Äitienpäiväyllätys

Kävin nauttimassa auringonpaisteesta reilun tunnin pituisella merenrantalenkillä ja kotona minua odotti ihana yllätys – tyttö oli siivonnut sillä aikaa keittiön ja käynyt isänsä kanssa ostamassa minulle hehkuvan keltaisen ruusukimpun.

Äitienpäivä yllätys keltainen ruusukimppu Omakotivalkoinen
Äitienpäivä yllätys keltainen ruusukimppu ja siivottu keittiö Omakotivalkoinen

Lahjat ovat aina kivoja, mutta tämmöiset arkisemmat huomionosoitukset ja rakkauden teot vievät ehdottomasti voiton. Tyttö oli keittiön siivouksen lisäksi järjestellyt myös eteisen takit ja kengät nätisti ja askarrellut minulle koulussa äitienpäiväkortin, johon oli kirjoittanut niin kauniin viestin että silmät kostuivat sitä lukiessa. Minun oma rakkauspakkaus!

Äitienpäivä yllätys keltainen ruusukimppu Omakotivalkoinen
Äitienpäivä yllätys keltainen ruusukimppu ja siivottu keittiö Omakotivalkoinen

Vanhemmuus on maailman haastavin ja palkitsevin pesti. Ensimmäisen ja ainokaisen lapsen äitinä jokainen päivä tuo mukanaan jotain uutta ja monesti sitä kyseenalaistaa omaa osaamista ja vanhemmuutta – osaanko ja riitänkö minä?

Tällaisina hetkinä kiitollisuuden ja ylpeyden tunne omasta lapsesta nostaa fiiliksen pilviin ja sydän suorastaa pakahtuu rakkaudesta. En löydä enempää sanoja kuvaamaan tätä onnellisuutta. 💛

Äitienpäivä yllätys keltainen ruusukimppu Omakotivalkoinen
Äitienpäivä yllätys keltainen ruusukimppu Omakotivalkoinen

Alamme kohta katselemaan tytön kanssa leffamaratonia, johon valitsimme tyttöenergiaa puhkuvia elokuvia. Listalla on uusin Charlie’s Angels ja vanhempia klassikkoja kuten Mean Girls, Camp Rock ja Bring it on. Kaikkia ei luultavasti ehditä katsomaan, mutta katsellaan se mitä jaksellaan… ja nyt upotan hyppyset sipsikulhoon ja painan kaukosäätimestä play. 🙂

Ihanaa ja aurinkoista äitienpäivää kaikille!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *