Voita Muurame työpöytä – Vielä ehdit!

Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy

Vielä on pari tuntia aikaa osallistua Muuramen ikonisen koulupöydän arvontaan! Osallistujien kesken arvontaan Muurame Ohut Ällä TP1103 työpöytäkokonaisuus, joka sisältää L-tason (60200), Pikku-TuplaModulin (42600) ja sokkelin (80400). Palkinnon arvo 797,00€. Arvontaan voit osallistua äänestämällä suosikkiasi kolmesta työpöydästä Muuramen kampanjasivulla tänään 26.7.2021 klo 23:59 mennessä!

Muurame työpöytä arvonta Back to school kampanja
MUURAME BACK TO SCHOOL ETUKAMPANJA TARJOUKSET

Muurame koululaiskampanja -15%

Muurame Back to School -koululaiskampanjan myötä saat nyt -15% alennusta valikoiduista koulu- ja työpöydistä, lisävarusteista sekä Jolla- ja Jungmanni-lastensängyistä, poislukien Milla-pinnasängyn. Etukampanja huipentuu arvontaan, jonka palkintona on Muuramen TP1103 -työpöytäkokonaisuus – katso alta ohjeet ja käy osallistumassa! 

▶︎ MUURAME-KOULULAISKAMPANJA-ARVONTA ◀︎

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *