Genelec 6040R – Täydellistä äänentoistoa tyylillä

Kaupallinen yhteistyö: Genelec

Uusi Genelec 6040R Smart Active on yhdistelmä huipputason äänentoistoa ja suomalaista korkealuokkaista designia. Harri Koskisen suunnittelema uutuus on vuonna 2001 ilmestyneen legendaarisen 6040A-kaiuttimen seuraaja ja täydellinen ratkaisu sisustajille, jotka vaativat ulkoisen tyylikkyyden lisäksi myös äänentoistollista tasokkuutta. Genelec 6040R tarjoaa vertaansa vailla olevan äänenlaadun jopa haastavissa akustisissa ympäristöissä, kuten korkeissa huoneissa ja minimalistisesti sisustetuissa kodeissa. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta Genelec 6040R on meidän kotiin täydellinen valinta – niin ulkoisesti kuin sisäisestikin!

Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen

Genelec 6040R – Uusi Signature kokoelma

Genelec 6040R on uuden Signature-kokoelman esikoinen. Pitkän kehitystyön tuloksena saavutettujen ominaisuuksiensa ansiosta 6040R suorituskyky on aivan uskomaton. Ammattitason bassoelementillä varustetun 6040R Smart Activen jalustaan on integroitu Genelecin suunnittelemat ja patentoimat D-luokan vahvistimet sekä digitaalinen signaalinkäsittelyelektroniikka (DSP).

Genelec 6040R -kaiuttimien tasainen taajuusvaste, äärimmäisen tarkka toistolaatu ja alhainen särö tekevät musiikin kuuntelusta ja elokuvien katselusta elämyksellistä ja vaikuttavaa. Kuukauden kuuntelun perusteella voin jo todeta että nämä kaiuttimet ovat puhdasta kultaa. Musiikki soi täyteläisesti ja kaikumatta musiikkilajista riippumatta. ❤︎

Genelecin suunnitteluperiaatteet ovat alusta asti pohjautuneet kestävään kehitykseen ja ympäristöarvoihin. Genelec 6040R Smart Active -kaiutin on valmistettu painevaletusta ja kierrätetystä alumiinista korkeimpia ympäristöstandardeja noudattaen. 6040R-kaiuttimissa on myös aiempaa pienempi virrankulutus sekä suurempi teho.

Lue Genelec 6040R -kaiuttimien huippuominaisuuksista lisää täältä: ➤ genelec.fi/6040R

Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen

Genelec GLM™ -kalibrointiohjelmisto

Kaiuttimessa on vakiona integrointi Genelec Loudspeaker Manager GLM™ -kalibrointiohjelmiston kanssa, jonka ansiosta äänimaailma voidaan säätää muutamissa minuuteissa täydellisesti tilaan sopivaksi. Ohjelmiston automatiikka huomioi tilan kaikupinnat ja minimoi huoneakustiikan äänenlaatuun vaikuttavat haitat.

GLM™ -kalibrointiohjelmisto säätää kaiuttimien äänitasot ja etäisyydet automaattisesti kohdalleen. Säädön ansiosta bassokaan ei heijastu takaisin kaikupinnoista, kuten avaran tilan seinistä ja korkeasta katosta. Eron aikaisempaan huomaan erityisesti pop- ja dancemusiikkia kuunnellessa. Tämän hetkinen lemppari kappaleeni The Weekndin Blinding Lights soi muhkeasti ja tasapainoisesti meidän minimalistisessa kodissa, joka on haasteellinen ympäristö mille tahansa kaiuttimelle. Genelec 6040R suoriutuu tehtävästään täydellisesti kaikilla äänenvoimakkuuksilla kuunnellessa.

Kaiutin voidaan tilata GLM-käyttöpakkauksen kera, jonka avulla voit ohjata kaikkia Genelecin Smart Active Monitor (SAM) -älykaiuttimia. Käyttöpakkaus sisältää GLM-verkkosovittimen, 8300A-mittamikrofonin, 1,8 metrin USB-kaapelin ja pika-asennusoppaan.

Genelec tarjoaa lisäksi myös asennuspalvelun, jolloin sinun ei tarvitse muuta tehdä kuin istua sohvalla ja antaa ammattilaisten hoitaa kaikki puolestasi. Meillä asentaja piipahti myös ja suosittelen suuresti tätä lisäpalvelua. Asennus- ja kalibrointipalvelun voit tilata sertifioidulta jälleenmyyjältä!

Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen

Bluesound NODE – Langaton monihuonesoitin

Bluesound NODE on Spotify- ja Tidal Connectin sisältävä langaton monihuonesoitin, joka pystyy tuottamaan ammattitasoisen äänenlaadun yhdessä Genelec 6040R kaiuttimien kanssa. NODE striimaa musiikkia ja ääntä Hi-Res laadulla mihin tahansa stereojärjestelmään. Soittimen helppous on se, että voit ohjata sitä puhelimella suoraan Spotifysta, Tidalista ja muista musiikin suoratoistopalveluista. Lisäksi soittimen voi yhdistää HDMI-kaapelilla televisioon, jolloin saat katsomistasi TV-ohjelmista ja elokuvista esiin äänellisesti parhaat ominaisuudet. Kahdella kaiuttimella luot kotiisi toimivan kotiteatterijärjestelmän, joka ei erillistä subwooferiakaan kaipaa.

Bluesound NODE on Genelecin kauittimien tapaan tyylikäs, minimalistinen ja todella helppokäyttöinen. Laite toimii ilman erillistä vastaanotinta myös kaapin oven ollessa kiinni ja pystyn säätämään äänen voimakkuutta sekä vaihtamaan kappaleita suoraan puhelimella. ?

Tarkemmat tiedot Bluesound NODE -monihuonesoittimesta löydät täältä: ➤ bluesound/node

Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen

Yhteinen syntymäpäivä 17. helmikuuta

Genelecin toiminta alkoi jo 42 vuotta sitten, kun Genelecin perustajat Ilpo Martikainen ja Topi Partanen ryhtyivät kehittämään aktiivista tarkkailukaiutinta Yleisradion tarpeisiin. 17. helmikuuta on tärkeä merkkipäivä sekä Genelecille että minulle, sillä juhlistamme syntymäpäiviämme samaan aikaan. 🙂

Iisalmessa valmistettavat Genelecin-kaiuttimet ovat suomalaisen suunnittelun helmiä. Äänentoistollisesti tunnistettava soundi ja Genelecin puhdas sointi tunnetaan myös maailmalla ja monet musiikkialan ammattilaiset ja äänitysstudiot hyödyntävät tuotannossaan Genelecin tuotteita. Myös oman mieheni studiolta löytyy Genelecin 8000-sarjan studiomonitorit.

Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R kaiutin täydellistä äänentoistoa tyylikkäästi - Sisustajan valinta Omakotivalkoinen
Genelec 6040R Signature Series kaiuttimet design Harri Koskinen

Genelec 6040R – Design Harri Koskinen

6040R uutuuskaiuttimissa Genelecin parhaat ominaisuudet yhdistyvät innovatiiviseen moderniin tekniikkaan, jonka ansiosta jokaisella on nyt mahdollisuus nauttia korkealaatuisesta musiikista ja elokuvista omassa olohuoneessaan ilman johtoryppäitä ja monimutkaisia ammattitason laitekytkentöjä.

Sekä koti- että ammattikäyttöön soveltuvat 6040R-kaiuttimet tuovat esiin suomalaisen tekniikan ja muotoilun parhaat puolet. Harri Koskisen suunnittelemien kaiuttimien vähäeleinen muotoilu sopii täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen ja kodin paraatipaikalle olohuoneeseen. ❤︎

Genelec Signature -kokoelman 6040R-kaiuttimia on saatavana viidessä tyylikkäässä väriyhdistelmässä. Tutustu Genelecin valikoimaan ja laajaan jälleenmyyjäverkostoon täällä:

genelec.fi

Aurinkoista päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Genelec 6040R – Täydellistä äänentoistoa tyylillä

  1. Onpa tyylikkään näköiset kaiuttimet. Sopii todella hyvin teille. Ihanan raikas olohuone muutenkin. ❤️ Mistä olet ostanut tuon viherkasvin? Pitäisi itselle saada iso, tekokasvi, joka näyttää oikealta.

    1. Pitju: nuo on upeat ja äänenlaatu niin super etten parempaa tiedä, ja kokemusta on vaikka ja mistä kajareista. ❤️

      Kasvi on Ikeasta ja muovinen. Näyttää tosi aidolta ihan läheltäkin, maksoin muistaakseni 14,99€. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *