Ennakkomaistiaisia uudesta takasta

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Sisustustakka Oy

Kotiuduimme juuri lomareissusta ja tällä levollisella fiiliksellä on ihana huomenna aloittaa uusi viikko arjen askareineen. Koneellinen pyykkiä pitää vielä laittaa pyörimään ja lähikaupassa kipaista aamupalatarvikkeita hakemassa, jonka jälkeen istahdan saunan lauteille ja suuntaan untenmaille. Sitä ennen kuitenkin paljastan teille parin kuvan verran ennakkomaistiaisia meidän uudesta ja uljaasta takasta…

Upea sisustustakka ja loimuava tuliefekti - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Upea sisustustakka ja loimuava tuliefekti - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Olohuoneen ja keittiön yhdistävä avara tila on täydentynyt Suomen Sisustustakan valikoimasta löytyvällä yli 2 metriä korkealla ja massiivisella sisustustakalla, joka sopii paikalleen kuin valettu. Kauniisti loimuava takka täydentää meidän kodin sisustuksen sellaisella tavalla, johon en löydä edes sanoja. ❤︎

Ulkoisesti sisustustakka on uljas, näyttävä, linjakas, moderni, jyhkeä, tyylikäs ja ajaton – juuri niin kuin takan kuuluu ollakin, kiinteä osa kotia ja sen tunnelmaa! Takasta ja muista oheismuutoksista tulossa blogiin juttua lisää ensi viikolla.

Nyt suuntaan purkamaan laukkuja, pesemään pyykkiä ja laittamaan tytön huomisia koulujuttuja kuntoon, jotta aamulla on kaikki valmiina uutta viikkoa varten. Ihanaa ja leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille ja huomiseen! 🙂Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *