Valkoista valkoisella – Uusia kirjoja ja ruukkuja

Löysin Kenya Haran japanilaisesta designista ja elämäntavoista kertovan Designing Japan -kirjan kirpparilta useampi vuosi sitten ja siitä asti olen kierrellyt divareita ja kirjakauppoja läpi löytääkseni Haran muitakin teoksia ja oppaita. Olen onnistunut löytämään kokoelmani jatkoksi kaksi Kenya Haran kirjaa ja kaksi uutta ruukkuakin samassa kassissa kotiin tulla tupsahti… 🙂

Pallomaljakko valkoiset kirjat - Minimalistinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
Pallomaljakko valkoiset kirjat - Minimalistinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi

Kenya Hara – Minimalistista muotoilua ja suunnittelua

Vanhin Kenya Haran kirjani Designing Japan käsittelee japanilaisen designin ja liike-elämän filosofiaa, josta löytyy feng shui´maisia piirteitä ja meille skandinaaveillekin tuttuja funktionaalisuuteen perustuvia arvoja. 100 Whites käsittelee esimerkkien kera valkoisuutta sekä värinä ja vaikuttimena, että filosofisesta näkökulmasta.

Ex-formation puolestaan on katsaus muotoilun ja tuotesuunnittelun syvimpään ytimeen, jossa tietämättömyys on polku menestykseen. Kirjassa on erinomaisia näkökulmia esimerkiksi siitä, että luovuus on rohkeutta heittäytyä kulkemattomalle polulle ja että kulkiessasi samoja polkuja edeltäjiesi kanssa, et pety muttet myöskään ylläty.

Puhkun intoa näiden Kenya Haran kirjojen parissa ja ne toimivat minulle selfhelp-tyylisinä inspiraation lähteinä. Kolmas uusi kirjatulokas on pinon alimmainen nahkakantinen Spirit is a bone -kuvakirja.

Pallomaljakko valkoiset kirjat - Minimalistinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
Pallomaljakko valkoiset kirjat - Minimalistinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
Pallomaljakko valkoiset kirjat - Minimalistinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi

Naisen muotoinen ruukku vangitsee katseen

Kirja-aarteiden lisäksi olen ostanut kaksi ruukkua. Rouheapintainen pallomaljakko kuuluu Finnmarin valikoimaan ja vatsallaan makoileva naisen muotoinen ruukku on Wikholm Formin mallistosta. Kaikessa erikoisuudessaan tuo naisen muotoinen maljakko teki minuun vaikutuksen. Istutin siihen kylpyhuoneessa ylipitkäksi kasvaneesta kultaköynnöksestä leikkatut ja vedessä juurrutetut pistokkaat ja näin nainen sai todella villin näköiset ”hiukset” olemuksensa kruunuksi. 🙂

Tunnelmallista alkanutta viikonloppua!

Lue myös: ➤ Valkoisen sisustuksen yksityiskohtia


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

4 kommenttia “Valkoista valkoisella – Uusia kirjoja ja ruukkuja

    1. Pitju: Stockmannilta löytyy ainakin. Myös Sokoksella on kyseisen merkin tuotteita myynnissä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *