Meidän kuulumiset & 10 euron alennuslöytö

Olemme tytön kanssa jo vuosikausia painineet alhaisen ferritiiniarvon kanssa, jota ei ole saatu nousemaan edes rautalääkityksellä. Etenkin syksyisin toistuva flunssakausi on aiheuttanut tytölle kuumeilua ja minulle harmaita hiuksia. Blogissakin on ollut nyt syksyn aikaan hieman hiljaisempaa, sillä etä-, hoiva- ja koulutyön lisäksi ei energiaa paljon muuhun ole riittänyt. Ensi viikolla onneksi on tytölläkin syysloma ja saamme kirittyä kaverit koulutehtävissä viikon poissaolon jäljiltä hyvin kiinni.

Muhkea nappimaisesti tikattu valkoinen päiväpeitto - 10 euron alennuslöytö Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Muhkea nappimaisesti tikattu valkoinen päiväpeitto - 10 euron alennuslöytö Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Nappimaisesti tikattu päiväpeitto

Päivät ovat koostuneet töistä ja tavallisen tylsistä, mutta rutinoituneen rennoista arjen askareista, kuten pyykinpesusta, ruoanlaitosta, imuroinnista ja iltojen sarjamaratooneista. Tulipahan nyt viimein katseltua vanhempi klassikkosarja Kostokin (Revenge), jonka seuraaminen aikoinaan jäi pariin ensimmäisen kauden jaksoon.

Sisustusjuttujen osalta mainitsemisen arvoinen asia on uusi päiväpeittoni, jonka bongasin muutama viikko sitten Tokmannin alelaarista kympillä. Peitto lojui yksinään ilman pakettia aletuotteiden päällä ja kiinnitin huomioni sen muhkeuteen ja nappimaisesti tehtyihin ompeleisiin. Merkistä ei ole mitään tietoa ja myyjät arvuuttelivan hinnan kanssa, lyöden sille lopulta edullisen tasarahan ilman vaihto- tai palautusoikeutta. Tämä sopi minulle ja näin makuuhuoneeseen putkahti uusi päiväpeite. 🙂

Muhkea nappimaisesti tikattu valkoinen päiväpeitto - 10 euron alennuslöytö Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Syksyn ruskaa on ollut ihana seurailla ja ikkunoiden takana oranssina ja punaisena helottavat puut ja pensaat ovat piristäneet mukavasti mieltä. Myös aurinkoiset päivät, kuten tänäänkin, ovat saaneet hymyn huulille. Syksy on edelleen suosikkini vuodenajoista ja meidän uuteen, massiiviseen ja upeasti leimuavaan takkaan liittyvä ja pitkään pihtaamani postaussarja pääsee viimein päivänvaloon syyslomaviikon lopulla. 🙂

Mitä teidän arkeen kuuluu ja millaisia suunnitelmia teillä on syyslomalle?


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *