Arecapalmu – Aidon näköinen tekokasvi

Olen ollut aikaisemmin sitä mieltä, että meidän kotiin ei tekokasveja tule. Nyt kuitenkin syön sanani ja näytän teille miten upean näköisen arecapalmun löysin sisustuskuvauksiin. Näyttävät lehdet ja tuuhea haarautuva runko saavat tekokasvista todella luonnollisen näköisen. Kuvauksen jälkeen en raaskinut pakata sitä varastoon vaan otin sen meille asumaan. 🙂

Aidon näköinen tekokasvi Arecapalmu - Vihersisustusvinkit Omakotivalkoinen
Aidon näköinen tekokasvi Arecapalmu - Vihersisustusvinkit Omakotivalkoinen
Aidon näköinen tekokasvi Arecapalmu - Vihersisustusvinkit Omakotivalkoinen
Aidon näköinen tekokasvi Arecapalmu - Vihersisustusvinkit Omakotivalkoinen

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille ja huomiseen!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

6 kommenttia “Arecapalmu – Aidon näköinen tekokasvi

    1. Mervi: Tekokukka-verkkokaupasta löytyy. Jos nettishoppailu ei innosta ja haluat ennen ostoa nähdä kasvin omin silmin, niin IKEAsta ja K-Raudasta löytyy melkein identtisiä tekopalmuja. Ikean malli on samanlainen mutta hieman matalampi ja K-raudassa saman korkuinen mutta lehdet ovat vähän eri sävyisiä mutta silti myös aidon näköisiä. ?

  1. Todella aidon näköinen. Mies ei meillä halua tekokasveja kotiin, niinpä en niitä ole hommannut. Kirjoitat postauksen lopussa huomiseen mutta mitään ei kuulu moneen päivään, voisiko käytäntöä muuttaa.

    1. Pia: Itsekin olin samalla linjalla kuin miehesi ja melkeinpä vannoin ettei tekokasveja tähän tupaan tule. 🙂 En tarkoituksellisesti jättänyt julkaisematta postauksia, elämässäni tapahtui eräs yllättävä asia joka on vaatinut täyden huomioni ja siksi en ole blogin pariin päässyt. Pahoitteluni tästä ja ehdottomasti käytäntöä voin muuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *