Lastenhuoneen sisustus – Pehmeät luonnonsävyt

Ystäväni neljävuotias tyttö saa viimein ikioman huoneen vanhempien työhuoneen siirryttyä autotalliin remontoituun ”lisäsiipeen”. Tytön tulevalla huoneella on kokoa 8m2 ja tarkoitus on remontoida ja sisustaa siitä suloinen soppi, jossa lapsella on paikka rauhoittumiselle, levolle ja leikkimiselle. Lastenhuoneen väripaletiksi valikoitui pehmeä beige, puu ja valkoisen sävyt ja keräsin teille pienen ideakollaasin inspiraatioksi. 🙂

Lastenhuoneen sisustus pehmeät luonnonsävyt beige ja valkoinen - Sisustussuunnittelu Omakotivalkoinen

Pilvityyny Etsy | Talohylly Jotex

Rauhallinen ja pehmeä tunnelma lastenhuoneeseen

Ystäväni tytöllä on valmiina vain valkoinen jatkettava lastensänky ja kaikki muut kalusteet sekä tekstiilit pitää tilaan hankkia. Jotexin valikoimasta löytyi aivan ihana Vimmerby-lastenpenkki*, joka on FSC-sertifioitua vaaleaksi käsiteltyä mäntyä. Penkille sopii aikuinenkin iltasatuja lukemaan ja myös tytön pehmoleluystäville on penkillä tilaa. Hänen sängyssään ei koko kavalkaadi mahdu olemaan, eikä niitä saa tytön itsensä mielestä lelukoriinkaan laittaa, sillä ne voi litistyä. 🙂

Lastenhuoneen sisustus pehmeät luonnonsävyt beige ja valkoinen - Sisustussuunnittelu Omakotivalkoinen

Suloisia lastenhuoneen uutuustuotteita Jotexilta

Unilampuksi seinälle sopii valkoinen Clouds-pilvivalaisin* ja lattialle supersuloinen käsintuftattu Acacia-lastenmatto*, jonka kuvataan olevan pumpulin pehmoinen. Savannah-lastenteltta* on melkeinpä jokaisen pienen unelma ja sillekin löytyisi täydellinen tila huoneen nurkasta. Nämäkin kaikki Jotexilta bongattuja aarteita! ❤︎

Ylimässä kuvassa oleva Jotexin talon muotoinen Sevilla-hyllykkö* olisi ollut aikoinaan oman tyttöni unelma. Siellä olisi leikkinyt My Little Ponyt ja Disney Palace Pets -hahmot sulassa sovussa. Korkeuden puolesta vaikuttaisi siltä että Barbietkin siellä mahtuisivat asumaan, joten tässä loistava lahjavinkki jo hyvissä ajoin joulua varten. 🙂

Menen auttelemaan ystävääni lastenhuoneen seinien maalaamisessa ja kalusteiden kasaamisessa ensi viikolla. Blogissa en luultavastikaan tästä sisustuspuuhasta tämän enempää postaile, mutta Instagramissa varmasti jaan ainakin muutamia kuvia. 🙂

Iloista ja tunnelmallista alkanutta uutta viikkoa!

Kaikki tuotteet: Jotex, *sisältää kaupallisen linkin


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *