Supervinkki – All Steel kattilat ja pannut nyt alessa!

Iittalan verkkokaupassa ale sen kun kiihtyy ja kävin juuri tilaamassa muutaman juomalasin ja täydennyksen meidän aterimiin. Huomasin samalla aletuotteiden joukosta All Steel -sarjan kattilat, pannut ja paistokasarin, jotka ovat omia suosikkejani. Meillä kannellinen All Steel -paistokasari on toimittanut paistinpannun, wokkipannun ja uuninvuoan virkaa jo 6 vuotta ja edelleen se on huippukuntoinen. Myös All Steel -kattilani on kaikkien näiden vuosien jälkeen uudenveroinen ja siksi haluan ehdottomasti vinkata näistä alehintaisista arjen pelastajista kaikille teille, jotka olette totaalisesti kyllästyneet ruoan pohjaan polttaviin pannuihin ja kattiloihin. Nyt olisi todellista laatua tarjolla erittäin edullisesti! 🙂

All Steel paistokasari sopii myös uunivuoaksi - Kokkausvinkit Omakotivalkoinen
All Steel paistokasari sopii myös uunivuoaksi - Kokkausvinkit Omakotivalkoinen
All Steel paistokasari sopii myös uunivuoaksi - Kokkausvinkit Omakotivalkoinen
All Steel paistokasari sopii myös uunivuoaksi - Kokkausvinkit Omakotivalkoinen
All Steel paistokasari sopii myös uunivuoaksi - Kokkausvinkit Omakotivalkoinen
All Steel paistokasari sopii myös uunivuoaksi - Kokkausvinkit Omakotivalkoinen
All Steel paistokasari sopii myös uunivuoaksi - Kokkausvinkit Omakotivalkoinen
All Steel paistokasari sopii myös uunivuoaksi - Kokkausvinkit Omakotivalkoinen
All Steel paistokasari sopii myös uunivuoaksi - Kokkausvinkit Omakotivalkoinen
All Steel paistokasari sopii myös uunivuoaksi - Kokkausvinkit Omakotivalkoinen

Kannellinen All Steel -paistokasari on todella loistava kokkausväline ja se on meillä käytössä päivittäin joko paistinpannuna, wokkipannuna tai uunivuokana. Käyttökertoja tälle pannulleni on kertynyt jo yli 2000 ja oman kokemukseni mukaan ainoastaan valurautapannu on pystynyt samaan. Se mikä All Steel -kasarista tekee moninkertaisesti valurautaista pannua paremman on helppohoitoisuus ja keveys. All Steel -kasaria ei tarvitse huoltaa eikä öljytä ja sen jaksaa nostaa uunista ulos yhdelläkin kädellä. Täyden kympin arvoinen tuote ja yksi parhaista ostoksistani ikinä!

Myös All Steel -sarjan kattilat ovat huipputason varusteita. Ne voi pestä astianpesukoneessa ja eri kokoiset All Steel -kattilat voi halutessaan myös pinota sisäkkäin tilan säästämiseksi. Jos siis etsit rahallesi erittäin hyvää vastinetta, suuntaa samantien Iittalan verkkokaupan loppualeen ja nappaa omaksesi ainakin tämä All Steel -paistokasari! Alessa on runsaasti muutakin mukavaa tarjolla ja sinne pääset suoraan tästä: iittala.com/finalsale

Mukavaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Supervinkki – All Steel kattilat ja pannut nyt alessa!

    1. Reetta: Pannua en pese astianpesukoneessa mutta kattilat pesen. Pannu puhdistuu todella nopeasti käsin. 🙂 Konepesussa pannun pinta alkaa haperoitua ja siksi suosittelen välttämään konepesua kaikissa pannuissa joissa erillinen sisäpinnoite.

    1. Mei: Pinnoite on Fiskarsin kehittämä keraaminen Ceratek-pinnoite. Ei irtoa ruokaan ja on turvallinen sekä kestävä. 🙂 Meillä munakaskin liukuu edelleen pannulta lautaselle ilman erillistä rasvaa vaikka pannua on käytetty ja pesty päivittäin kuusi vuotta. 🙂

  1. Olipa kiva kuulla kokemuksia. Ostin tuon saman paistokasarin viikko sitten ja ihastelen kovasti sen liukuvaa pintaa. Jos oikein ymmärsin voi tämän pinnoittaa uudelleen Iittalan myymälässä? Haluan ostaa käyttöesineitä jotka kestävät hyvänä pitkään. Valitettavasti aina hinta ja laatu ei kohtaa. Fiskarsin Hard Face kesti meillä hellässä hoivassa -mutta toki päivittäisessä käytössä- vain 1,5 vuotta. Nyt toivon tälle uudelle pidempää ikää.
    On muuten isoksi kasariksi aika kevyt ja kivasti ”käteen sopiva”. Hyvän näköinenkin. Eli tällä pienellä kokemuksella puolto myös täältä !

    1. Minimalistimama: Selvittelin asiaa ja kyllä voi pinnoittaa uudelleen. 🙂 Todella loistava tuo uusi pinnoituspalvelu ja ehdottomasti sitä itse hyödynnän jos ja kun se on tarpeen. Ulkopuolelta tuo teräspannu tuskin koskaan kuluu sellaiseen kuntoon että sen vuoksi pitäisi koko pannua uusia. Tämä jos mikä on ekologista ja vähentää roskan määrää. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *