Nextory lukijaetu – Kokeile 45 päivää maksutta

Kaupallinen yhteistyö: Nextory

Tänään on ollut ihanan syksyinen sää! Päivä vierähti mukavasti Nextoryn parissa ja ahmin kokonaisen äänikirjan päivän aikana alusta loppuun. Kuuntelukierroksessa oli Tiina Saaren ja Maiju Majamaan tosielämän katoamisista kertova Ei jälkeäkään: 11 suomalaista kadonnutta ja kaivattua, jonka lukijana oli miellyttävä-ääninen Jari Nissinen. Olen aivan hullaantunut äänikirjoista ja kehittänyt itselleni uudenlaisia arkirutiineja. Iltaisin nukkumaan mennessä laitan puhelimesta soimaan Nextoryn ASMR-sarjan teoksen, monesti joko rankkasateen ropinaa tai metsäisiä ääniä. Luonnon äänet helpottavat rauhoittumista ja äänten vaikutus on mullistava. Nextory tarjoaa tuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoiman ja mielenkiintoista luettavaa ja kuunneltavaa olisi enemmän kuin vuorokaudessa tunteja. 🙂

Nextory kokeile 45 päivää ilmaiseksi - Lukijaetu Omakotivalkoinen sisustusblogi

Lue ja kuuntele tuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimaa

Nextoryn kiinteällä kuukausimaksulla toimivassa palvelussa voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin ehdit ja haluat. Valikoimasta löytyy uutuuskirjojen lisäksi tuhansia klassikkoita, dekkareita, romaaneja, romanttista hömpänpömppää, ammattikirjallisuutta, historiallisia oppaita, kielikursseja, hyvinvointia ja self-help teoksia, lastenkirjoja, elämäkertoja ja paljon muuta.

Nextory toimii puhelimessa ja tabletilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä ja voit ladata Nextoryn maksutta sovelluskaupastasi. Suomenkielisen palvelun käyttö on todella helppoa ja voit nauttia lukuhetkistä myös offline-tilassa ilman nettiyhteyttä.

Tutustu Nextoryn Pronssi-, Kulta- ja Perhe-paketteihin täällä: ➤ nextory.fi

Nextory kokeile 45 päivää ilmaiseksi - Lukijaetu Omakotivalkoinen sisustusblogi

Nextory lukijaetu – Kokeile 45 päivää maksutta

Minulla on mahtavia uutisia! Nextory tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 45 päivän maksuttoman kokeilujakson ja tämän huikean edun lunastat koodilla: OMAKOTIVALKOINEN. Etukoodi on voimassa 31.8.2021 asti.

Nauti sinäkin syksyn tunnelmasta Nextoryn parissa – nappaa etusi alta koodilla OMAKOTIVALKOINEN

nextory.fi/lukijaetu

Tunnelmallista iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *