Järjestyksen palautus – Makuuhuone omalla paikallaan

Nyt kun Euroviisut, jääkiekot sekä jalkapallot on katseltu ja häätkin juhlittu, oli aika palauttaa kodin huonejärjestys takaisin uomiinsa ja makuuhuone omalle paikalleen. Lasiseinän asennus umpiseinän tilalle on ehdottomasti yksi parhaista oman kotini muutoksista. Nämä muutamat kuukaudet, jolloin lasiseinäinen huone toimitti olohuoneen virkaa, olivat kivaa vaihtelua. Vanhassa silti vara parempi ja olohuoneeseen on kaikessa hiljaisuudessa ilmestynyt jotakin erityisen upeaa ja massiivista, josta kerron teille myöhemmin enemmän. 🙂

Makuuhuoneen valkoinen sisustus ja lasiliukuovet Omakotivalkoinen sisustusblogi
Makuuhuoneen valkoinen sisustus ja lasiliukuovet Omakotivalkoinen sisustusblogi

Lasinen liukuoviseinä luo monikäyttötilan

Lasiseinän takana oleva huone on oikea monikäyttötila. Se on toiminut makuuhuoneen ja olohuoneen ohella hetken aikaa myös työhuoneena ja ruokailutilana. Jos meillä olisi yksi extrahuone makuuhuonettani varten, haluaisin lasiliukuovin varustettuun huoneeseen ruokailutilan. Muuramen isomman ruokapöydän kanssa, jonka kansi palasi järjestyksen palautuksen myötä toimittamaan vaihtoehtoista virkaansa sängynpäätynä, lasihuone olisi myös oiva kotitoimisto. Alla muutamia kuvia lasiseinäisen huoneen eri käyttötarkoituksista ja niiden yhdistelmistä…

Olohuoneen valkoinen sisustus ja lasiliukuovet Omakotivalkoinen sisustusblogi
Työtila makuuhuoneessa - Sisustusideat Omakotivalkoinen sisustusblogi
Kotitoimisto - Tilan jakoratkaisuna lasiliukuovet Omakotivalkoinen
Muurame Viisto ruokapöytä - ruokatilan jakaa lasiseinä
Ruoilutilan juhlava kattaus ja koristeet - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Lupsakkaa sunnuntaita kaikille!

Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Järjestyksen palautus – Makuuhuone omalla paikallaan

  1. Kaikki vaihtoehdot on todella kauniita ❤️ Tuo lasiseinä kyllä kruunaa tuon kokonaisuuden, antaa kauniin kehyksen. Antaa etäisyyttä ja rauhaa mutta samalla pitää kaiken läsnä.

    1. Minna: Lasiseinä on tehnyt niin suuren muutoksen ja loi huoneelle monta erilaista käyttötapaakin. Koti sopii hyvin sinkulle, pariskunnalle ja yhden lapsen perheelle, sillä huonetta voi hyödyntää melkeinpä tilana kuin tilana. 🙂 Kiitos Minna kommentistasi! <3

  2. Tuo on kyllä niin kaunis makuuhuone!Jos olisi omani,laittaisin päädyn yläpuolelle kauniin maalauksen,lattialle jonkun beigen juuttimaton tyyppisen ja vähän rottinkia.aijai:)

    1. Nanna: Iso matto olisi ihana, tykästyin sisustuskohteeseen valittuun VM Carpetin paksuun mattoon joka eristää myös ääntä ja vähentää kaikua ja sellaista parhaillaan harkitsen. Maton myötä tilaan tulisi ripaus hotellimaisuuttakin, mistä en olisi yhtään harmissani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *