Parhaat sushit Mini Sushista

Kauppakeskus Columbuksessa Helsingin Vuosaaressa sijaitseva Mini Sushi on yksi Suomen parhaista sushiravintoloista. Olemme tytön kanssa aivan hulluina sushiin ja melkeinpä viikottain olemme tilanneet täältä Foodoran kautta satsin susheja kotiin.

Suomen parhaat sushit Mini Sushi - Omakotivalkoinen

Mini Sushin herkkujen raaka-aineet ovat laadukkaita ja avokadoviipaleetkin supertuoreita ja vastaleikattuja. Monesti susheissa avokado on ehtinyt ruskettumaan ja vaikkei se makuun juuri vaikuta, niin esteettisesti se ei ole kovin kaunista.

Mini Sushin erikoisuus on runsaat ja monipuoliset sushilajitelmat ja hinnaltaan edullisessa sushibuffetissa olemme tytön kanssa maistelleet mahan täydeltä erikoisempiakin makuja. Omat lempparini ovat avokado-nigiri, avokado-maki, kurkku-maki ja lohi-nigiri. Olen pelkistettyjen makujen ystävä ja nämä klassikot uppoavat minuun kuin kuuma veitsi voihin. 😀

Suomen parhaat sushit Mini Sushi - Omakotivalkoinen

Myös poke bowlit ovat herkullisia ja houkuttelevan kauniisti koottuja visuaalisia makuelämyksiä. Olen kokeillut kahta poke powlia ja molemmat on olleet täyden kympin arvoisia. Avokado powl sisältää avokadon lisäksi sushi-riisiä, wakame-salaattia, kirsikkatomaatteja, edamame-papuja ja maissia. Makuja täydentää majoneesi ja kevyesti tulinen chili-kastike. Grilled salmon powlissa on samat ainekset ja lisäksi grillattua lohta.

Suomen parhaat sushit Mini Sushi - Omakotivalkoinen

Jos tykkäät susheista niin kannattaa maistaa Mini Sushin antimia. Mini Sushi toimittaa sekä Foodoran että Woltin kautta ja jos haluat kipaista paikan päällä, niin ravintolan löydät Kauppakeskus Columbuksen sisältä keskiaukiolta Espresso Housen takaa osoitteesta Tyynylaavantie 4, 00980 Helsinki. Arkisin klo 11-15 on edullinen sushibuffet ja syöt niin paljon kuin jaksat. Suosittelen buffetia suurella täydellä vatsalla ja tyytyväisyydellä! 🙂

Kivaa tiistaita kaikille!6 kommenttia “Parhaat sushit Mini Sushista

 1. En ole koskaan syönyt sushia. Ehkä jonakin päivänä voisin kokeilla tuota paikkaa. Ei tämä ravintola ole kovinkaan kaukana kotoani🤣. Varmaan päivittäin kävelen sen ohi. 😂

  1. Pitju: Kannattaa kokeilla. 🙂 Nuo kasvisvaihtoehdot maistuu varmasti ja siellä on perus lohen lisäksi myös ziljoona muutakin täytevaihtoehtoa. Rohkeasti vaan kokeilemaan ja buffet on hyvä startti. Siellä voit poimia lautaselle vaikka yhden jokaista (joutuu kahdessa osassa hakemaan) ja sit otat toisen satsin niitä jotka oli mielestäsi hyviä. Saat rahalle todellakin vastinetta ja vatsan täyteen. 🙂

 2. No ei kyllä ole yksi Suomen parhaista. 😀 Makuasioita toki, mutta jos sushit eivät pysy kasassa, eikä riisi maistu miltään, niin on aika vaikea päästä edes lähelle top kymppiä. Plussaa toki siitä, että hintataso on edullinen ja (vieraskielinen) palvelu pidättyväisen ystävällistä. Ja buffetissa on suht niukasti tavaraa, joten pysyy jotakuinkin tuoreena.

  Mutta kovasti tästä jäi vaikutelma, että kyse olisi sisältöyhteistyöstä, joka hyvien käytäntöjen mukaan tulisi selkeästi eksplisiittisesti kertoa.

  1. Pekka: Nämä on makuasioita ja minusta mini sushissa on parhaat antimet. Ovat aina juuri tehtyjä ja tuoreita, kuten myös raaka-aineet joita käyttävät. Kokemuksia on kertynyt monesta paikasta ja yhden ruokamyrkytyksen läpikäyneenä olen tarkka siitä mistä sushini ostan.

   Kaupallisista yhteistöistä kerron aina suoraan postauksen alussa sekä tekstissä. Noudatan pilkun tarkasti Suomen lainsäädäntöä näissä asioissa.

 3. En usko että olet kertaakaan käynyt kunnollisessa sushiravintolassa, jos minisushia tituleeraat yhdeksi suomen parhaista 🙂

  1. Pete: aika monessa olen käynyt, PK-seudulla tosin vaan, ja noin tuoretta ja hyvin tehtyä en ole muualla maistanut. Myös powlit on olleet hyviä ja raaka-aineet tuoreita. Parissa kehutussa paikassa olen saanut kuivaa lohta, nahistunutta avokadoa ja löysää salaattia. Tasalaatuisuus on asia jota arvostan ja luottoa siihen että saa aina tuoretta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *