Päivän tärppi – Keitto- ja paistoastiat -30%

Kaupallinen yhteistyö: Iittala / Fiskars Group

Päivän Black Week tärppinä on maailman paras Fiskarsin All Steel -paistokasari, joka soveltuu käytettäväksi niin paistinpannuna kuin uunivuokanakin. Omani ostin yli 6 vuotta sitten ja se on palvellut meitä päivittäisessä käytössä ainoana paistoastiana kattiloiden rinnalla. Iittalan verkkokaupasta saat kaikki keitto- ja paistoastiat -30% etuhintaan tänään tiistaina ja nyt jos koskaan kannattaa pistää palaneet ja huonokuntoiset padat, kattilat ja pannut vaihtoon!

Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen
Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen
Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen

Maailman paras paistokasari

Kannellinen All Steel -paistokasari on yksi parhaista elämäni aikana tekemistäni ostoksista. Käyttökertoja pannulleni on kertynyt jo yli 2000 ja oman kokemukseni mukaan ainoastaan valurautapannu on pystynyt samaan. Se mikä All Steel -kasarista tekee moninkertaisesti valurautaista pannua paremman on helppohoitoisuus ja keveys. All Steel -kasaria ei tarvitse huoltaa eikä öljytä ja sen jaksaa nostaa uunista ulos yhdelläkin kädellä. Täyden kympin arvoinen tuote ja yksi parhaista ostoksistani ikinä!

Lue myös: ➤ Minimalistin valinta – Uuninkestävä paistokasari

Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen
Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen
Iittala Black Week tärppi keitto- ja paistoastiat etuhintaan - Omakotivalkoinen

Keitto- ja paistoastiat -30% vain tänään!

Myös All Steel -sarjan kattilat ovat huipputason varusteita. Ne voi pestä astianpesukoneessa ja eri kokoiset All Steel -kattilat voi halutessaan myös pinota sisäkkäin tilan säästämiseksi. Jos siis etsit rahallesi erittäin hyvää vastinetta, suuntaa samantien Iittalan verkkokauppaan ja nappaa omaksesi ainakin All Steel -paistokasari 30% alennuksella!

Tiistain Black Week -kampanjaetujen* joukosta löydät myös muut Iittalan ja Fiskarsin laatuklassikot, kuten Norden-uutuusmalliston keitto- ja paistoastiat sekä Tools-designsarjan kattilat, kasarit, padat, vuoat ja pannut. Tee ruoanlaitosta mukavaa hyvillä välineillä ja hyödynnä päivän etusi täällä:

iittala.com

*Kampanjaetu koskee keitto- ja paistoastioita ja on voimassa 23.11.2021 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *