Sisustustakka tilanjakajana – Kodin katseenvangitsija

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Sisustustakka Oy

Suomen Sisustustakka tarjoaa valtavan määrän erilaisia takkoja ja heidän valikoimastaan löytynyt Ruby Fires Ambiance -sisustustakka toimii upeasti olohuoneen ja avokeittiön tilanjakana. Aidon näköisen savuefektin höyrystyvän veden ja valaistuksen avulla luova OptiMyst-takkasydän on nerokas innovaatio ja taustalasin poistamalla sisustustakan tunnelmasta voi nauttia molemmin puolin. Tilaa rajaava näyttävä ja kookas sisustustakka tekee visuaalisesti pitkulaiselta näyttäneestä ja hankalasti sisustettavasta olohuoneesta neliskanttisemman ja kodikkaamman, enkä yhtään tyytyväisempi voisi olla.

Sisustustakka tilanjakajana vapaasti seisova takka Ruby Fires Ambiance - Omakotivalkoinen sisustusideat
Sisustustakka tilanjakajana vapaasti seisova takka Ruby Fires Ambiance - Omakotivalkoinen sisustusideat

Sisustustakka tilanjakajana

Eteisestä olohuoneeseen kulkeva viisto seinä ja avokeittio ovat tehneet olohuoneen kalustamisesta haastavaa. Oman lisänsä haastavuuteen on luonut takakulmassa sijaitseva verhojen taakse piiloutuva makuuhuoneen ovi, jonne pitää olla esteetön pääsy.

Blogiani pitempään seuranneet tietävät miten paljon olen tuskaillut olohuoneen sisustuksen kanssa ja miettinyt miten ja millaiset kalusteet saisin istumaan tilaan yhtä luonnollisesti kuin esimerkiksi makuuhuoneessa, joka on pitkään ollut kotini helmi.

Keskilattialle olohuoneen ja avokeittiön rajaan sijoittamani sisustustakka loksautti lopulta kaikki palaset kohdilleen. Olohuoneen pitkulaisuus katosi ja kokonaisuudesta tuli kertaheitolla kodikas, tunnelmallinen ja kutsuva. Vanha sohvakin näyttää hyvältä ja muut kalusteet ja tavarat ovat viimein symbioosissa keskenään. Olen äärimmäisen onnellinen ja tyytyväinen lopputulokseen, joka ei muuta vaatinut kuin sisustustakan siirtämisen seinältä keskilattialle.

Sisustustakka tilanjakajana vapaasti seisova takka Ruby Fires Ambiance - Omakotivalkoinen sisustusideat
Sisustustakka tilanjakajana vapaasti seisova takka Ruby Fires Ambiance - Omakotivalkoinen sisustusideat
Sisustustakka tilanjakajana vapaasti seisova takka Ruby Fires Ambiance - Omakotivalkoinen sisustusideat

Aidon näköinen liekkiefekti

OptiMyst-takkasydämen aidolta näyttävä liekkiefekti on voimallinen myös ilman takkasydämen tummaa takalasia. Takalasi oli kiinnitetty ruuveilla, joten se oli äärimmäisen helppo irroittaa. Takkatulen loimusta voi nauttia sekä olohuoneesta, että keittiöstä käsin. Sohva on aseteltu niin, että näkymät ovat televisioruudun lisäksi myös sisustustakkaan, sekä tarvittaessa ikkunasta avautuvaan metsäiseen maisemaan.

Sohvan taakse seinälle sijoitettu laatikosto täydentää hyggemäistä pesämäisyyttä ja mahdollisti pienempien sisustusesineiden sommittelun ryhmäksi. Tason päällä oleva pöytävalaisin luo tunnelmallisen pehmeän valon heijastumatta häiritsevästi televisioon.

Ruby Fires Ambiance -sähkötakan OptiMyst-takkasydän imitoi aitoa tulta ja meillä kylässä käyneet ovat hämmästelleet miten liekit ja savu ovatkin niin aidon näköiset. Sisustustakka on todellinen katseenvangitsija, josta on iloa joka ikinen päivä!

Ambiance-sisustustakka on saatavilla myös biotakkana, lisätietoa molempien takkasydänten teknisistä ominaisuuksista löydät täältä: suomensisustustakka.fi/ambiance

Sisustustakka tilanjakajana vapaasti seisova takka Ruby Fires Ambiance - Omakotivalkoinen sisustusideat
Ruby Fires Ambiance sähkötakan keraamiset puut näyttävät aidoilta
Sisustustakka tilanjakajana vapaasti seisova takka Ruby Fires Ambiance - Omakotivalkoinen sisustusideat

Suomen Sisustustakka – Tunnelmaa takkatulen ääressä

Suomen Sisustustakan valikoimasta löydät täydellisen takkatunnelman kaikkiin koteihin, tiloihin ja tarkoituksiin. Hormittomien sähkö- ja biotakkojen lisäksi löydät kiertoilmatakat, kamiinat, leivinuunit, varaavat takat, puuhellat, kaasutakat, mantteli- ja designtakat, sekä erilliset takkasydämet, ulkotulet ja hormit.

Takan ostoa harkitseville apuna on Suomen Sisustustakan ammattilaisten koostama ostajan opas, joka kokoaa kaiken tarpeellisen tiedon ja huomioitavat yksityiskohdat helposti ymmärrettävään ja selkeään muotoon.

Tutustu erittäin laajaan ja monipuoliseen takkavalikoimaan sekä ostajan oppaaseen Suomen Sisustustakan sivuilla täällä: suomensisustustakka.fi

Tunnelmallista viikonloppua kaikille!

Lue myös: Sisustustakka savuefektillä


Seuraa myös Instagramissa 

22 kommenttia “Sisustustakka tilanjakajana – Kodin katseenvangitsija

  1. Hilima: Matto on yhteistyökumppanini VM-Carpetin Tessa-matto, josta on tulossa blogiin juttua. 🙂

 1. Edelleenkään vissiin et julkaise kommentteja ? Ois ehkä ihan reilua ilmoittaa,ettei ole aikomustakaan julkaista.Muutaman taisit julkaista,mutta sitten se jäi.Rauhallista,rentouttavaa kevään odotusta !

 2. Ilmeisesti nykyään et julkaise kommentteja.Ois ehkä ihan reilua ilmoittaa,ettei ole aikomustakaan julkaista.Muutaman taisit julkaista,mutta sitten se jäi.Niitä ois ihan mukava lueskella Rauhallista,rentouttavaa kevään odotusta !

 3. Jätät ilmeisesti tarkoituksella kommentit julkaisematta ? Niitä on ihan kiva lueskella ja antaa jotenkin luotettavamman kuvan kirjoittajasta.

 4. Pilvi: En valitettavasti eilen ehtinyt blogin pariin vastailemaan, pahoittelut tästä. ❤️ Kommentteja oli tullut muutamia sekä nämä sinun kommenttisi, en löytänyt nimimerkiltäsi kommentteja joihin en olisi jo vastannut… tarkastan vielä varmuudeksi asian. 🙂

 5. Hei! Eikö niissä roskapostiin menneistä 10000:sta viestissä ollut julkaisukelpoisia,kun et tänä vuonna ole julkaissut kuin noin 8 viestiä vai eikö minulle näy ne.

  1. Taina: Olen julkaissut noin 50 kommenttia vastauksineen, ovat tulleet useisiin eri postauksiin. Tarkoitatko jotakin tiettyä blogipostausta? Onko sinun kommenttisi jäänyt julkaisematta?

 6. Moikka. Miten pidän matto puhtaan aja peset sen? Itellä on valkoinen Matto olohuoneessa ja tummu aina sohvan ja sohvapöydän välissä.. enkä saa millään ikinä puhtaaksi.. ullakkossa on yks valkoinen mango jo mikä en saa puhtaaksi, nyt on 5 kpl pieniä Askon mattoja mikä yhdistin..että olisi helpompi pestä…

  1. Marina: Matto pysyy meillä puhtaana kun puhdistan tahrat heti tuoreeltaan vahingon sattuessa. Puhdistukseen käytän Softcaren Kodin Tektiilipesu -suihketta. Kengät jalassa ei kuljeta sisällä eikä meillä syödä olohuoneessa kuin korkeintaan sipsejä ja muita sellaisia leffaherkkuja, jotka eivät lattialle tippuessaan jätä jälkeensä pahaa tahraa. Säännöllinen imurointi estää myös jonkin verran tummentumien syntymistä kulkureiteille. 🙂

 7. Nyt täytyy sanoa,että näyttää ihan täydelliseltä!
  Tuo takka sopii ihan mielettömän hyvin ja tuo loppusilauksen.Älä vain luovu siitä.
  Oletko kokeillut miltä näyttäisi,jos olisi päädystään kiinni seinässä?
  Muutenkin olkkari näyttää raikkaalta,valoisalta ja pehmeältä.
  Kerrassaan ihana!

  1. Nanna: Kiitokset! ❤️ Kokeilin myös niin että toinen pääty on kiinni seinässä. Toimi kivasti mutta tämä keskilattialle asemointi oli vielä parempi. 🙂

 8. Kaunis takka! Livenä varmastikin nimenomaan tunnelmallisuus tulee ihan erilailla kuin kuvissa esiin.

  Pitkään mukana seuranneena lukiana muistan hyvinkin, kerran jos toisenkin, kun olet tuskaillut olohuoneen haastavuutta sisustuksellisesti?. Voisin kuvitella, että sellainen kevyt ja harvahko, katosta lattiaan asti oleva pystyrimoista koottu väliseinänpätkäkin sopisi teille kauniisti. Niillä voi myös kätevästi vähän muotoilla huonetta sijoittamalla oviaukon kohdalle tai kevytrakenteisina muuallekin huoneeseen.

  1. Vanilja: Kiitos! ❤️ Tuo olohuone on aina ollut haasteellinen ja hankala sisustettava. Pystyrimoja harkitsin ja rakennussuunnitelmatkin tehtiin, mutta jätin sen lopulta hautumaan koska se ei ratkaissut kaikkia olohuoneen ongelmia vaan oikeastaan loi niitä lisää. Tuo takka taasen ratkaisi ne kaikki ja tykkään siitä että molemmin puolin takkaa mahtuu kulkemaan. Eteisen puolella on tilaa metrin verran ja kylpyhuoneen puolella 140cm plus laatikosto.

 9. Kitos vastauksesta. Kengät meilläkään ei missään nimessä pidetään sehän on ihan selvä juttu, imuroin melkein päivittäin.. silti se tummu sieltä tasaisesti.. ettei ole mitään tahroja.. yritän täällä jo viikkon verran saada sitä valkoiseksi vaikka millä keinoilla?

  1. Marina: voisiko likaa hylkivä suojasuihke olla ratkaisu? Softcarella on ainakin yksi, mutta tuoksahtaa melko voimakkaalta omasta mielestä. Kevyen vaahtopesun voisi tehdä matolle suoraan lattialla ennen sitä ja antaa kuivahtaa kunnolla…

 10. Ihanan näköistä. Todella raikasta. Takka sopii täydellisesti. Mihin olet laittanut Madamoiselle tuolin? Kuinka hyvin takka pysyy pystyssä? Kuvasta päätellen näyttää tukevalta. Ihana takka, älä luovu siitä ikinä. ?

  1. Pitju: nojatuoli piipahti makuuhuoneessa mutta on nyt takan toisella puolella. Takka on todella tukeva, painaa 110kg eikä tosissaan kaadu. ?

 11. Kauniisti jakaa takka tilaa juuri tuossa kohtaa.

  Minkälainen projekti siirto on? Onko tuossa pyörät alla miten takka siirtyy paikasta toiseen? Tarvitaanko monta ihmistä/apuvälineitä siirtoon?
  Ja sitten ehkä vähän hölmö kysymys..mistä virta takkaan tulee eli onko siellä sisällä joku akku vai kulkeeko jostain sähköjohto?

  1. Amy: takka vaatii kaksi nostajaa. Itse olen pariin otteeseen liu’uttanut sitä lattiaa pitkin. Takan pohjassa on huopatassut joten liukuu pehmeästi, vaikkakin vaatii melkoista työntövoimaa. 🙂 Takka toimii verkkovirralla eli töpseli pistorasiaan. Meillä johto kulkee piilossa maton alla.

  1. Nanna: sisustustakka on aivan mieletön. Ainut mikä oikeaan verrattuna puutuu on lämpö ja palavan puun tuoksu, jonka tosin luon tuoksukynttilän avulla. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *