1000 € sisustusrahaa & joululahjahaaveita 2021

Somessa on joulukuun aikana pyörinyt joululahjoihin liittyvä nostalginen haaste, jossa fiktiivisesti valikoidaan 1000 euron edestä unelmien lahjoja kuusen alle. Minulle haasteen välitti lukijani Satu, jonka kanssa muistelimme blogimaailman menneisyyttä ja sitä miten erilaista sekä bloggaaminen että koko some nykyisin on. Sääntönä joululahjahaasteessa mainittiin, että lahjojen tulee tulla omaan käyttöön ja että budjettia ei saa ylittää. Itse laittaisin tuollaisen summan sukanvarteen ja New Yorkin matkakassaa kasvattamaan, mutta koska kyseessä on fiktiivinen tilanne niin kyllähän sitä tonnin saan shoppailurahaa sisustukseen törsättyä hyvinkin helposti. 😀

1000 euroa sisustusraahaa ja joululahjahaaveita - Omakotivalkoinen blogihaaste

Sisustusunelmia VOL 1

Ateljé Lyktanin kyntteliköstä teille jo kirjoittelinkin TÄÄLLÄ ja sen mielelläni kotiuttaisin fiktiivisellä 1000 euron joulurahallani. Sen kylkeen valitsisin Jonathan Adlerin valkoisen Mr. & Mrs. Muse -maljakon*, joka on sopivasti ”kitsch” ja herättäisi mukavasti huomiota minimalistisen sisustuksen keskiössä. Jäljelle jäävällä summalla ostaisin pienen By Lassen Flower Pot -kukkaruukun*.

1000 euroa sisustusraahaa ja joululahjahaaveita - Omakotivalkoinen blogihaaste

Sisustusunelmia VOL 2

Myös Swedesen Mira-lattiapeili* voisi olla potentiaalinen kohde. Menun Pendal-roskiksen* haluaisin meidän kylpyhuoneeseen ja Karlssonin minimalistinen seinäkellokin* löytäisi paikkansa, mutta peilin kanssa budjetti ei niihin riittäisi.

Haaveeksi jäisi myös Englessonin kepeästi seinällä leijuva Edge Air -seinähylly*, jollaiset sopisi täydellisesti yöpöydiksi sängyn molemmille puolille. The next best thing on ehdottomasti Uyumin aidosti lepattavat led-kynttilät* sekä Steameryn valkoinen tarraharja*, jotka peilin kanssa kotimatkalle lähtisivät, jos tämä haaste olisi totisinta totta. 😀

Tällaisten haasteiden tekeminen tuo mieleen vuosien takaisen blogimaailman ja sen aikaiset ”kiertoviestit” tunnustuksineen ja kyselyineen. Kiitokset Satulle tästä hauskasta haaveilumahdollisuudesta ja rupattelusta. ❤︎ Jos innostuit itsekin niin nappaa sisustusrahahaaste mukaasi. 🙂

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Tuotekuvat: Brändit / valmistajat, *sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Joululahjatoiveeni – Blogihaaste


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *