Maistiaisia syyskuun sisustusmuutoksista

Olen pantannut teiltä jo jokusen hetken olohuoneen sisustukseen liittyviä muutoksia. Syyskuun ollessa jo kohta ovella jaan teille pienen maistiaisen sisustusmuutoksesta, joka olohuoneessa on tapahtunut. Ette arvaa miten vaikeaa on ollut hiiskumatta muutoksista ja olohuoneen ollessa täysin poissa pelistä myös kodin kuvaamisen suhteen ollut haasteita. Tässä kuitenkin pientä ensimakua ja aivan täpinöissäni odotan että pääsen näyttämään mistä kokonaisuudessaan on kyse. 🙂

Olohuoneen sisustusmuutos ja kalustus Omakotivalkoinen

Tämä viikko vierähti vauhdikkaasti ohi ja tuntuu hassulta että nyt on jo lauantai. Onneksi tänään ei ainakaan vielä ole satanut ja lähden kohta tuulettamaan ajatuksiani pienelle metsälenkille. Toivottavasti lenkkipolut eivät aivan uiskentele mudassa, koska tarvitsen lenkkareitani heti huomenna uudestaan enkä ehdi niitä kuivattamaan jos pesuun joutuvat.

Sellainenkin juttu vielä, että ilmoittauduin tanssitunnille ja vähän jännittää miten yli vuoden harrastustauko vaikuttaa omaan kestävyyteen. Lenkkejä toki on tullut välillä tehtyä, mutta valehtelisin jos väittäisin ettei kuntoni olisi tipahtanut pohjalukemiin. Saa nähdä mikä on fiilis ensimmäisen tanssitunnin jälkeisenä aamuna, pääsenkö edes sängystä ylös ilman tuskaa. 😀

Ihanaa lauantaita kaikille!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *