Päivän tärppi – Keitto- ja paistoastiat -30%

Kaupallinen yhteistyö: Iittala / Fiskars Group

Päivän Black Week tärppinä on maailman paras Fiskarsin All Steel -paistokasari, joka soveltuu käytettäväksi niin paistinpannuna kuin uunivuokanakin. Omani ostin yli 6 vuotta sitten ja se on palvellut meitä päivittäisessä käytössä ainoana paistoastiana kattiloiden rinnalla. Iittalan verkkokaupasta saat kaikki keitto- ja paistoastiat -30% etuhintaan tänään tiistaina ja nyt jos koskaan kannattaa pistää palaneet ja huonokuntoiset padat, kattilat ja pannut vaihtoon!

Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen
Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen
Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen

Maailman paras paistokasari

Kannellinen All Steel -paistokasari on yksi parhaista elämäni aikana tekemistäni ostoksista. Käyttökertoja pannulleni on kertynyt jo yli 2000 ja oman kokemukseni mukaan ainoastaan valurautapannu on pystynyt samaan. Se mikä All Steel -kasarista tekee moninkertaisesti valurautaista pannua paremman on helppohoitoisuus ja keveys. All Steel -kasaria ei tarvitse huoltaa eikä öljytä ja sen jaksaa nostaa uunista ulos yhdelläkin kädellä. Täyden kympin arvoinen tuote ja yksi parhaista ostoksistani ikinä!

Lue myös: ➤ Minimalistin valinta – Uuninkestävä paistokasari

Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen
Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen
Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen

Keitto- ja paistoastiat -30% vain tänään!

Myös All Steel -sarjan kattilat ovat huipputason varusteita. Ne voi pestä astianpesukoneessa ja eri kokoiset All Steel -kattilat voi halutessaan myös pinota sisäkkäin tilan säästämiseksi. Jos siis etsit rahallesi erittäin hyvää vastinetta, suuntaa samantien Iittalan verkkokauppaan ja nappaa omaksesi ainakin All Steel -paistokasari 30% alennuksella!

Tiistain Black Week -kampanjaetujen* joukosta löydät myös muut Iittalan ja Fiskarsin laatuklassikot, kuten Norden-uutuusmalliston keitto- ja paistoastiat sekä Tools-designsarjan kattilat, kasarit, padat, vuoat ja pannut. Tee ruoanlaitosta mukavaa hyvillä välineillä ja hyödynnä päivän etusi täällä:

iittala.com

*Kampanjaetu koskee keitto- ja paistoastioita ja on voimassa 23.11.20214 kommenttia “Päivän tärppi – Keitto- ja paistoastiat -30%

 1. Ostin kyseisen paistinpannun sinun suosituksesta itselleni pukinkonttiin iittalan alennusmyynnistä. Joulun jälkeen saa ikealaiset luultavasti lähtöpassit.

  1. Marine: Tuo pannu on aivan paras! 🙂 Uskon että tulet olemaan tyytyväinen.

 2. All Steelin ostin itsekin usean virheostoksen jälkeen. On kyllä ihan mahtava. Puoli vuotta ollut päivittäisessä käytössä ja pinta edelleen priimaa. Hyvä myös käsittelyssä, ei liian painava mutta on sopivan jämäkkä.
  Tiedätkö Miia, voiko sen pinnoittaa uudelleen ? Näin muistelen että Iittalan myymälässä sanoivat kun tuskailin paistokasarien lyhyttä käyttöikää.
  Alennuksella ostin omanikin ja taidan tilata joululahjaksi myös. On mukava antaa lahjaksi hyväksi todettu tuote.
  Eikä tämä ole mikään Iittalan maksama mainos 😁vaan peruspaistajan arjen ilo !

  1. Katja: Kysyin asiaa Iittalasta ja pannun voi pinnoittaa uudelleen. 🙂 Tuo on maailman paras pannu ja meillä se on edelleen kuin uusi. Muutame pieni naarmu on kahvan viereen pannun ulkopintaan vuosien varrella tullut, mutta itse sisäpinta on edelleen moitteeton ja munakaskin liukuu pannulta lautaselle ottamatta mihinkään kiinni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *