Koonti vuodesta 2021 – Hyvää Uutta Vuotta 2022

Kylläpä menikin tiukille tämä viimeinen viikko ja jouluna vietetty vapaa on pelkkä muisto vain. 🙂 Juuri sain vuoden viimeiset projektit ja työt tehtyä ja nyt pääsen viimein tänne blogin ääreen kirjoittelemaan koontipostauksen vuoden tapahtumista… jo kymmenettä kertaa!

Koonti vuodesta 2021 - Tammikuu 2021

Tammikuu 2021

Tammikuu otettiin vastaan toiveikkaasti ja hyvillä mielin. Tammikuun mielenkiintoisimpiin juttuihin kuului siskoltani meille muuttanut lasinen Vittsjö-pöytä, joka toimi hetken aikaa työpöytänä eteisessä. Työpöytä oli minulle kuitenkin hieman liian pieni ja työt tulikin tehtyä useammin saarekkeen kuin työpöydän ääressä. Kirppistelin sen lopulta eteenpäin, kun en muutakaan käyttöä sille meiltä löytänyt.

Koonti vuodesta 2021 - Helmikuu 2021

Helmikuu 2021

Helmikuussa remontoitiin kylpyhuonetta ja se onkin yksi vuoden ikimuistoisimmista asioista. Enää en edes muista miltä meidän vanha kylpyhuone näytti ilman että lunttaan kuvista. 🙂

Koonti vuodesta 2021 - Maaliskuu 2021

Maaliskuu 2021

Maaliskuussa puursin erään isomman työprojektin parissa ja työtunteja kertyi kuukauden aikana enemmän kuin unta. Mitään sen ihmeempää ei maaliskuusta taida olla kerrottavaa…

Koonti vuodesta 2021 - Huhtikuu 2021

Huhtikuu 2021

Huhtikuussa sain viimein aikaiseksi kokeilla itseni ja teidänkin iloksi miltä lasiseinäinen huone näyttää olohuoneena television kera. Tykkäsin tästä todella paljon ja olen todella iloinen että kokeilusta on kuvat muistona.

Koonti vuodesta 2021 - Toukokuu 2021

Toukokuu 2021

Toukokuussa rokattiin Blind Channelin tahdissa ja muutenkin koko kuukausi oli yhtä Euroviisu-huumaa. Ensi vuonna Italiaan!

Koonti vuodesta 2021 - Kesäkuu 2021

Kesäkuu 2021

Kesäkuussa juhlittiin ystävän häitä kierrätysteemalla ja minulla oli ilo ja kunnia saada toimia juhlien kapelimestarina.

Koonti vuodesta 2021 - Heinäkuu 2021

Heinäkuu 2021

Heinäkuun alussa blogini täytti 10 vuotta ja juhlakuukaudelle oli kaavailtu paljon kaikenlaista spesiaalia. Vallitseva tilanne ja monenlaiset rajoitukset kuitenkin vesittivät koko homman, mikä harmittaa vieläkin. Onni onnettumuudessa on onneksi se että juhlahulinat siirrettiin vuodella eteenpäin, joten jos vaan onnetar on suotuisalla päällä ja tähdet oikeassa asennossa, on tulevan vuoden heinäkuussa luvassa tuplasti isommat partyt, joihin myös teidät lukijani on kutsuttu. Pitäkää siis peukut pystyssä että poikkeustiloista ja rajoituksista päästään viimein eroon kun kesää kohden kuljetaan!

Koonti vuodesta 2021 - Elokuu 2021

Elokuu 2021

Elokuussa hikoiltiin helteessä ja juotiin litroittain vettä. 🙂 Sain myös ensimmäistä kertaa ihan mukiin menevän rusketuksen ilman palamista. Lieneekö johtuvan ikääntymisestä vai oliko aurinko viime kesänä hieman lempeämmällä tuulella. 🙂

Koonti vuodesta 2021 - Syyskuu 2021

Syyskuu 2021

Syyskuussa löysin helpotuksen työergonomiaan kasaantaitettavan työtason muodossa. Habitare-messut olisivat olleet eittämättä syyskuun parhaimmistoa, mutta ne peruuntuivat viime tipassa. Tätä harmittelin vielä marraskuussakin, sillä fyysistä messutapahtumaa ei virtuaalisesti tietokoneen ruudun välityksellä voi mitenkään korvata. Toivottavasti ensi vuonna päästään viimein messuilemaan sankoin joukoin!

Koonti vuodesta 2021 - Lokakuu 2021

Lokakuu 2021

Lokakuussa pääsin viimein postailemaan teille meidän uudesta takasta, jota olin loppukesästä asti jo teiltä piilotellut. 🙂 Takasta on tulossa lisää juttua heti vuoden vaihteen jälkeen… se toimii nimittäin nyt tilanjakajana olohuoneen ja avokeittiön välissä, luoden vieläkin kauniimman ja kodikkaamman tunnelman.

Koonti vuodesta 2021 - Marraskuu 2021

Marraskuu 2021

Marraskuussa hemmottelin itseäni Malian takkatulen ja juhannuskokon tuoksuisella kynttilällä, joka on saattanut syrjäyttää jopa vanhan ikilempparini Byredon Bibliothequen. Kynttilää on poltettu nyt noin 10 tuntia ja sitä on vielä 2/3 osaa jäljellä. Uusi samanlainen on ehdottomasti saatava heti kun vanha alkaa olla loppu. ❤︎

Koonti vuodesta 2021 - Joulukuu 2021

Joulukuu 2021

Joulukuussa ekohenkisen sisustusprojektin yhteydessä tulin bonganneeksi nettikirpparilta meille muutamankin jutun, joista yhden ehdin jo esittelemään – Muuramen Ikoni-seinäkaapin. Tällä teemalla jatketaan heti ylihuomenna sunnuntaina ja vuoronsa saa keittiöön tekemäni superbongaus. 🙂

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2022

Hyvää Uutta Vuotta 2022!

Nyt on aika pistää tietokone tältä vuodelta kiinni ja nostaa malja kuluneelle vuodelle! Kiitos vuosi 2021 että tulit, olit ja menit – olkoon tuleva vuosi meille kaikille parempi, lempeämpi, iloisempi, tapahtumarikkaampi, onnellisempi, nautinnollisempi, rennompi, ystävällisempi ja ihanampi! Halaus Sinulle ja kiitos että luit! ❤︎

Hyvää Uutta Vuotta 2022!


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Koonti vuodesta 2021 – Hyvää Uutta Vuotta 2022

    1. J: Ihanaa alkanutta uutta vuotta koko perheelle! <3 Olkoon uusi vuosi meille lempeä ja täynnä iloa, naurua, onnea ja ihania hetkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *