Minimalistinen kenkäkaappi 15 kenkäparille

Minimalistinen kenkäkaappi suoraan seinälle asennettuna, joka sopii pieneen tilaan ja jonne mahtuu vähintään 10 paria kenkiä, on ollut vuosia etsinnässä ja olin jo luovuttanut. Tarjolla on ollut matalia eteisen sivutasoksi sopivia vaihtoehtoja, massiivisia kaappeja, muovisia seinälokeroita, vetimellisiä kaappeja ja lattialla seisovia lipastomaisia ratkaisuja. Nyt vastaan tupsahti suoranainen napakymppi aivan sattumalta. Vaikka olen ehtinyt ratkaisemaan kenkien säilytyksen jo toisella tapaa, minua houkuttelisi hankkia tämä unelmien löytö…

Minimalistinen kenkäkaappi 15 kenkäparille
Minimalistinen kenkäkaappi 15 kenkäparille

Minimalistinen kenkäkaappi 15 kenkäparille

Elloksen verkkokaupassa muissa asioissa seikkaillessani silmiini osui Kave Home -merkkinen metallinen ZAPATERO-kenkäkaappi. Kenkäkaapissa on viisi lokeroa ja jokaiseen niistä mahtuu kolmet kengät. Kenkäkaappiin mahtuu yhteensä 15 paria kenkiä, ja koska meillä ei ihan noin paljoa kenkiä ole, jäisi yksi lokeroista pipoille, huiveille ja lapasille.

Tykkään siitä miten eleetön tuo vetimeetön kaluste on ja saisimme sijoitettua kaikki kengät eteiseen. Metallinen kaappi on helppo pitää puhtaana myös valkoisena. Hiekat ja kuivunut rapaloska voidaan suoraan imuroida pois lokeroista, kosteaa rättiä vähän perään ja avot.

Minimalistinen kenkäkaappi 15 kenkäparille
Minimalistinen kenkäkaappi 15 kenkäparille

Ilmavuutta pieneen eteiseen

Korkeutta kenkäkaapilla on 169 cm, leveyttä 50 cm ja syvyyttä 15 cm. Yllä näette summittaiset mittasuhteet minun pituuteen verrattuna, kun kaappi seisoo lattialla ja minä sen vieressä. Kaapin kiinnittäisin suoraan seinälle ulko-oven viereen niin, että kaapin yläreuna on linjassa ulko-oven yläkarmin kanssa. Näin kaapin ja lattian väliin jäisi noin 30cm tilaa, joka toimi ilmavuutta ja keveyttä eteisen pieneen nurkkaukseen.

Tätä kenkäkaappia jään nyt pohtimaan ja ilmoittelen, jos päädyn tilaamaan sen Ellokselta. 🙂

Inspiroivaa päivää kaikille!

Tuotekuvat: Ellos / Kave Home

Lue myös: ➤ Eteisen sisustus – Takit piilossa


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *