Etsitään pientä valkoista sivupöytää!

Ensimmäistä kertaa minua kunnolla kaduttaa, että olen kirppistellyt jotakin pois. Kyseessä on Casa Stockmannin pieni valkoinen sivupöytä, jollaisen nyt todella tarvitsisin kukkapöydäksi. Tätä kyseistä mallia ei enää valkoisena saa, enkä ole onnistunut mistään löytämään vastaavaa neliskanttista korkeaa metallipöytää… että näinkin voi joskus käydä.

Casa Stockmann sivupöytä kukkajalka omakotivalkoinen
Casa Stockmann sivupöytä kukkajalka omakotivalkoinen
Casa Stockmann sivupöytä kukkajalka omakotivalkoinen

Kaikki apu otetaankin nyt epätoivoisesti vastaan ja jos silmiisi on jossakin osunut yllä olevan kuvan kaltainen pieni taso niin vinkkaathan minulle! Myös matalampi malli kiinnostaa, joten kaikki ideat otan lämmöllä vastaan!

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Lue myös: Pieni valkoinen sivupöytä


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Etsitään pientä valkoista sivupöytää!

 1. Voisiko Hayn tarjotinpöydän pienin malli toimia tässä? On toki aika matala, mutta tyyliltään samaa.

  1. Anna: Tuo HAYn pienin pöytä on todella matala, muuten ehkä olisi voinutkin sopia tarkoitukseen. Sain vinkin että Finnmarilta löytyy melkolailla identtinen pöytämalli ja hintakin vain 18€. ?

 2. Yamazaki Tower -sivupöytä? Hiukan matalampi ja pöytälevy on saarnia mutta voihan sen maalata jos haluaa kokovalkoisen. Löytyy esim. Sokoksen nettikaupasta.

  1. Qwerty: Finnmarilta löytyi metallinen valkoinen sivupöytä samaa mallia. Puinen kansi olisi muuten hyvä mutta kukkapöytänä metallinen olisi parempi roiskeiden takia. Puupintaan tulee helposti renkula ruukun pohjasta jos vesi yhtään valuu ruukkua pitkin. Saviruukut muutenkin saattavat värjätä ja näin kävi aikoinaan Normann Copenhagenin Tablo-pöydän kanssa, johon saviruukku teki oranssin renkaan vaikkei vesi ruukun läpi tai ympäri valunutkaan. Kiitos silti vinkistäsi, tuo ehdottamasi pöytä olisi aivan ihana makuuhuoneessa hieman matalampana mallina. ❤️

 3. Mulla on tuo pieni sivupöytä mustana. Valitettavasti täällä Turun seudulla kyllä. Jos liikutte täälläpäin kesälomareissulla, sen saa kyllä mukaan vaikka tuunattavaksi. ?

  1. Maria: viestisi oli joutunut roskapostisuodattimen hampaisiin ja huomasin sen vasta nyt roskapostikansiota läpikäydessä. Pahoittelut vastausviiveestä. ?

   Löysin Finnmarilta lähes identtisen pöydän valkoisena joten tarve on täyttynyt. Kiitos kuitenkin! ❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *