Milloin viimeksi – 12 kysymystä ja vastausta

Somessa pyörii hauska haaste, jossa haasteen saaneet yhytetään vastailemaan milloin viimeksi on tehnyt, nähnyt, sanonut, käynyt tai kokenut erilaisia asioita. Minut haastoi Instagramissa hyvä ystäväni ja päätin toteuttaa haasteen täällä blogin puolella, koska se toi mieleeni vanhat tutut blogihaasteet, joita ikuisuus sitten blogistaniassa jaettiin. Tämän lyhyen alustuksen jälkeen hypätään suoraan asiaan…

12 kysymystä ja vastausta Oma Koti Valkoinen

Milloin viimeksi nauroit niin paljon että kyyneleet valuivat silmistä?

Eilen, kun mies lähetti minulle linkin yhteen hulvattomaan meemivideoon.

Milloin viimeksi sait yskäkohtauksen, koska hörppäsit vettä väärään kurkkuun?

Äitienpäivänä, eli ei kauaakaan sitten. Join vichyä ja yllätysaivastin samaan aikaan, aivan kauhea kokemus ja kutiseva yskä kesti lähemmäs puolituntia. Tämä vei voiton jopa eräästä vuosia sitten tapahtuneesta kesäillan kokemuksesta, jossa hörppäsin ronskilla otteella lämmintä skumppaa suoraan pullonsuusta, joka sitten vaahtoavalla paineella purskusi ulos nenästä. Kumpaakaan ei kannata yrittää kokeilla, sen verran karmeat ja traumatisoivat kokemukset olivat.

Makuuhuoneen sisustus ja valkoinen petaus Omakotivalkoinen

Milloin viimeksi nukuit pommiin?

Viime viikolla. Todella levottomasti nukutun yön jälkeen en aamulla herännyt kellon pirinään ja nukuin yli tunnin liian pitkään. En onneksi myöhästynyt mistään vaan vedin videopalaverin kunnialla läpi sängyssä yöpaidassa istuen. Unipöhnästä ja silmäpusseista huomasi varmasti kyllä, että olen vasta herännyt, sillä yöt eivät näin 40 ikävuotta lähestyessä ole kovinkaan armollisia. Toista se oli parikymppisenä.

Milloin viimeksi riitelit jonkun kanssa?

Tänään. Tavallaan. Meillä oli tytön kanssa kiivaan sävyinen keskustelu whatsupiin liittyen ja sanoisin että se täyttää riidan tunnusmerkit. Tytöltä jos kysyy niin se oli tietty todellakin aivan maailmanloppu, mutta onneksi asiat saatiin juteltua ja rajat asetettua rakkaudella, vaikka pitkää pinnaa se vaatikin.

Treenivaatteet punainen superdry huppari Aim trikoot

Milloin viimeksi ostit vaatteita?

Viime viikolla, sneaker-mallisia sukkia. Kuun alussa ostin Prismasta Cheetah-merkkiset verkkarit, jotka tosin kävin kertaalleen jo vaihtamassa kun kangas lähti sauman vierestä purkautumaan ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Laatu on aika surkea ja nämä vaihdokit vaikuttavat ihan yhtä haperolta, mikä on harmi sillä housujen malli on täydellinen. Jännityksellä odotan miten käy, pitääkö lähteä reklamoimaan toiseenkin kertaan.

Milloin viimeksi pissasit housuun?

Apua mitä kysymyksiä, tätä täytyykin hetki miettiä muistojen sopukoista. Uskoisin että useampi vuosi sitten ja liittyi luultavasti silloiseen selkäkipuun, joka etenkin yskiessä sai näkemään tähtiä. Kipu oli ajoittain lamaannuttava, mutta onneksi selkäni on jo pitkään ollut paremmassa kunnossa vaikka päivittäin vaivaakin.

Tallinna shoppailuvinkit

Milloin viimeksi kävit ulkomailla?

Hmmm, muistelisin että 2019 syksyllä piipahdin siskojeni kanssa Tallinnassa. Meidän piti lähteä huhtikuussa 2020 isommalla porukalla Hollantiin, mutta se tietysti peruuntui, kuten kaikkien muidenkin lomamatkat tuohon aikaan. Ulkomaiden sijaan olen reissannut kotimaan sisällä ja uusia suunnitelmia ulkomaille lähdöstä en ole tehnyt.

Milloin viimeksi teit jotakin todella jännittävää?

Kääk, ei mitään hajua. Tuntuu että viimeinen vuosi on ollut pelkkää kotona kyhjöttämistä ja jännittävintä on varmaankin ollut kylpyhuonerempan valmistuminen. Siinä hetkessä syke todellakin nousi, kun näin lopputuloksen – niin upea muutos! Muilta osin sanoisin että Huomenta Suomen livelähetys on ollut ehdottomasti yksi koko elämäni jännittävimmistä kokemuksista ja ylitin itseni ja pelkoni moninkertaisesti.

Huomenta Suomi MTV Konmari järjestysvinkit ammattijärjestäjä

Milloin viimeksi olet puhunut suusi puhtaaksi?

Mihinhän tällä viitataan? Puhun yleensäkin asiat hyvin suoraan, mutta aina asiallisesti ja ystävällisesti. Sanoisin että alkuviikosta eräässä tilanteessa, jossa selvittelin kouluun liittyvää asiaa. Myös ystäväni kanssa otin härkää sarvista tässä taannoin näkemyseroon liittyen ja tuo puhelinkeskustelu on yksi parhaista koskaan käydyistämme keskusteluista. Oma mielipiteeni on, että eripura kannattaa aina käydä läpi ja purkaa tilanteet tuoreeltaan, eikä jättää mielen sopukoihin kasvamaan ”korkoa”.

Milloin viimeksi olet hölmöillyt humalassa?

Juhlin yleensä maltillisesti ja hölmöilen harvoin. Viimeisimmäksi hölmöilyksi lasken kesän 2018 illanvieton, johon kirmasin pitkän ja palaverien täyteisen työpäivän jälkeen tyhjällä vatsalla. Ystäväporukan kanssa joimme auringonpaahteessa terassilla sangriaa parikin kannullista ja vielä hieman viiniä siihen päälle… ja kuten arvata saattaa, oli vointi kaikkea muuta kuin hyvä. Ilta päättyi osaltani lyhyeen ja vannoin etten enää koskaan juo… sangriaa – enkä ole juonut.

Asupostaus vappu keltainen toppi mustat farkut omakotivalkoinen

Milloin viimeksi olet tehnyt jotain mitä kadut?

En lähtökohtaisesti kadu mitään, sillä jokainen moka ja huono valinta kasvattaa ja opettaa. Asioita ei saa tekemättömäksi, joten katuminen on turhaa energian hukkaa. Jos mietitään asiaa siltä kantilta että koska viimeksi olen tehnyt jotakin sellaista, joka olisi kannattanut jättää tekemättä, vastaus on tammikuussa.

Ostin hetken mielijohteesta nettikirpparilta seinälle asennettavan sähkötakan, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan upea! Tein tietoisen valinnan sen ostamisesta silläkin uhalla, ettei se välttämättä kovin kauaa meidän kotona ole ja niinhän siinä sitten kävikin. Meidän olohuone on hankalan mallinen ja totesin lopulta että seinälle kiinnitetty takka ei ollut fiksuin valinta muutenkin jo vaikeasti kalustettavaan tilaan ja kirppistelin sen eteenpäin.

Hauska sattuma oli se, että minulta takan osti henkilö, jonka nenän edestä takan alunperin onnistuin nappaamaan ja hän jäi asiaa harmittelemaan. Tilanne päättyikin siis kaikin puolin erittäin iloisiin tunnelmiin ja moderni sähkötakka löysi mahtavan kodin ja omistajan!

Milloin viimeksi olet antanut halauksen?

Tunti sitten tytölle. Meillä halaillaan paljon ja vaikka teini-ikä kolkutteleekin jo kovasti, kelpaa äitin tarjoama halikainalo tytölle vielä. Miehen kanssa halasimme viimeksi eilen ja ystävää halasin viime viikolla, kun näimme sattumalta ruokakaupassa. Olen ihmisenä melko halailevaa sorttia, mutta en koskaan änkeä ihmisen iholle. Koen että osaan lukea kehonkieltä sen verran, että aistin milloin halaus on ok ja milloin on syytä tervehtiä muulla tavoin.

Tuulahdus lapsuuden muistoista

Olipa hauska vastailla näihin kysymyksiin, tuli mieleen oman lapsuuden slämärit, eli vihot joissa kavereiden kesken kyseltiin, vastailtiin ja viestiteltiin kaikenlaisista jutuista. Slämäreitä täytettiin hartaudella ja joukkoon liimailtiin lehdistä leikeltyjä kuvia, tarroja ja kiiltokuvia. Isosiskollani oli jo 80-luvulla tämmöisiä kaverivihkoja ja ne vasta kuulkaa hienoja olivatkin. Niitä salaa pienenä aina selasin ja muistan edelleen miltä keskiaukeamalle liimattu Juicy Fruit -purkkapaketin mukana tullut tarra tuoksui. Kuka muu muistaa slämärit?

Nappaa vapaasti haaste mukaan ja toteuta haluamallasi tavalla blogissa, Instagramissa tai muualla somessa. #milloinviimeksi

Helteistä helatorstaita kaikille!


Lue myös: ➤ Q & A – Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Milloin viimeksi – 12 kysymystä ja vastausta

    1. Pilkunviilaaja: muistat varmaankin tätä edeltäneen takan, joka ei ollut seinämallinen vaan perinteisempi lattiamalli? Sen lahjoitin eteenpäin. ?

  1. Oli hauskaa luettavaa, kiitos!
    Itse osallistun blogihaasteeseen, jossa on 50 kysymystä. Olipa siellä kirjoittamista ?
    Siellä oli myös kysymyksiä, jotka jättivät pohtimaan omaa elämää vähän syvemmällä tasolla. Onhan sellaisia asioita, joita emme muista ajatellakaan, jos kukaan ei kysy. Vaikka pitäisikin.

    1. Nadine: mahtavaa että meitä on muitakin jotka blogissa haasteen toteuttavat. ? Sinulla onkin tuo pitempi versio, olen siihen muutamassa blogissa törmännytkin ja vastattavaa tosiaan riittää. Minä tein Instagram-version ja siinäkin sai kyllä töitä tehdä vaikka vain murto-osa kysymysmäärästä. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *