Viikon suosikit – Ajankohtaiset tuotetärpit

Viikon suosikit -poiminnat löytyvät nyt omalta sivustoltaan ja suosikkeja löydät sisustuksen lisäksi myös muodin, kosmetiikan, kauneudenhoidon, palvelujen ja ruoan saralta. Aiemmin uutiskirjeen muodossa julkaistu Viikon suosikit kokoaa kuusi ajankohtaista ja mielenkiintoista tuotetta ja palvelua ja tähän postaukseen poimin teille nähtäväksi kaksi viimeisintä julkaisua. 🙂

Viikon suosikit ajankohtaiset tuotetärpit ja palvelusuositukset Omakotivalkoinen

Viikon 8 suosikit – Ajattoman sisustuksen helmet

Ekologisuus, kotimaisuus, nostalgisuus ja perinteet ovat nousseet uudenlaiseen arvoon ja sisustuksessa se näkyy rentoutena ja juurekkuutena. Ajattomat klassikot luovat sisustukselle pysyvyyttä ja antavat raamit, joita voidaan pienin yksityiskohdin maustaa vuodenaikojen mukaan. Viime viikon suosikit koostuivat uusista ja vanhoista klassikoista. Tuotteiden aina ajankohtaiset muodot, materiaalit ja värit eivät ole sidottuja aikaan eikä paikkaan.

Viikon suosikit ajankohtaiset tuotetärpit ja palvelusuositukset Omakotivalkoinen

Viikon 9 suosikit – Heleä ja hehkuva kauneuskevät

Viikon 9 suosikit keskittyvät puolestaan kauneudenhoitoon ja hehkuviin kevätuutuuksiin. Kauneus lähtee ensisijaisesti aina sisältä ja pehmeät kiiltävät hiukset sekä kosteutettu ja heleä iho ovat kevään ykkösjuttu. Hoitavat shampoot, kosteuttavat naamiot, täyteläiset voiteet ja Diorin 3D Primer-maskara* sekä Glow-hohdepuikko* täydentävät sisäisen kauneuden loistetta yhdessä kevätauringon kanssa.

Viikon suosikit löydät jatkossa osoitteesta ➤ suosikit.omakotivalkoinen.fi. Uudet suosikit julkaistaan aina maanantaisin ja luvassa on myös teille lukijoilleni räätälöityjä erikoisetuja ja alevinkkejä! Pistä siis osoite talteen! 🙂

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Tuotekuvat: Valmistajat, *sisältää kaupallisen linkinVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *