Weiste & Villa Stockmann joulukoristeet 2021

Tunnelmallista tapaninpäivää kaikille! Useampikin teistä toivoi postausta uusista joulupalloista lähikuvineen ja niitähän piisaa. 🙂 Ostimme tytön kanssa Stockmannilta neljä uutta kuuseen ripustettavaa joulupalloa, puolet niistä on Weisten ja puolet Stockmannin omaa merkkiä, enkä enää muista mitkä olivat mitäkin. Ostopaikkana kaikissa siis kuitenkin Stockmannin jouluosasto…

Weiste ja Villa Stockmann joulukoristeet 2022 - Jouluiset sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Tämä höyhentäytteinen lasipallo* on koristeltu pinnalta kimaltevalla valkoisella joulumaisemalla. Tämä on tytön lemppari ja maksoi muistaakseni 5,90 euroa.

Weiste ja Villa Stockmann joulukoristeet 2022 - Jouluiset sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Nämä kaksi kuvassa näkyvää joulupalloa* ovat myös lasia. Ylempänä kuusessa roikkuva koriste* vaihtaa valossa väriä katsontakulmasta riippuen samaan tapaan kuin bensaläikkä asfaltilla. Alempana oleva koriste on yläosastaan valkoinen ja alhaalta läpinäkyvä. Molemmat on koristeltu valkoisella kimaltavalla jääkide-kuvioinnilla.

Weiste ja Villa Stockmann joulukoristeet 2022 - Jouluiset sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Tämä on palloperheen neljäs uutuus*, helmiäishohtoinen niin ikään väriä vaihtava kaunotar. Tämän kanssa puntaroin kaupassa onko liiankin krumeluurinen, mutta tyttö sanoi että se on ihana joten ostimme myös sen. 🙂

Weiste ja Villa Stockmann joulukoristeet 2022 - Jouluiset sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Tämä pallo on viime vuodelta ja siitä minulta kyseltiin myös. Tämä pallo on jonkinlaista styroksia tai kipsiä, en ole päässyt perille materiaalista sen paremmin. Tämä muistaakseni on Weisten viime vuoden kokoelmasta.

Weiste ja Villa Stockmann joulukoristeet 2022 - Jouluiset sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Kokonaisuudessaan kuusessa on parisenkymmentä joulupalloa, joista osa on perinteisiä valkoisia glitterpalloja. Joukossa on myös valkoisella huurteella koristeltuja hopeisia käpyjä*, jotka ostin useampi vuosi sitten 6kpl pakettina. Valosarjan lisäksi kuusi ei muuta mielestäni kaipaa ja tätä kaunotarta on ollut ilo katsella jouluiltojen hämärässä.

Rauhallista ja rentouttavaa iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *