Iltalenkillä syysruskassa

Kävin naapurini kanssa tekemässä tunnin mittaisen iltalenkin ja mies oli sillä aikaa laittanut saunan lämpenemään. Ilma oli itseasiassa erinomainen reippailuun ja pieneen hikoiluun, vaikka alkuun tuntui että jäädyn pystyyn merituulen voimasta. Syksyn väriloiston kauneutta ja hämärien iltojen tunnelmaa ei voita mitään, varsinkaan hyvässä seurassa hapekkaassa ilmassa käppäillessä. 🙂

Iltalenkillä syysruskassa
Iltalenkillä syysruskassa

Nyt saunaan ja sen jälkeen pötkähdän sohvalle takan ääreen nauttimaan vuoden ensimmäinen lasillisen glögiä ja katsomaan eilisen Tanssii Tähtien kanssa -tallenteen. Syysloman parasta antia on elää ja olla kiireettömästi kelloa katselematta, eikä haittaa edes se, että ollaan vaan kotosalla. Huomenna saa nukkua piirun verran pitempään ja ruokakin on tänään jo tehty valmiiksi, joten huomenna vasta rento päivä onkin luvassa. 🙂

Ihanaa syyslomaviikkoa ja tunnelmallista iltaa kaikille!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *