Siro seinäkaappi makuuhuoneeseen – Muurame Pikkupysty-Ikoni

Kierrätyshenkiseen sisustuskohteeseen jouluisia somisteita Tori.fistä etsiessäni tulin löytäneeksi aivan mielettömän aarteen omaan kotiini. Muuramen uudenveroinen Pikkupysty-Ikoni on oven kanssa vain 28,5cm syvä ja samantien sain idean miten hyödyntäisin sen makuuhuoneen säilytyksessä sekä sisustuksen täydentämisessä. Kahdella irtohyllyllä varustettu Ikoni-kaappi on korkeudeltaan 82,5cm ja kiinnitin sen suoraan seinälle. Siellä se nyt sitten on omalla paikallaan ja toimii tällä hetkellä vaatekaappinani. 🙂

Muurame Ikoni seinäkaappi makuuhuoneessa luomassa tunnelmaa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Muurame Ikoni seinäkaappi makuuhuoneessa luomassa tunnelmaa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Pistorasia piiloon kaapin alle

Suoraan seinälle nostettu kaappi on kevyen näköinen ja piilottaa alleen ei-niin-esteettisen pistorasian, jossa tällä hetkellä on kiinni Philips HUE -valonauhaan kuuluva kookkaampi virtapistoke. Tuon pistokkeen aion piilottaa sängynpäädyn taakse, kunhan saan kaupasta kipaistua ostamassa sellaisen jatkojohdon, joka mahtuu tuon pistokemötikän kanssa sängynpäädyn taakse jäävään tilaan.

Clas Ohlsonilta olen yhden hyvän jatkojohdon jo ostanut olohuoneen tv-tason taakse, jossa litteä pistoke ja sellaisen tarvitsen nyt toisen. Sähköjohtojen ja laitepiuhojen osalta mitä vähemmän on näkyvissä, sen parempi. 🙂

Muurame Ikoni seinäkaappi makuuhuoneessa luomassa tunnelmaa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Muurame Ikoni seinäkaappi makuuhuoneessa luomassa tunnelmaa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Muurame Pikkupysty-Ikoni seinäkaappi

Ikoni-kaapin sisäsyvyys on 24cm ja hyvin mahtuu vaatteet hyllyille viikattuina. Laitoin ne ensin Marie Kondon Konmari-metodin tapaan pystyviikaten, mutta totesin että tässä tapauksessa on käytön kannalta toimivampaa pinota vaatteet perinteiseen tapaan päällekkäin.

Vaatteiden osalta ei määrällisiä tai tyylillisiä muutoksia ole viime vuosiin verrattuna tapahtunut. Farkkuja on edelleen viidet, mekkoja muutama ja puseroita sen mitä tarvitsen toimivan pyykkihuollon pyöritykseen. Alusvaatteet, sukat ja sukkahousut ovat ylimmällä hyllyllä.

Muurame Ikoni seinäkaappi makuuhuoneessa luomassa tunnelmaa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Sisustuksellisempi ilme makuuhuoneeseen

Muuramen Pikkupysty-Ikoni tuo makuuhuoneeseen mukavaa rytmiä ja sisustuksellisemman ilmeen. Kaappi on kiinnitetty seinälle 25cm korkeuteen lattiasta, jotta se on samassa linjassa sängyn reunakehikon kanssa, joka ei tosin tässä petauksessa juuri nyt näy.

Huone soveltuu edelleen myös muuhun käyttöön kuten olohuoneeksi, ruokailutilaksi tai työhuoneeksi ja edullinen kaappilöytöni tuo pikantin lisän minimalistiseen sisustustyyliin käyttötarkoituksesta riippumatta. ❤︎

Enää on neljä päivää jouluun ja pientä joulustressiä on alkanut pukkaamaan pintaan. Kuusi on vielä hankkimatta ja ruokaostoksiakaan en joulunpyhiä varten ole vielä tehnyt. Lahjat sentään on osittain ostettuna, mutta paketointitarvikkeet puuttuvat kaikki ja kolmelle pienelle sukulaislapselle pitäisi keksiä lahjat, jotka ovat riemastuttavan mieluisia, mutta mielellään myös tarpeellisia. Huh, kiireinen viikko tulee siis olemaan… 🙂

Pirteää alkanutta pakkasviikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *