Iltalenkillä syysruskassa

Kävin naapurini kanssa tekemässä tunnin mittaisen iltalenkin ja mies oli sillä aikaa laittanut saunan lämpenemään. Ilma oli itseasiassa erinomainen reippailuun ja pieneen hikoiluun, vaikka alkuun tuntui että jäädyn pystyyn merituulen voimasta. Syksyn väriloiston kauneutta ja hämärien iltojen tunnelmaa ei voita mitään, varsinkaan hyvässä seurassa hapekkaassa ilmassa käppäillessä. 🙂

Iltalenkillä syysruskassa
Iltalenkillä syysruskassa

Nyt saunaan ja sen jälkeen pötkähdän sohvalle takan ääreen nauttimaan vuoden ensimmäinen lasillisen glögiä ja katsomaan eilisen Tanssii Tähtien kanssa -tallenteen. Syysloman parasta antia on elää ja olla kiireettömästi kelloa katselematta, eikä haittaa edes se, että ollaan vaan kotosalla. Huomenna saa nukkua piirun verran pitempään ja ruokakin on tänään jo tehty valmiiksi, joten huomenna vasta rento päivä onkin luvassa. 🙂

Ihanaa syyslomaviikkoa ja tunnelmallista iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Iltalenkillä syysruskassa

  1. Hei, voinko kysyä vähän apua:) Minulta puuttuu tv-taso ja haluaisin mahdollisimman yksinkertaisen tason. En tarvitse siihen mitään syvennyksiä laitteille, koska älytelevisio. Matala se olla pitäisi koska tv on 55 tuumainen, eikä mielestäni korkea edes käy isolle tv:lle. Olen selannut ja etsinyt ja ihmetellyt, miksi ei ole juurikaan keksitty tasoja nykyaikaisille telkkareille. Ja edullinenkin mielellään. Osaatko auttaa tuleeko mitään edullista mieleen.
    Jännä ettei minun kommentit ole tulleet läpi aiempiin postauksiin.
    Mukavaa lomaviikkoa!

    1. Pia: Pahoittelut että vastaukseni on viivästynyt näin paljon. Kävin selailemassa eri kauppojen valikoimia ja yhtään edullista en löytänyt. Itse näkisin että Muurame 39cm syvä MUP-sarja olisi tarkoitukseen optimaalisin. Laittaisin kaksi tai kolme alaspäin aukeavaa kippiovellista tasoa rinnakkain. Toinen hyvä vaihtoehto on Kaanin taso, joka koostuu kolmesta osasta (sivut ja kansi) eikä sisällä säilytystilaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *