaamalla Weber-uutiskirjeen saat herkullisia grillireseptejä ja kesän herkkuja sisältävät Weber Grill On! -lehden digiversion maksutta! Tilaa omasi ja lähde herkkumatkalle: ➤ weber.com/uutiskirje

Kesäinen grillimenu yhdistelee suomalaisia ja välimerellisiä makuja
Weber Pulse 2000 sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.
Weber Pulse 2000 sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.
Weber Pulse 2000 sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.

Suojapeite ja muut lisävarusteet

Weberin valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia lisävarusteita grillipihdeistä suojapeitteisiin. Weber Premium -suojapeitteen avulla grillin käyttöikä pitenee ja grilli pysyy suojassa siite- ja katupölyltä, kosteudelta ja paahteelta.

Meillä on pihapiirissä runsaasti puita ja pensaita, joista tuulen mukana lentelee monenlaista haituvaa lasitetulle parvekkeelle asti. Myös siitepölyä on runsaasti ja tummissa pinnoissa se vielä korostuu vaaleankeltaisena kuorrutuksena. Suojapeitteen myötä minun ei enää tarvitse pestä, puunata ja pyyhkiä grilliä puhtaaksi ennen käyttöä, mikä säästää aikaa ja ennen kaikkea vaivaa.

Tutustu Weber-grillien monipuolisiin lisävarusteisiin täällä: ➤ weber.com/lisävarusteet

Weber Pulse 2000 sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.
Kesäinen grillimenu yhdistelee suomalaisia ja välimerellisiä makuja
Weber sähkögrilli on täydellinen valinta urbaanin kaupunkikodin tarpeisiin.

Tyytyväisyystakuukampanja – Testaa 30 päivää!

Weber on grillien ehdoton kunkku! Korkealaatuiset komponentit ja innovatiiviset tekniset ratkaisut luovat puitteet, joilla aloittelevakin grillaaja onnistuu takuuvarmasti – aina ja joka kerta! Kattava lisävarustevalikoima tuo rajattomat mahdollisuudet erilaisten grilliruokien valmistukseen ja lopputuloksena on täydellinen grillielämys!

Tänään startanneen tyytyväisyystakuukampanjan merkeissä voit huoletta ostaa ja kokeilla markkinoiden innovatiivisinta Pulse-sähkögrillisarjaa omassa rauhassasi 30 päivää! Valitse itsellesi sopivin malli neljästä eri vaihtoehdosta ja jos kävisi niin ettet olisikaan tyytyväinen, voit lähettää tuotteen* takaisin Weberille ja saat rahasi takaisin. 30 päivän tyytyväisyystakuu koskee kaikkia kampanja-aikana 15.4.-15.5.2021 ostettuja Weber Pulse -grillejä!

Lue lisää kampanjasta ja tutustu Pulse-malliston ominaisuuksiin!

▶︎ WEBER.COM/PULSE-GRILLIT ◀︎

*Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä myyntipakkauksessa

Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Weber Pulse 2000 sähkögrilli kruunaa kesän

    1. Jaana: Kuusenkerkkiä löytyy luontaistuotekaupoista. Omani olivat pakastekuivattuja ja tilasin ne hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta. Kuusenkerkkiä saa myös valmiiksi jauhettuna tai siirapin muodossa ja nekin sopivat hyvin pestoon. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *