Vain tänään – Iittala Kastehelmi -50%

Kaupallinen yhteistyö: Iittala / Fiskars Group

Iittalan kirkasta lasia oleva Kastehelmi-sarja on meidän perheen kahvipöydän vakiovaruste. Jalallisen Kastehelmi-kakkuvadin päältä on vuosien varrella tarjoiltu makeita ja suolaisia herkkuja, kuten voileipäkakkuja, juustokakkuja ja monenlaisia piiraita. Iittalan Black Weekin kruunaa erityislaatuinen perjantaietu – Kaikki kirkkaat Kastehelmi-sarjan osat ovat tänään -50% ja minä pistin tilaukseen pari isoa kulhoa joulupöytää täydentämään. 🙂

Iittala Kastehelmi puoleen hintaan vain tänään perjantaina - Omakotivalkoinen Black Week tärppi
Iittala Kastehelmi puoleen hintaan vain tänään perjantaina - Omakotivalkoinen Black Week tärppi
Iittala Kastehelmi puoleen hintaan vain tänään perjantaina - Omakotivalkoinen Black Week tärppi

Kirkkaat Kastehelmi-astiat -50%

Oiva Toikan vuonna 1964 luoma kaunis Kastehelmi-sarja poistui tuotannosta 1988. Lukuisten suomalaisten toiveesta Kastehelmi palasi tuotantoon suosituimpien osien muodossa vuonna 2010. Kotimaisen lasikattauksen klassikkona tunnettu Kastehelmi on tavoittanut comebackin jälkeen myös uusia sukupolvia ja 15-vuotias kummityttönikin keräilee tätä sarjaa posliiniastiaston jatkeeksi. 🙂

Jos sinunkin sydämesi sykkii Kastehelmen herkille vesipisaroille niin pyrähdä pikana Iittalan verkkokauppaan ostoksille! Black Week -kampanjan perjantain etuna kaikki kirkkaat ja kierrätyslasista valmistetut Kastehelmet -50%. Lisäksi saat koko viikonlopun ajan kaikista Iittalan verkkokaupan muistakin tuotteista -25% alennusta* ja yli 100 euron tilaukset ilman postikuluja!

iittala.com

Iloista perjantaita kaikille!

*Viikonlopun -25% etu ei koske Iittala workshopeja, vuosiväri ametistia, Vintage-tuotteita eikä valikoituja Birds by Toikka-, taide- ja erikoistuotteita.


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *