Sisustustakka savuefektillä – Ruby Fires Ambiance

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Sisustustakka Oy

Rakastan takkatulen ääressä tunnelmointia ja olen haaveillut takasta koko aikuisikäni. Parikin erilaista sähkötakkaa testanneena ja omistaneena olen viimein löytänyt meille sellaisen ratkaisun, joka täyttää kaikki vaatimukseni. Suomen Sisustustakka Oy:n valikoimasta löytyneen vesisäiliöllä varustetun sähkötakan takkasydän tuottaa aidon näköisen savuefektin höyrystyvän veden avulla – tämä on sähkötakkojen todellinen kuningas ja kun olet lukenut postaukseni, tiedät miksi! 🙂

Sisustustakka savuefektillä - Ruby Fires Ambiance Omakotivalkoinen
Sisustustakka savuefektillä - Ruby Fires Ambiance Omakotivalkoinen
Sisustustakka savuefektillä - Ruby Fires Ambiance Omakotivalkoinen

Sähkötakka luo tunnelmaa ilman tulta

Sähkötakka on täydellinen ratkaisu esimerkiksi kerrostaloasuntoon, johon ei voida asentaa perinteistä hormillista takkaa. Koska sähkötakka ei tarvitse savuhormia, ei se tarvitse myöskään erillistä rakennuslupaa. Kun löysin savuefektillä varustetun Ruby Fires Ambiance -sähkötakan Suomen Sisustustakka Oy:n tuotevalikoimasta, tiesin välittömästi että tässä se täydellinen yksilö viimein nyt on! ❤︎

Ruby Fires Ambiance -sähkötakka on meidän olohuoneen katseenvangitsija, jonka vaikutus yltää keittiönkin puolelle. Mahtavaa on myös se, että saan ihastella takkatulen loimua lasiliukuovien läpi makuuhuoneen sängyssä makoillessani. Mitkään ylistyssanat eivät riitä kuvaamaan tätä tyytyväisyyden tunnetta, arki on tosiaankin saanut nyt sen kuuluisan ripauksen luksusta. 🙂

Sisustustakka savuefektillä - Ruby Fires Ambiance Omakotivalkoinen
Sisustustakka savuefektillä - Ruby Fires Ambiance Omakotivalkoinen

Näyttävä Opti-Myst savuefekti

Vesisäiliöllä varustetun Ruby Fires Ambiance -sähkötakan Opti-Myst-takkasydän tuottaa aidon näköisen savuefektin höyrystyvän veden avulla. Vesihöyrystä muodostuva savu on huoneenlämpöistä ja takka on erittäin turvallinen myös lapsi- ja lemmikkiperheissä. Sähkötakassa on perinteisen takan tunnelma ja käyttöedut, mutta ei sen haittoja. Siksi se sopii erinomaisesti myös allergiakotiin, sillä palamisesta muodostuvia pienhiukkasia ei ilman puita tai polttoainetta pääse syntymään lainkaan.

Tulipesässä on tummasta lasista valmistettu takalevy, joka antaa erityisen loisteen tulelle. Yhdessä savuefektin kanssa Ruby Fires Ambiance saa aikaan hämmentävän aidon näköisen takkatulen. Liekkejä ja savun määrää voidaan säätää pienikokoisen kaukosäätimen avulla ja näin huoneeseen saadaan aina oikeanlainen tunnelma aikaiseksi. Kirkkaimmillaan valoteho riittää valaisemaan jopa meidän eteiseen asti ja on kuin minikokoinen kokko. Himmeimmillään se on hiipuvaa hiillosta muistuttava ja tunnelmaltaan ihanan romanttinen. ❤︎

Sisustustakka savuefektillä - Ruby Fires Ambiance Omakotivalkoinen

Kuvat: Suomen Sisustustakka / Xaralyn

Näyttävä sähkötakka sopii myös tilanjakaksi

Ruby Fires Ambiance -sähkötakka on varsinainen järkäle. Sillä on korkeutta 195cm, leveyttä 110cm, syvyyttä 35cm ja painoa hurjat 115kg. Näyttävän kokoinen takkarunko sopii loistavasti avaraan tilaan ja yllä olevasta kuvasta näette miten upea se on tilanjakana. Takka on sen verran painava etten vielä ole sitä lähtenyt siirtelemään, mutta haluan ehdottomasti itsekin kokeilla miltä se näyttäisi ilman takkapesän takalevyä olohuoneen ja keittiön välissä. Tästä kokeilusta ilman muuta kerron myös teille kuvien kera. 🙂

Monet teistä tietävät miten tarkka olen valkoisen eri sävyjen sointuvuudesta toisiinsa ja sydämeni jätti melkein lyönnin väliin, kun kuulin että MDF:stä valmistettu takkarunko on kaiken kukkuraksi puhtaanvalkoinen (sävykoodi RAL9010). Ei tätä vieläkään meinaa uskoa todeksi, että jokainen mahdollinen asia ja yksityiskohta on napakymppi – koko, muoto, väri, tyyli, toiminnallisuus ja ennen kaikkea tuo harvinaislaatuisen aidon näköinen Opti-Myst -savuefekti valoliekkeineen.

Sisustustakka savuefektillä - Ruby Fires Ambiance Omakotivalkoinen

Kuvat: Suomen Sisustustakka / Xaralyn

Xaralyn Ruby Fires Ambiance -sähkötakka

Suomen Sisustustakka Oy:n tuotevalikoimasta löydät takat kaikkiin tarpeisiin, aina pienistä kamiinoista suuriin varaaviin takkoihin ja näyttäviin sähkö- ja biotakkoihin. Edustamiensa tuotemerkkien joukossa on myös minun takkani valmistaja Xaralyn, joka on erikoistunut ilman savupiippua asennettavien bio- ja sähkötakkojen valmistukseen.

Ruby Fires Ambiance on Xaralyn-tuoteperheen kruunun jalokivi, jonka suoralinjainen muotoilu mahdollistaa monipuoliset käyttömahdollisuudet. Ambiance on saatavilla sähkötakkana sekä biotakkana ja se voidaan kääntää ylösalaisin, jolloin takkasydän sijaitsee korkeammalla. Tämä on mahtava ominaisuus etenkin ruokailutilan yhteyteen, jolloin takan näyttävyydestä voidaan esteettömästi nauttia myös pöydän ääressä istuessa. Ambiance on saatavana myös ilman tulipesän taustalevyä, jolloin se soveltuu tilanjakajaksi rajamaan eri toimintoja.

Xaralyn-mallistoon kuuluu takkamanttelit, vapaasti seisovat sekä seinään kiinnitettävät biotakat ja sähkötakat, sekä biopolttimet ja sähkötakkojen tulipesät. Xaralyn-takat toimitetaan valmiiksi kasattuina ja seinämallin toimitukseen kuuluu tarvittavat osat takan seinään kiinnittämiseksi. Hormittomien Xaralyn-takkojen lisäksi Suomen Sisustustakka Oy:n valikoimasta löytyy myös upeat GlammFiren ja Planikan takkamallistot. Hormittomien takkojen etuna on niiden helppo siirrettävyys huoneesta toiseen ja kulkevathan ne tietysti mukana myös muutoissa, jolloin takkatunnelmasta ei tarvitse koskaan luopua. ❤︎

Tutustu Suomen Sisustustakka Oy:n sähkö- ja biotakkavalikoimaan kokonaisuudessaan täällä: ➤ suomensisustustakka.fi/hormittomat-takat

Sisustustakka savuefektillä - Ruby Fires Ambiance Omakotivalkoinen
Sisustustakka savuefektillä - Ruby Fires Ambiance Omakotivalkoinen

Ostajan opas – Näin valitset täydellisen takan

Suomen Sisustustakka arvostaa aidosti asiakkaitaan ja heidän kykynsä kuunnella asiakkaan tarpeita ja täydentää niitä osaamisellaan on aivan uskomaton. Takan valintaan liittyy monta huomioitavaa asiaa ja takan ostoa harkitsevien avuksi he ovat työstäneet ostajan oppaan, joka kokoaa kaiken tarpeellisen tiedon helposti ymmärrettevään ja selkeään muotoon.

Ostajan oppaassa käydään läpi mm. takan hankinnan valmisteluvaiheet, minkälaiseen käyttöön takka tulee, mihin takka sijoitetaan ja millaiset ovat takan rakenteelliset vaatimukset erilaisissa tiloissa ja ympäristöissä. Ostajan oppaaseen voit tutustua täällä: ➤ suomensisustustakka.fi/ostajan-opas

Suomen Sisustustakka savuefektillä - Ruby Fires Ambiance Omakotivalkoinen

Suomen Sisustustakka – Tunnelmaa 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla

Suomen Sisustustakka on vuonna 2001 perustettu perheyritys ja oman alansa pioneeri Suomessa. 20-vuotisjuhliaan parhaillaan viettävän yrityksen laajasta tuotevalikoimasta löytyy takkaratkaisut kaikkiin tarpeisiin asennusten kera. Suomen Sisustustakka tarjoaa henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua suunnittelusta toteutukseen juuri niin kuin asiakas toivoo. He hoitavat tarvittaessa myös lupa-asiat kuntoon ja huolehtivat siitä, että asiakas pysyy koko ajan ajantasalla projektin edistymisestä ja sen työvaiheista.

Tutustu Suomen Sisustustakan laajaan takkamallistoon, syksyn valloittaviin ulkotuliin, ajankohtaisiin kampanjaetuihin ja tunnelmallisiin vinkkeihin täällä:

suomensisustustakka.fi

Tunnelmallista sunnuntaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Sisustustakka savuefektillä – Ruby Fires Ambiance

  1. Onpa todella kaunis takka??? ja sopii teille mainiosti. Vaikka on isokokoinen, niin silti siro. Lämmittääkö takka huonetilaa minkä verran?Meillä myös takka, tosin puilla poltettava. Ei mikään ole niin tunnelmallista kuin takkatulen loimu. Meidän takka on valkoinen kaakelitakka, isoilla erkkeriluukuilla, josta tuli näkyy hienosti. Oikein tunnelmallista syksyä upean, uuden takkatulen loisteessa!

    1. Marja K: Tuo Opti-Myst takkasydän ei lämmitä. Meillä ei lämpöä tarvita kun kerrostalossa asutaan ja tulen tunnelma on se tärkein juttu meille. 🙂 Takkasydän on saatavana myös biotakkana tässä mallissa ja sehän lämmittääkin sitten jo hyvin. 🙂 Mikään ei voita takan tuomaa tunnelmaa syksyisin ja talvella ja nyt minunkin unelma on viimein totta – aidon näköinen takka ilman hormikytkentää. ❤️

  2. No onpas kyllä ihana. Itsekin rakastan takkatulta, sen elävyyttä ja tunnelmaa, unohtamatta sen lämpöä. Toki kodissamme on oikea takka, mutta tuo olisi ehdottomasti yksi upea vaihtoehto, mikäli ns. oikea takka ei tulisi kyseeseen. Aivan ihana.

    1. Eve: Tuo on sähkötakkojen ehdoton kuningas. 🙂 Aidon näköinen ja kooltaankin aitoa mukaileva – Rakastan! ❤️

    1. Nanna: viikonloppuna on tarkoitus kokeilla tätä tilanjakaja-asettelua. 🙂 Miehen värväsin auttamaan takan siirtämisessä kun omat voimat on vähän siinä ja siinä saako 115kg liikkumaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *