Joulun kaunein kynttelikkö – Ateljé Lyktan

Ateljé Lyktan on ruotsalainen yritys, jonka toiminta alkoi jo vuonna 1934. Heidän nimensä ei ehkä paljoa sano, mutta tuotteensa ovat suomalaisissa kodeissa hyvinkin tuttuja jo vuosikymmenten ajalta. Ateljé Lyktanin modernin minimalistinen Adventure-kynttelikkö* on Olle Lundbergin ja Eric Douglasin suunnittelema ja sen muotoilun pienissä yksityiskohdissa on huomioitu eri tyylilajeille ominaiset nyanssit. Kynttelikkö istuu kauniisti sekä modernin minimalistiseen että klassiseen sisustustyyliin perinteitä kunnioittaen.

Atelje Lyktan Adventure kynttelikkö mininalistinen skandinaavinen designklassikko
Atelje Lyktan Adventure kynttelikkö mininalistinen skandinaavinen designklassikko
Atelje Lyktan Adventure kynttelikkö mininalistinen skandinaavinen designklassikko
Atelje Lyktan Adventure kynttelikkö mininalistinen skandinaavinen designklassikko

Adventure-kynttelikkö on saatavana mustana ja valkoisena, sekä useassa eri koossa. Minä iskin silmäni valkoiseen 7-haaraiseen malliin*, joka on leveydeltään 60,7cm ja korkeutta sillä on 33,8cm. Monesti kyntteliköt ovat hyvin pieniä ja hukkuvat isokokoisten huonekalujen joukkoon, esimerkkinä meidän keittiön saareke jolle muutama vuosi sitten sovittelin useampaakin erilaista kynttelikköä ja päädyin palauttamaan niistä lopulta jokaisen.

Yritän vältellä juhlasesonkeihin vahvasti kytkeytyvien koristeiden ja sisustustavaroiden ostamista. Tätä Adventure-kyntelikköä pitäisin mielelläni esillä myös joulun ajan ulkopuolella. ❤︎

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kuvat: Ateljé Lyktan, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Joulun kaunein kynttelikkö – Ateljé Lyktan

    1. Pirjo: Niin on ja jos tuollaisen ostaa niin siitä ei varmasti tämän elämän aikana raaski luopua. 😀 Minä polttaisin tunnelmavaloja siitä läpi vuoden ja rakentaisin varmasti alttarinkin sen ympärille. 😀 😀 Ihana se on kyllä silti ja jos voitan lotossa niin ostan takuulla omakseni tuollaisen ja pistän lisäksi blogissa arvonnan käyntiin jossa 10 onnekasta saa samanlaisen kynttelikön omakseen. 😀

  1. Meillä on samanikäinen tyttö kuin sinun tyttösi. Hänelle oli helppo keksiä lahjat, toivoo uutta tablettia joka oikeastikin kaipaa päivitystä ja lisäksi ostin meille liput Tampereen Kannen areenalle Lumikuningatar-näytökseen tammikuussa. Lisäksi saa lahjakortin vaateliikkeeseen joten yhdistän lahjan niin että vietetään tyttöjen humputtelu/shoppailupäivä Tampereella. Lisäksi sitten se perinteinen yöasu ja jotain pientä, esim. kasvonaamioista hän tykkää kovasti.

    1. Minna: Ihania juttuja hänelle tulossa. 🙂 Meillä tyttö saa minun askartelemani ”lahjakortin”, jolla voi joulun jälkeen mennä shoppailemaan mieluisia juttuja. Käteistä en viitsi antaa kun kaikki kaupat eivät sitä ota enää vastaan ja kaupan oma lahjakortti sitoisi liikaa tietynlaisiin ostoksiin. Tuon ”mamma betalar” -shoppailureissulahjakortin lisäksi itsekin ajattelin yökkärin ja kankaisia kasvonaamioita ostaa. Tyttö itse ei toivo muuta kuin päästä ostamaan mieluisia vaatteita ja uudet kengät. Kaukana on ne ajat kun toivoi hevosia, lentokonetta, pikkusiskoa ja muuta mahdotonta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *