Meidän kuulumiset & 10 euron alennuslöytö

Olemme tytön kanssa jo vuosikausia painineet alhaisen ferritiiniarvon kanssa, jota ei ole saatu nousemaan edes rautalääkityksellä. Etenkin syksyisin toistuva flunssakausi on aiheuttanut tytölle kuumeilua ja minulle harmaita hiuksia. Blogissakin on ollut nyt syksyn aikaan hieman hiljaisempaa, sillä etä-, hoiva- ja koulutyön lisäksi ei energiaa paljon muuhun ole riittänyt. Ensi viikolla onneksi on tytölläkin syysloma ja saamme kirittyä kaverit koulutehtävissä viikon poissaolon jäljiltä hyvin kiinni.

Muhkea nappimaisesti tikattu valkoinen päiväpeitto - 10 euron alennuslöytö Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Muhkea nappimaisesti tikattu valkoinen päiväpeitto - 10 euron alennuslöytö Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Nappimaisesti tikattu päiväpeitto

Päivät ovat koostuneet töistä ja tavallisen tylsistä, mutta rutinoituneen rennoista arjen askareista, kuten pyykinpesusta, ruoanlaitosta, imuroinnista ja iltojen sarjamaratooneista. Tulipahan nyt viimein katseltua vanhempi klassikkosarja Kostokin (Revenge), jonka seuraaminen aikoinaan jäi pariin ensimmäisen kauden jaksoon.

Sisustusjuttujen osalta mainitsemisen arvoinen asia on uusi päiväpeittoni, jonka bongasin muutama viikko sitten Tokmannin alelaarista kympillä. Peitto lojui yksinään ilman pakettia aletuotteiden päällä ja kiinnitin huomioni sen muhkeuteen ja nappimaisesti tehtyihin ompeleisiin. Merkistä ei ole mitään tietoa ja myyjät arvuuttelivan hinnan kanssa, lyöden sille lopulta edullisen tasarahan ilman vaihto- tai palautusoikeutta. Tämä sopi minulle ja näin makuuhuoneeseen putkahti uusi päiväpeite. 🙂

Muhkea nappimaisesti tikattu valkoinen päiväpeitto - 10 euron alennuslöytö Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Syksyn ruskaa on ollut ihana seurailla ja ikkunoiden takana oranssina ja punaisena helottavat puut ja pensaat ovat piristäneet mukavasti mieltä. Myös aurinkoiset päivät, kuten tänäänkin, ovat saaneet hymyn huulille. Syksy on edelleen suosikkini vuodenajoista ja meidän uuteen, massiiviseen ja upeasti leimuavaan takkaan liittyvä ja pitkään pihtaamani postaussarja pääsee viimein päivänvaloon syyslomaviikon lopulla. 🙂

Mitä teidän arkeen kuuluu ja millaisia suunnitelmia teillä on syyslomalle?


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

8 kommenttia “Meidän kuulumiset & 10 euron alennuslöytö

  1. Päiväpeitto näyttää ihanan muhkealta. Tänne kuuluu vauvan tuoksuista arkea, toinen poikamme syntyi 6.9. Tulevana lauantaina meillä on nimijuhlat ja on ihana päästä järjestämään pienet juhlat pitkästä aikaa. Tykkään myös syksystä ja ihanaa olla esikoisen kanssa raikkaassa ilmassa samalla työnnellen vauvaa vaunuissa uneen. Vaikka vähän väsymys painaa silmäkulmaa niin nautin tästä ?

  2. Meillä yksi lapsistani joutui su-ma välisenä yönä sairaalaan rankan vatsataudin ja kouristelujen vuoksi. Ma illalla toinen lapsistani alkoi voimaan pahoin. Heillä oli myös kuumetta. Lapsella, joka oli sairaalassa on vieläkin kuumetta. Minulla ilmeisesti on hyvä vastustuskyky ( koputan puuta), koska sain sunnuntai-iltana kaksi kertaa oksennukset päälleni ja siivosin niitä monta kertaa myös lattialta, niin minuun se ei kumminkaan tarttunut. Sain myös eristettyä kaksi muuta lastani näistä kahdesta sairaasta ja sen vuoksi heillekään ei tullut mitään. ( koputan puuta). Hemmetin rankka viikko ollut ja nukkumaan en ole kunnolla päässyt.?

  3. Marine: oi, vauvantuoksu on parasta maailmassa! ❤️ Ihania nimijuhlia ja syksyn tunnelmaa koko perheellesi! ❤️

  4. Pitju: voi ei, toivottavasti kaikki on hyvin! ❤️ Olette mielessäni! ❤️❤️❤️

    1. Pia: selvittelin asiaa ja ilmeisesti tätä mallia ei löydy. Eivät osanneet sanoa koska se olisi ollut edes myynnissä ja arvelivat että kyseessä saattaa olla vanhempi erä josta yksittäinen kappale on jostakin varastosta esiin putkahtanut. Tosi harmi, on nimittäin aivan ihana! ❤️

  5. Aivan ihana päiväpeitto! Hitsi mikä löytö. Jos joskus päätät myydä, niin täällä olisi innokas ostaja 🙂 Hyvää alkanutta vuotta ja kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista.

    1. Pia: Pidän sinut mielessä. 🙂 Tuo oli kyllä superlöytö, peiton kuitutäytekin vaikuttaa laadukkaalta ja peitto on edelleen muhkea vaikka sen päällä on paljon makoiltu. On tosiaankin hintansa väärti tämä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *