Vaaleanpunainen kylpytakki ja muita söpöyksiä

Tyttö kysyi minulta eilen olenko kertonut blogissa miten söpöt lahjat hän jouluna sai ja vastasin että enpä muuten ole. 🙂 Tytön joululahjaksi saama söpöys on Gantin vaaleanpunainen kylpytakki ja sävyyn sopiva setti kosmetiikkaa.

Vaaleanpunainen Gant kylpytakki ja lahjoja teini-ikäiselle - Omakotivalkoinen lahjavinkit
Vaaleanpunainen Gant kylpytakki ja lahjoja teini-ikäiselle - Omakotivalkoinen lahjavinkit

Gantin kylpytakin ja Ida Wargin shampoon sekä hoitoaineen lisäksi joulupukki toi tytölle Tony Molyn kasvoja kosteuttavan Bunny-hoitosprayn sekä 4 Reasonsin hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen, joka poistaa sähköisyytta ja suojaa hiuksia. Tarpeellisia ja tytölle mieluisia juttuja siis.

Vaaleanpunainen Gant kylpytakki ja lahjoja teini-ikäiselle - Omakotivalkoinen lahjavinkit
Vaaleanpunainen Gant kylpytakki ja lahjoja teini-ikäiselle - Omakotivalkoinen lahjavinkit

Joulusta on toki aikaa jo vierähtänyt ja tytön synttäritkin kolkuttelevat kohta ovella. Isompien lasten lahjoja on vaikea keksiä, kun heille ei pelkkää rahaa ja lahjakorttejakaan viitsisi antaa. Tämä on joka vuotinen dilemma ja vaikeutuu vuosi vuodelta. 🙂

En tiedä yhtään mitä synttärilahjaksi tytölle hankkisin nyt kun kylpytakkikin on päivitetty aikuisten malliin ja kaikki muukin tarpeellinen löytyy. Sisustuksestakin hän vastaa oman huoneensa osalta jo täysin itse, eikä siihen minulla ole enää puuttumista. 😁

Nyt tarvitsisin teidän muiden äitien apua ja kysynkin millaisia lahjoja te olette antaneet teini-ikäisille lapsille?

Tuotekuvat: Gant, 4 Reasons, Ida Warg, Tony Moly8 kommenttia “Vaaleanpunainen kylpytakki ja muita söpöyksiä

 1. Lahjakortti vaatekauppaan,,urheiluliikkeeseen tai ruokapaikkaan että voi mennä kavereiden kanssa syömään.Tai Megazoneen,keilaamaan tms.Marimekon tai Iittalan astioita.Kiva kirja.Uudet Marimekon lakanat tai pyyhe.Kosmetiikkaa jne.jne.Onko tämä postaus tämän viikon suosikit sarjaa ? Se siis,mikä julkaistaan aina maanantaisin ?

 2. Ihanat joululahjat ❤

  Tällaisia juttuja on tullut annettua omalle tytölle:
  Tehosekoitin to-go mukeilla, Tregren T6 keittiöpuutarha, erilaisia koruja esim. timanttisormus, timantti/kultakaulakoruja, korviksia, rannekoruja. Joutsen untuvatossut, Genius X sähköhammasharja, Coach ja Balmuir laukkuja, meikkejä, kynsilakkoja, risteily, matkoja ja erilaisia vaatteita esim. neuleita, pyjamia, urheiluvaatteita 🙂

  Toivottavasti saat paljon hyviä lahjavinkkejä.

  1. Heidi: kiitos kommentistasi ja vinkeistä! ❤️ Tuo tehosekoitin voisi olla loistava meidänkin tytölle. Hän tykkää smoothieista ja jääkahveista, joita tuolla voisi tehdä. Myös untuvatossut kolahtivat, useampaan vuoteen ei ole tytöllä ollut tossuja ja nuo lämmittäisi ihanasti varsinkin talvella. Iso kiitos avustasi! ❤️

  1. Pilvi: Pitäisi kyllä olla näkyvissä… on julkaistu jo maanantaina. Hmm, tutkin asiaa.

 3. Meillä teini-ikäisellä on toivomuslistalla (12v täyttää) Airpodit, joku kynä jolla piirretään ipadille ja jopo. Haaveilee myös jäätelökoneesta ja kesäksi jostain isosta lierihatusta, jota en kyllä uskaltaisi ostaa ilman tytön tuomarointia 🙄

  1. Terttup: Kaunis kiitos avustasi! Loistavia ideoita. Vaatteet, kengät ja asusteet on sellaisia joita en enää itsekään uskalla ostaa ilman tytön mukana oloa. Toista oli ennen kun äitin lahjaksi ostamat vaatteet olivat ihania. 😁 Nyt on neidillä niin tarkka oma tyyli ja visiot että parempi on antaa vastalahjaksi suoraan lahjakortti. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *