Uusi arkirytmi ja viikon kuulumiset

Ensimmäinen kokonainen kouluviikko on tytöllä takana ja olen äärimmäisen ylpeä siitä miten hienosti hän on sopeutunut uuteen kouluun, uusiin opettajiin ja uusiin luokkakavereihinsa. ❤︎ Monta uutta arkirutiiniakin on opittu ja itselleni viikko on ollut yllättävän raskas. Äidillä on selvästi ollut enemmän käynnistysongelmia arjen pyörityksessä kuin tytöllä. 😀

Kauniit kasvit ruukuissa - Omakotivalkoinen arjen kuulumisia
Kauniit kasvit ruukuissa - Omakotivalkoinen arjen kuulumisia
Kauniit kasvit ruukuissa - Omakotivalkoinen arjen kuulumisia

Matka uuteen kouluun on reilusti pitempi ja aamut alkavat lähes joka päivä jo 6:30. Tyttö itse kuitenkin on innoissaan ja odottaa jo huomista koulupäivää. Hänen mielestään kesälomalla oli tylsää ja nyt koulun alettua on paljon kivempaa – ihana asenne! 🙂

Tällä viikolla olen hoidellut monenlaisia asioita, jotka ovat vaatineet täyden huomioni ja siksi blogissa oli loppuviikolla hiljaisempaa. Aikaisen aamuheräämisen aiheuttama väsymys yhdistettynä uusiin asioihin verotti tehokkuudesta tuntuvasti ja kotikin on lievän kaaoksen vallassa. Ensi viikolla luultavasti jo minäkin olen sisäistänyt uudenlaisen rytmin tytön tavoin ja saanut sisäisen kelloni palautettua kesän jäljiltä normaaliin tilaan – ajoissa ylös ja ajoissa nukkumaan! 🙂 Onneksi illatkin pimenevät ja se jos mikä auttaa unirytmin oikaisemisen kanssa.

Ihanaa iltaa kaikille ja ensi viikkoon!6 kommenttia “Uusi arkirytmi ja viikon kuulumiset

  1. Niin mukava lukea näitä arjen kuulumisia, tykkään! Iloa ja energiaa teille tulevaan syksyyn! 😊

    1. Linda: Kiitokset! 🙂 Todella paljon muuttui meidän arki tytön koulun vaihdoksen seurauksena, joista pienempiä on yli 5 kertaa pitempi koulumatka. Tyttö on joutunut opettelemaan myös matkakortin käytön ja valtavasti muutakin ja minä siinä vanavedessä sopeutumaan siihen että tyttö on vuosi vuodelta isompi, omatoimisempi ja itsenäisempi. 😀 Onneksi äitiä tarvitaan sentään vielä aamuherätykseen, tyttö nukkuu niin sikeästi ettei herää kelloon. Minä olin samanlainen lapsena ja äitini herätti minut aamuisin vielä yläasteikäisenäkin. 😀 😀 Tytön hiuksetkin piti tässä illalla suihkun jälkeen laittaa kuosiinsa, jotta aamulla saa nopeasti mieluisan kampauksen itselleen laiteltua. Minulla ei uni millään tule silmään ja iltavirkun painajainen on herätä aamuisin klo 6:30. 😀 Nyt pakko yrittää ummistaa silmät ja laittaa metsän äänet taustalle soimaan jotta uni tulee nopeammin. Kauniita unia ja ihanaa alkavaa uutta viikkoa! ❤️

    1. Pitju: minä myös, metsän äänet ja sade ovat lemppareita. Etenkin sateen ropina rauhoittaa ja löysin puhelimesta Ruutuaika-asetuksen jonka avulla voin sulkea sovelluksen (kuuntelen Nextstorya) esim 30 min kuluttua jotta puhelin ei turhaan kuluta akkua sen jälkeen kun itse olen vaipunut untenmaille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *