Parhaat kirjat kesälomalle Nextorysta

Olen kesäloman aikana kuunnellut ja lukenut monta kirjaa Nextorysta ja parhaimpia olivat mm. Laure Van Rensburgin psykologinen trilleri Ei muuta kuin me, Ursula Valan dokumentaarinen Kuoleman monet kasvot ja Laura Haaralan ja Antti Luukkasen Aki Sirkesalo – Musiikki soi teos. Nämä edellä mainitut tuli ahmittua yhdeltä istumalta ja kirsikkana kakun päällä vielä kesän ehdoton chic lit herkkupala Paholainen puuttuu peliin.

Parhaat kirjat kesälomalle - Omakotivalkoinen

Kesäloman lempipuuha

En ole kymmeneen vuoteen pitänyt kunnollista kesälomaa ja kesät onkin mennyt konttorihommissa. Lukemiselle ei ole ollut arjen keskellä aikaa ja lukulistalle ehti kertyä monta uutuutta, jotka kuukauden lomani aikana luin ja kuuntelin.

Mielenkiintoisia elämäkertoja ja jännäreitä jäi monta vielä jonoon ja niiden pariin palaan heti viikonloppuna kun työputki on ohi. Näillä helteillä ei paljon muuta huvita tehdäkään kuin maata pötköttää paikallaan lukemassa jääpaloilla kyllästetyn vesilasin kanssa.

Parhaat kirjat kesälomalle Omakotivalkoinen

Paholainen puuttuu peliin – Kesän lukuherkku

Chic lit -osaston ehdoton kesähelmi on Lauren Weisbergerin uutuus Paholainen puuttuu peliin, joka on jatkoa Paholainen pukeutuu Pradaan kirjalle ja siitä tehdylle elokuvalle. Vaihdoin puolituntisen kohdalla äänikirjasta e-kirjaan ja koen, että tarina toimii paremmin oman mielikuvituksen varassa ilman kertojaa. Tätä suosittelen kaikille rentoa kesälukemista kaipaaville ja toivon että tästäkin tehdään tulevaisuudessa elokuva.

Parhaat kirjat kesälomalle Omakotivalkoinen

Nextory – Yli 100 000 e- ja äänikirjaa

Nextoryn valikoimassa on yli 100 000 kirjaa kaikissa mahdollisissa genreissä lapsille ja aikuisille. Postaukseen nostamieni uutuuksien lisäksi vinkkaan teille myös Agatha Christien tuotannosta, josta löytyy nyt äänikirjaversiot suomeksi ja englanniksi. Minulla on parhaillaan kuuntelussa Murha Mesopotamiassa, jota iltaisin puolisen tuntia pyöritän eteenpäin.

Kokeile Nextorya 30 päivää maksutta TÄSTÄ*!

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Parhaat kirjat kesälomalle Nextorysta

    1. Taina: Casa Blogit sivuston mainonnasta vastaa ulkopuolinen taho, joten en pysty vaikuttamaan mainosten sisältöön asettamiamme yleisiä rajoituksia lukuunottamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *