Huurteinen joulukuusi & joulupallot 2021

Huurteinen joulukuusi on kaunista katseltavaa ja tytön toiveesta sellaisen ostin. Valaistuksena on ohut led-valosarja, jota ei metrin etäisyydestä kuusen oksien lomasta huomaa. Koristeina on meidän rakas ja hartaasti kerätty joulupallokokoelma, joka kasvoi tänä jouluna neljällä uudella pallolla. Meidän joulunvietto alkaa aivan näillä näppäimillä ja halusin nopeasti tulla näyttämään teille miltä meidän uusi kuusi näyttää valoineen ja koristeineen. ❤︎

Huurteinen joulukuusi ja valkoiset koristeet - Omakotivalkoinen joulusisustus
Huurteinen joulukuusi ja valkoiset koristeet - Omakotivalkoinen joulusisustus
Huurteinen joulukuusi ja valkoiset koristeet - Omakotivalkoinen joulusisustus
Huurteinen joulukuusi ja valkoiset koristeet - Omakotivalkoinen joulusisustus
Huurteinen joulukuusi ja valkoiset koristeet - Omakotivalkoinen joulusisustus

Joululahjojen hankkiminen jäi tänä vuonna viime tippaan, mutta sain kuin sainkin kaikki valmiiksi ajoissa. Lahjapaperin kanssa tuhraantui kaupassa aikaa aivan liikaa, sillä tämän vuoden kuosit eivät miellyttäneet silmää. Päädyinkin lopulta askarteluosaston ääreen ja sieltä löysin paksun mustavalkoisen sydänkuvioidun lahjapaperin, jonka metrihinta oli yllättäen edullisempi kuin halpojen joulupapereiden.

Joululaatikot on tänä vuonna valmistanut mamma Saarioinen ja Vanajan Keksit paistoi piparit meidän puolesta. 🙂 Pikkukinkun laitan uuniin vasta huomenna ja sen kanssa on tarjolla perinteiset joulun klassikot ja laatikot. Tapaninpäivänä jouluruoat on toivon mukaan syöty kokonaan, jotta päästään syömään rosmariiniöljyssä marinoituja lohkoperunoita, uunijuureksia ja naudansisäfileetä punaviinikastikkeessa.

Ihanaa, iloista ja rauhallista joulua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

10 kommenttia “Huurteinen joulukuusi & joulupallot 2021

 1. Kauniilta näyttää ja pakettien perusteella joulupukki on mukavia joululahjoja teille tuonut. ? Hyvää joulua! ?

  1. Mh: Pahoittelut vastausviiveestä! Upeaa ja iloista alkanutta uutta vuotta sinulle myös!

  1. Marja K: Pahoittelut vastausviiveestä! Ihanaa alkanutta uutta vuotta sinulle myös! Uskon että tästä tulee kaikin puolin parempi kuin edeltäjästään meille jokaiselle. 🙂

 2. Hyvää joulua teille. Minäkin ostin huurre kuusen ja rakastuin siihen heti. ❤️ Kuuseen sopii kirkkaat ja valkoiset koristeet, joten annoin ystävälleni hopeat koristeet, joilla hän koristeli ensimmäisen oman kuusen eläessään. Hän ei ollut itse asiassa ikinä ennen koristellut kuusta, ennen, kuin hän tuli koristelemaan meidän kuusta.? Kuuseen ostin kylmän valkeat valot, koska halusin kuusesta mahdollisimman kylmän näköisen, tähti ei sopinut meidän uuteen kuuseen, joten laitoin kuusen latvaan linnun, jonka ostin Stockmannilta . En tiedä huomasitko niitä lintuja siellä. Ne laitetaan nipsulla kiinni ja niillä on iso valkoinen pyrstö. Ostin myös itsekin muutaman uuden koristeen kuuseen Stockmannilta, kankurin tuvasta ja teetätin kuvat lapsistani. Olen niin tyytyväinen tähän kuuseen, että en haluaisi ottaa sitä pois ollenkaan. Laitoin sen jo marraskuun alussa ja ajatuksena oli ottaa se pois ennen uuden vuoden aattoa. Näin olen aina toiminut. Voi, kun voisin laittaa kuvan siitä kuusesta .☺️ Joulu on ihanaa aikaa.

  1. Pitju: Huomasin ne linnut, niitä on vain pari jäljellä ja olivat naarmuisia ja toisesta puuttui pyrstösulat joten en sitten ostanut. Olivat aivan ihanat ja huurteiseen kuuseen täydelliset. Meillä itseasiassa on kuusi edelleen olohuoneessa, ei olla raaskittu purkaa sitä pois kun se on niin kaunis. Huomenna täytyy kyllä varmaan jo alkaa purkamaan sitä. 😀

 3. Heippa, olisi kiva nähdä kuvia uudesta takasta ja sen ympärille rakennetusta sisustuksesta. Jos näin oikein jostan kuvasta, oli takka sinulla hiukan eripaikassa kuin aluksi, ikäänkuin tilaa jakamassa. Millaiset kokemukset siirrosta?

  1. Amy: Takasta ja olohuoneen sisustuksesta on tulossa postausta heti ensi viikolla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *